Σεμινάρια MasterClass Μαγειρικής

Σεμινάρια MasterClass Μαγειρικής

Σεμινάριο Μαγειρικής BURGER ACADEMY Ηands On

Σεμινάριο Μαγειρικής BURGER ACADEMY Ηands On

Σεμινάριο Μαγειρικής BURGER ACADEMY Ηands On

100%  ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΜΕ ΤΟ CHEF ΒΑΣΙΛΗ ΣΠΟΡΟ

5 ΗΜΕΡΕΣ / 40 ΩΡΕΣ

Σε αυτό το Πενθήμερο  εργαστηριακό σεμινάριο των 40 ωρών Hands On Burger Academy ο chef Βασίλης Σπόρος θα μας αποκαλύψει όλα τα μυστικά  από τα χρόνια εμπειρίας του μέσα από 40 συνταγές και υποσυνταγές, που θα μαγειρέψουν και θα δοκιμάσουν όλοι οι συμμετέχοντες μία προς μία μαζί του.

Οι συμμετέχοντες θα αποκομίσουν  ανεκτίμητη πρακτική εμπειρία που θα τους φέρει πολύ μπροστά από τον ανταγωνισμό, ενώ ταυτόχρονα θα λάβουν ένα ολοκληρωμένο συνταγολόγιο που θα τους δώσει προβάδισμα  στην πιο ταχύτερη αναπτυσσόμενη τάση της εστίασης των τελευταίων ετών.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε :

-       Ιδιοκτήτες εστιατορίων που θέλουν να αποκτήσουν ολοκληρωμένη γνώση, αλλά και έλεγχο του προϊόντος τους.

-       Σε επαγγελματίες μάγειρες που θέλουν να εμβαθύνουν την γνώση τους, αλλά και να αποκτήσουν επιπλέον πρακτική εμπειρία υπό την καθοδήγηση του έμπειρου chef βήμα προς βήμα συνοδευόμενη από γευστική δοκιμή.

-       Σε μελλοντικούς επαγγελματίες που θέλουν να επενδύσουν σε εστιατόριο με ειδίκευση στα Burger, αφού με αυτό τον τρόπο θα αποκτήσουν ένα ολοκληρωμένο συνταγολόγιο που θα υπερκαλύψει τις ανάγκες τους.

-       Σε ερασιτέχνες ή μαθητές μάγειρες, που θα τους δώσει την απόλυτη εξειδίκευση σε μικρό χρονικό διάστημα για να γίνουν ανταγωνιστικοί στην αγορά εργασίας, όπου τα καταστήματα με ειδίκευση στα Burger είναι πλέον αναπτυσσόμενα και δημοφιλή.

Μέσα σε 5 μέρες μαθαίνουμε τα πάντα για το πιο διάσημο sandwich του κόσμου.

  • 40 Συνταγές
  • Kοπές κρεάτων,
  • Aλεσμα κιμά,
  • Συνοδευτικά, Ψωμάκια,
  • Dressings,
  • Toppings,
  • Eναλλακτικά burgers

O chef Βασίλης Σπόρος, είναι γνωστός για την αγάπη, την έρευνα αλλά και την δημιουργικότητα που τον χαρακτηρίζει σε ότι έχει να κάνει με το αγαπημένο μας burger.

Τα τελευταία χρόνια, οι πολυεθνικοί συνδυασμοί του στο εστιατόριο Mama Roux (Ramen Burger), αλλά και οι μίξεις στο αυθεντικό barbecue στο εστιατόριο του Po’Boys (Tipsy Texan) έχουν αποτελέσει σημείο αναφοράς της εποχής μας.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:

Μέρα 1η - Dressings, Toppings, Συνοδευτικά, Πατάτες

-       Εισαγωγή στην ιστορία του Burger, θεωρία και λογική

-       Η τέλεια τηγανητή πατάτα, μέθοδος και θερμοκρασίες

-       Χειροποίητες πίκλες, γρήγορες και τραγανές

-       Dressings με βάση τη μαγιονέζα, μίξεις και συνδυασμοί που λειτουργούν

-       Dressings με βάση την ketchup

-       Dressings με βάση γνωστές ασιατικές σάλτσες

-       Toppings προετοιμασία και συνδυασμοί που ταιριάζουν (γαλακτοκομικά, αλλαντικά, λαχανικά)

-       Η σωστή τεχνική για καραμελωμένα κρεμμύδια

-       Συνοδευτικά (Coleslaw, Πατατοσαλάτα, Home Fries, Γλυκοπατάτες (ψητές/ τηγανητές) Casserole Λαχανικών)

-       Χειροποίητη σάλτσα λιωμένων τυριών, η απόλυτη επιλογή να συνοδεύετε τις τηγανητές πατάτες

