MasterClass για σεφ, μάγειρες, επαγγελματίες

MasterClass για σεφ, μάγειρες, επαγγελματίες

Σεμινάριο Μαγειρικής, 12 Καλοκαιρινές Δημιουργικές Σαλάτες

Σεμινάριο Μαγειρικής, 12 Καλοκαιρινές Δημιουργικές Σαλάτες

Σεμινάριο Μαγειρικής, 12 Καλοκαιρινές Δημιουργικές Σαλάτες
✔️ Νέο σεμινάριο. Νέες Συνταγές. ✔️

Με τον Chef Παναγιώτη Δεληθανάση

Στο MasterClass αυτό ο Chef Παναγιώτης Δεληθανάσης θα δημιουργήσει 12 Νέες προτάσεις με Καλοκαιρινές Δημιουργικές Σαλάτες.
Ο συνδυασμός από ετερογενή υλικά και από ένα dressing ή σάλτσα, μας προσδίδουν μια σαλάτα.
Όμως ,ο συνδυασμός των πρώτων υλών με δεξιοτεχνία μπορούν να προσδώσουν σε μια σαλάτα την γευστική αίσθηση ενός υπέροχου πιάτου και να αναβαθμίσουν την εικόνα ενός μενού. Αυτό θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν οι επαγγελματίες και σπουδαστές στο σεμινάριο της CWC PRO.
Στις  βασικές κατηγορίες που χωρίζονται οι σαλάτες θα αναπτύξουμε 12 Νέες διαφορετικές συνταγές και θα μάθουμε όλα τα μυστικά, τις λεπτομέρειες και τα τιπς για να φτιάχνουμε δημιουργικές σαλάτες με ραφινάτες παρουσιάσεις.

ΝΕΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ:

  • Ανάμεικτη σαλάτα με γαρίδες, μάνγκο, τσίλι και βινεγκρέτ passionfruit
  • Ντομάτες με βασιλικό, σταφύλι πηχτόγαλο και γρανίτα ντομάτα
  • Buratta με καρπούζι και δυόσμο
  • Πατατοσαλάτα με τσιμιτσούρι, τσορίθο και γαύρο μαρινάτο
  • Σαλάτα με καλαμπόκι, αβοκάντο, ταρτάρ τόνου και dressingσόγια
  • Ρόκα με ταλιάτα μόσχου, νεκταρίνια και gorgonzola
  • Iceberg με μαριναρισμένο σολομό, τηγανιτή κάπαρη και λεμόνι τουρσί
  • Σαλάτα pico de gallo
  • Κινόα με καβούρι και εσπεριδοειδή
  • Ταμπουλέ με πράσινο μήλο, αγγούρι και καλαμάρι
  • Πράσινη σαλάτα με καπνιστά μύδια τουρσί και βινεγκρέτ τζατζίκι
  • Σαλάτα BLT με αγγινάρες

Ο Δεληθανάσης Παναγιώτης είναι chef και συνιδιοκτήτης του εστιατορίου ‘Ρίζες’ στην Νικήτη Χαλκιδικής.
Έχει κάνει μετεκπαίδευση στην σχόλη του Alain Ducasse στο Παρίσι και έχει κάνει stage στο βραβευμένο με 1* Michelin Galvin la Chappelle στο Λονδίνο.
Δραστηριοποιείτε στον χώρο της γαστρονομίας από το 1999 και έχει συνεργαστεί με κορυφαία ξενοδοχεία όπως το Sani, το Danai beach resort, το Makedonia Palace και το Ekiesαλλά και σαν private chef σε πολυτελείς βίλλες καθώς και με σημαντικά εστιατόρια όπως ο Μανδραγόρας, το Garcon brasserie και το Marea.
Από το 2014 συνεργάζεται με το CWC PRO όπου διδάσκει την μαγειρική τέχνη και παραδίδει σεμινάρια μαγειρικής.
Τα τελευταία χρόνια συνεργάζεται με εστιατόρια σε όλη την Ελλάδα παρέχοντας συμβουλευτικές υπηρεσίες. Aπό τον Μάρτιο του 2022 είναι Executive chef στο Akti Dovil.



Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σεμινάριο σε φίλο σας.


