Σεμινάριο Τεχνίτης Αερόφυλλου Μπουγάτσας (25 ώρες) CWC PRO Ταχύρυθμο Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής ✅ ΝΕΟ ΤΜΗΜΑ... Περισσότερα
MasterClass για σεφ, μάγειρες, επαγγελματίες
Σεμινάριο Μαγειρικής, 12 Καλοκαιρινές Δημιουργικές Σαλάτες
Σεμινάριο Μαγειρικής, 12 Καλοκαιρινές Δημιουργικές Σαλάτες
✔️ Νέο σεμινάριο. Νέες Συνταγές. ✔️
Με τον Chef Παναγιώτη Δεληθανάση
Στο MasterClass αυτό ο Chef Παναγιώτης Δεληθανάσης θα δημιουργήσει 12 Νέες προτάσεις με Καλοκαιρινές Δημιουργικές Σαλάτες.
Ο συνδυασμός από ετερογενή υλικά και από ένα dressing ή σάλτσα, μας προσδίδουν μια σαλάτα.
Όμως ,ο συνδυασμός των πρώτων υλών με δεξιοτεχνία μπορούν να προσδώσουν σε μια σαλάτα την γευστική αίσθηση ενός υπέροχου πιάτου και να αναβαθμίσουν την εικόνα ενός μενού. Αυτό θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν οι επαγγελματίες και σπουδαστές στο σεμινάριο της CWC PRO.
Στις βασικές κατηγορίες που χωρίζονται οι σαλάτες θα αναπτύξουμε 12 Νέες διαφορετικές συνταγές και θα μάθουμε όλα τα μυστικά, τις λεπτομέρειες και τα τιπς για να φτιάχνουμε δημιουργικές σαλάτες με ραφινάτες παρουσιάσεις.
ΝΕΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ:
- Ανάμεικτη σαλάτα με γαρίδες, μάνγκο, τσίλι και βινεγκρέτ passionfruit
- Ντομάτες με βασιλικό, σταφύλι πηχτόγαλο και γρανίτα ντομάτα
- Buratta με καρπούζι και δυόσμο
- Πατατοσαλάτα με τσιμιτσούρι, τσορίθο και γαύρο μαρινάτο
- Σαλάτα με καλαμπόκι, αβοκάντο, ταρτάρ τόνου και dressingσόγια
- Ρόκα με ταλιάτα μόσχου, νεκταρίνια και gorgonzola
- Iceberg με μαριναρισμένο σολομό, τηγανιτή κάπαρη και λεμόνι τουρσί
- Σαλάτα pico de gallo
- Κινόα με καβούρι και εσπεριδοειδή
- Ταμπουλέ με πράσινο μήλο, αγγούρι και καλαμάρι
- Πράσινη σαλάτα με καπνιστά μύδια τουρσί και βινεγκρέτ τζατζίκι
- Σαλάτα BLT με αγγινάρες
Ο Δεληθανάσης Παναγιώτης είναι chef και συνιδιοκτήτης του εστιατορίου ‘Ρίζες’ στην Νικήτη Χαλκιδικής.
Έχει κάνει μετεκπαίδευση στην σχόλη του Alain Ducasse στο Παρίσι και έχει κάνει stage στο βραβευμένο με 1* Michelin Galvin la Chappelle στο Λονδίνο.
Δραστηριοποιείτε στον χώρο της γαστρονομίας από το 1999 και έχει συνεργαστεί με κορυφαία ξενοδοχεία όπως το Sani, το Danai beach resort, το Makedonia Palace και το Ekiesαλλά και σαν private chef σε πολυτελείς βίλλες καθώς και με σημαντικά εστιατόρια όπως ο Μανδραγόρας, το Garcon brasserie και το Marea.
Από το 2014 συνεργάζεται με το CWC PRO όπου διδάσκει την μαγειρική τέχνη και παραδίδει σεμινάρια μαγειρικής.
Τα τελευταία χρόνια συνεργάζεται με εστιατόρια σε όλη την Ελλάδα παρέχοντας συμβουλευτικές υπηρεσίες. Aπό τον Μάρτιο του 2022 είναι Executive chef στο Akti Dovil.
Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σεμινάριο σε φίλο σας.
No
Cooking Workshop Consulting Λέοντος Σοφού 18 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 2772805185
1
Π. Δεληθανάσης
No