Μέρα 2η - Κρεοπωλείο - Barbecue

-       Επιλογή και ταξινόμηση διαφορετικών κοπών μοσχαρίσιου κρέατος βάση γευστικών χαρακτηριστικών

-       Επεξεργασία και συνδυασμός των κοπών και τεχνική για σωστό άλεσμα στη μηχανή του κιμά

-       Επιλογή κοπών για μονοποικιλιακό μίγμα ή blend από διάφορα κομμάτια

-       Προετοιμασία, εισαγωγή και τεχνικές στο barbecue για σιγοκαπνιστό brisket και pulled pork

-       Προετοιμασία και μαρινάρισμα κοτόπουλου για grill και Fried Chicken

Μέρα 3η - Buns - Ζύμες - Vegan Burger

Σωστή προετοιμασία για τη ζύμη, διόγκωση, πλάσιμο και ψήσιμο. Σκεύη, εργαλεία και τεχνικές για το διάσημο Bun από Ramen Noodles και Bun από Sticky Rice.

-       Ζύμη για βουτυράτο Brioche Bun

-       Ζύμη για κλασικό Αμερικάνικο Burger Bun

-       Ζύμη ατμού για Bao - Burger Bun

-       Bun από Ramen Noodles

-       Bun από Sticky Rice

-       Προετοιμασία για το Vegan Burger

Μέρα 4η - Classic Burgers - Grilling

Επιλέγουμε πως θα ψήσουμε το Burger (κάρβουνο, σχάρα, πλατό), μαθαίνουμε το σψστό καρύκευμα, χρόνους και διάρκεια, plus τα μυστικά επιτυχίας πίσω από τα πιο επιτυχημένα Burger στον κόσμο

Τα burger μας

-       Classic American Ηamburger/ Cheeseburger  - Ο βασιλιάς των burger με απλά υλικά

-       Black Label Burger. To burger που ανέδειξε πάλι γαστρονομικά αυτή την κατηγορία, από πέντε διαφορετικές κοπές βοδινού και μόνο καραμελωμένα κρεμμύδια να το συνοδεύουν.

-       Juicy Lucy. Συνώνυμο με το γεμιστό burger με τυρί, από το 1954 έχει πλέον γίνει ένα κλασικό burger που φιγουράρει σε πολλά σπουδαία μενού.

-       White Castle Burger - η αλυσίδα που πολύ επιτυχημένα έφερε την ανάκαμψη του Burger μετά το Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο

-       In N Out Burger - Τα μυστικά πίσω από το αγαπημένο burger του Anthony Bourdain

-       Grilled Cheeseburger Wrap. Ένα τελείως διαφορετικό burger που ενώνει 2 διαφορετικές κουλτούρες. Ένα κλασικό grilled cheeseburger τυλιγμένο σε τορτίγια από αλεύρι.

-       Ramen Burger - με bun από ramen noodles, αβγό και μια ιδιαίτερη γλυκόξινη σάλτσα από μαύρα φασόλια.

-       The Luther (Donut) Burger- Τί γίνεται όταν donut παίρνει τη θέση ενός κλασικού burger bun? Δημιουργείται το Luther burger που αν μετράει 10 χρόνια δημιουργίας, έχει ήδη καταφέρει να γίνει κλασικό.

Μερα 5η - Alternative Burgers

plus στο τελευταίο session, o κάθε συμμετέχων θα δημιουργήσει το δικό του ξεχωριστό Burger σε συνδυασμό τεχνικών και υλικών από τις προηγούμενες μέρες.

-       Crispy Peking Duck Burger - H πάπια πεκίνου σε αφράτο ψωμάκι burger ατμού Βαο, με hoisin sauce και τραγανές πίκλες

-       Pulled Pork Burger. Σιγοκαπνιστή χοιρινή σπάλα με ξύλα και κάρβουνα

-       Brisket Burger. O βασιλιάς του BBQ παρουσιάζεται σε burger με μια δική μας bbq sauce και κλέβει τις εντυπώσεις από οποιόδηποτε burger με βοδινό κιμά

-       Τhe Tipsy Texan - O Tεξανός που παραπατάει δηλαδή, πρωταγωνιστεί σε όλα τα μενού των νοτιοαμερικάνικων bbq joints, συνδυάζει brisket, pulled pork και σιγοκαπνιστό λουκάνικο

-       Buttermilk Fried Chicken Burger. Με πανάρισμα 11 μπαχαρικών, ξινόγαλο και αβγό το πιο τραγανό τηγανητό κοτόπουλο.

-       Vegan Burger. Συνδυάζοντας πρωτείνη σόγιας δημιούργουμε ένα μοναδικό burger που σε υφή και όψη μοίαζει με κανονικό, αλλά δεν έχει ίχνος ζωικού προιόντος

-       Sticky Rice Salmon Burger. Πως μπορούμε με sticky rice να δημιουργήσουμε ένα διαφορετικό ‘bun’ και να το συνδυάσουμε με ένα αφράτο patty από σολομό.

.ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ  ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΟΥΣ

  • Βεβαίωση παρακολούθησης  ΚΔΒΜ1 CWC PRO  PROFESSIΟNAL CULINARY STUDIES
  • Έντυπο  Manual με τις συνταγές
  • Μπλούζα με λογότυπο CWC PRO
  • Lunch Break/Coffee station bar




Πιστοποιήσης

certificate
certificate

Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σεμινάριο σε φίλο σας.


To σεμινάριο απευθύνεται σε: Επαγγελματίες Chef - Μάγειρες, Σπουδαστές Μαγειρικής Τέχνης, Ερασιτέχνες και Λάτρεις Μαγειρικής, Ιδιοκτήτες και Στελέχη επιχειρήσεων εστίασης.
Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης Κ.Δ.Β.Μ. του Σεμιναρίου: << Σεμινάριο Μαγειρικής BURGER ACADEMY Ηands On >> καθώς και το έντυπο υλικό του με συνταγές.

Χώρος διεξαγωγής του Σεμιναρίου.
Cooking Workshop Consulting Λέοντος Σοφού 18 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 2772808714

Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σεμινάριο σε φίλο σας.



Βρείτε Κατάλυμα για την διαμονή σας κοντά στο σεμινάριο μας
Booking.com

Βασίλης Σπόρος

📌 Σεμινάριο Μαγειρικής BURGER ACADEMY Ηands On

E-SHOP CWC PRO Cooking Workshop Consulting

Σχολή Μαγειρικής Ταχύρρυθμες Σπουδές Μαγειρικής Τέχνης

Σχολή Ζαχαροπλαστικής Ταχύρρυθμες Σπουδές Ζαχαροπλαστικής Τέχνης

Cooking Workshop Member Club

CWC PRO MasterClasses
H CWC PRO έχοντας δημιουργήσει ένα Εξειδικευμένο δίκτυο συνεργατών στη Γαστρονομία (The Expertise Culinary Network) από διακεκριμένους Έλληνες και διεθνείς chef΄s πραγματοποιεί σεμινάρια Μaster Classes  καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, μεταμορφώνοντας την κουζίνα της σε τόπο επαγγελματικής  και δημιουργικής γνώσης, γευστικών πειραματισμών, καθώς οι chef αποκαλύπτουν τα πιο δημιουργικά μυστικά από τον κόσμο της γαστρονομίας .
Οι  Εξειδικευμένοι συνεργάτες μας μοιράζονται τις τελευταίες τάσεις στην γαστρονομία, με επαγγελματίες και σπουδαστές αλλά και με ανθρώπους που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον χώρο της γαστρονομίας.
Τα σεμινάρια & MasterClasses της CWC PRO PROFESSIONAL CULINARY STUDIES, με διάσημους ,διακεκριμένους και ανερχόμενους σεφ, σου προσφέρουν τις εξειδικευμένες γνώσεις που χρειάζεσαι στην ολοένα αυξανομένη και ανταγωνιστική αγορά της εστίασης.
Επίλεξε αυτό που σου ταιριάζει, παρακολούθησε το, και χρησιμοποίησε την βεβαίωση συμμετοχής στο βιογραφικό σου!
Μάθε την πιο νόστιμη συνταγή, τη συνταγή της επιτυχίας σου.



Πιστοποιήσης

certificate
certificate

Προσεχή Σεμινάρια


Σεμινάριο Hands-on Ζαχαροπλαστικής Aνατολίτικα Σιροπιαστά Γλυκά

Hands-on Ζαχαροπλαστικής Aνατολίτικα Σιροπιαστά Γλυκά Με τον Pastry Chef Joseph Azzam Σε αυτό το σεμινάριο Hands-on για επαγγελματίες και σπουδαστές, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν με τα χέρια τους υπό την καθοδήγηση του chef, παραδοσιακά Ανατολίτικα σιροπιαστά... Περισσότερα


Σεμινάριο Ταχύρρυθμο Τμήμα Εκπαίδευσης στην Ζαχαροπλαστική Τέχνη

👨‍🍳 Γίνε Ζαχαροπλάστης και μάθε όλα τα μυστικά της Τέχνης.📌 Ταχύρρυθμη εκπαίδευση υψηλού επιπέδου, 100% Εργαστηριακα μαθήματα σε υπερσύγχρονα εργαστήρια zαχαροπλαστικής. 📌 Τα μαθήματα απευθύνονται σε οποιον θέλει να ξεκινήσει την καριέρα του στο χώρο της... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC Scuola per Pizzaioli PRO