To σεμινάριο απευθύνεται σε: Επαγγελματίες Chef - Μάγειρες, Σπουδαστές Μαγειρικής Τέχνης, Ερασιτέχνες και Λάτρεις Μαγειρικής, Ιδιοκτήτες και Στελέχη επιχειρήσεων εστίασης.
Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης Κ.Δ.Β.Μ. του Σεμιναρίου: << Σεμινάριο Μαγειρικής, 12 Καλοκαιρινές Δημιουργικές Σαλάτες >> καθώς και το έντυπο υλικό του με συνταγές.

Χώρος διεξαγωγής του Σεμιναρίου.
Cooking Workshop Consulting Λέοντος Σοφού 18 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 2772804867

Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σεμινάριο σε φίλο σας.



Βρείτε Κατάλυμα για την διαμονή σας κοντά στο σεμινάριο μας
Booking.com

Π. Δεληθανάσης

E-SHOP CWC PRO Cooking Workshop Consulting

Σχολή Μαγειρικής Ταχύρρυθμες Σπουδές Μαγειρικής Τέχνης

Σχολή Ζαχαροπλαστικής Ταχύρρυθμες Σπουδές Ζαχαροπλαστικής Τέχνης

Cooking Workshop Member Club/

CWC PRO MasterClasses
H CWC PRO έχοντας δημιουργήσει ένα Εξειδικευμένο δίκτυο συνεργατών στη Γαστρονομία (The Expertise Culinary Network) από διακεκριμένους Έλληνες και διεθνείς chef΄s πραγματοποιεί σεμινάρια Μaster Classes  καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, μεταμορφώνοντας την κουζίνα της σε τόπο επαγγελματικής  και δημιουργικής γνώσης, γευστικών πειραματισμών, καθώς οι chef αποκαλύπτουν τα πιο δημιουργικά μυστικά από τον κόσμο της γαστρονομίας .
Οι  Εξειδικευμένοι συνεργάτες μας μοιράζονται τις τελευταίες τάσεις στην γαστρονομία, με επαγγελματίες και σπουδαστές αλλά και με ανθρώπους που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον χώρο της γαστρονομίας.
Τα σεμινάρια & MasterClasses της CWC PRO PROFESSIONAL CULINARY STUDIES, με διάσημους ,διακεκριμένους και ανερχόμενους σεφ, σου προσφέρουν τις εξειδικευμένες γνώσεις που χρειάζεσαι στην ολοένα αυξανομένη και ανταγωνιστική αγορά της εστίασης.
Επίλεξε αυτό που σου ταιριάζει, παρακολούθησε το, και χρησιμοποίησε την βεβαίωση συμμετοχής στο βιογραφικό σου!
Μάθε την πιο νόστιμη συνταγή, τη συνταγή της επιτυχίας σου.


Προσεχή Σεμινάρια


Σεμινάριο CWC PRO Σεμινάριο Τεχνίτης Αερόφυλλου Μπουγάτσας

Σεμινάριο Τεχνίτης Αερόφυλλου Μπουγάτσας (25 ώρες) CWC PRO Ταχύρυθμο Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής ✅ ΝΕΟ ΤΜΗΜΑ... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC Scuola per Pizzaioli PRO

Το Ταχύρυθμο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης CWC PRO PIZZAIOLO 40 ωρών απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να μάθουν την τέχνη του Pizzaiolo, και να... Περισσότερα


Σεμινάριο The art of Gelato - Ice Cream making

“The art of Gelato & Ice Cream making” Επαγγελματικό σεμινάριο “H Τέχνη της παρασκευής Gelato & Ice Cream” Στο διήμερο Demo Masterclass της CWC PRO... Περισσότερα



OnLine Σεμινάρια και μαθήματα μαγειρικής.


SPONSOR BRANDS

Εγγραφείτε στο newsletter της Cooking Workshop Consulting
κάντε κλικ εδώ
για να σας ενημερώνουμε για νέα σεμινάρια και να μαθαίνετε τα νέα μας.
* απαιτούμενο
Παρακαλώ επιλέξτε Groups ενδιαφέροντος

X

☑️ Κάντε Like

Για την ενημέρωση σας από τα
Νέα μας Σεμινάρια.
Contact Us