Το Ταχύρυθμο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης CWC PRO PIZZAIOLO 40 ωρών απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να μάθουν την τέχνη του Pizzaiolo, και να εργαστούν σε επιχειρήσεις πιτσαρίας ή ακόμα να ανοίξουν την δική τους επιχείρηση καθώς και σε επαγγελματίες και ιδιοκτήτες εστιατορίων που επιθυμούν... Περισσότερα


Σεμινάριο Ταχύρρυθμο Τμήμα Εκπαίδευσης στην Μαγειρική Τέχνη

👨‍🍳 Γίνε Μάγειρας και μάθε τα όλα μυστικά της Τέχνης. 📌 Ταχύρρυθμη εκπαίδευση υψηλού επιπέδου, 100% Εργαστηριακα μαθήματα σε υπερσύγχρονα εργαστήρια μαγειρικής. 📌 Τα μαθήματα απευθύνονται σε οποιον θέλει να ξεκινήσει την καριέρα του στο χώρο της Μαγειρικής Τέχνης... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής Classic Burgers and Sandwiches

Σεμινάριο Μαγειρικής Classic Burgers & Sandwiches Chef Βασίλης Σπόρος - Τα πιο διάσημα Burger και Sandwich του κόσμου μέσα από 20 συνταγές. Σε αυτό το 4ωρο masterclass θα μας αποκαλύψει όλα τα μυστικά από τα χρόνια εμπειρίας του μέσα από 20 συνταγές, αλλά και θα μοιραστεί μαζί μας τους λόγους... Περισσότερα


Σεμινάριο HANDS ON Advanced Culinary Techniques Master Class

HANDS ON Advanced Culinary Techniques Master Class (18-21/3) Πρόγραμμα κατάρτισης 4 ημερών (30 ΩΡΕΣ) Το 4ήμερο Advanced Culinary Techniques Master Class είναι ένα εντατικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα 30 ωρών που προσφέρει 100% πρακτική εκπαίδευση. Κάθε συμμετέχων θα προετοιμάσει όλες τις συνταγές ξεχωριστά χρησιμοποιώντας ... Περισσότερα


Σεμινάριο EIΔΙΚΟΣ ΚΡΥΑΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ - CHEF GARDE DE MANGER

ESSENSIAL LEVEL 1 - EIΔΙΚΟΣ ΚΡΥΑΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ - CHEF GARDE DE MANGER ΤΑΧΥΡΡΥΘΜΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 4 ΗΜΕΡΩΝ Ο σεφ Garde de Manger, ή αλλιώς ο σεφ της Κρύας κουζίνας, διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο σε κάθε μαγειρική brigade . Η μαεστρία σε αυτή τη θέση αναδεικνύει την ευελιξία και την εξειδίκευση... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής Hands On Japanese Sushi

Hands On Japanese Sushi Διήμερο σεμινάριο 100% Εργαστηριακή εκπαίδευση CWC PRO MasterClass με τoν chef Χρόνη Δαμαλά. ΤΡΙΤΗ 17 & ΤΕΤΑΡΤΗ 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2026 09:00-16:00 ( 16 ΔΙΔΑΚΤΙΚΕΣ ΩΡΕΣ ) Σε αυτό το CWC PRO Μasterclass, υπο την καθοδήγηση του chef Χρόνη Δαμαλά οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC PRO MasterClass Antonio Bachour’s Viennoiserie

CWC PRO Pastry Chef MasterClass 3 Days DEMONSTRATION Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής Antonio Bachour’s Viennoiserie 2026 Η CWC PRO Pastry Chef Studies υποδέχεται τον Antonio Bachour έναν από τους διασημότερους Pastry Chef παγκοσμίως σε ένα τριήμερο DEMONSTRATION MasterClass όπου θα μοιραστεί “τα μυστικά και τις τεχνικές του”,... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC PRO MasterClass Antonio Bachour’s Petit Gâteaux and Entremets

CWC PRO Pastry Chef MasterClass 3 Days Demonstration Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής Antonio Bachour’s Petit Gâteaux and Entremets Η CWC PRO Pastry Chef Studies υποδέχεται τον Antonio Bachour έναν από τους διασημότερους Pastry Chef παγκοσμίως σε ένα τριήμερο demonstration Masterclass όπου θα μοιραστεί “τα μυστικά και τις τεχνικές του”,... Περισσότερα


Σεμινάριο The art of Gelato

“The art of Gelato” Επαγγελματικό σεμινάριο “H Τέχνη της παρασκευής Gelato” Στο διήμερο Demo Masterclass της CWC PRO ο Gelato expert Λουίζος Συμεωνίδης ,Chef Patron του Vanilla Gelateria,  θα μεταφέρει σε επαγγελματίες και σπουδαστές, τις απαραίτητες δεξιότητες, γνώσεις, τεχνικές και συνταγές που... Περισσότερα



OnLine Σεμινάρια και μαθήματα μαγειρικής.


SPONSOR BRANDS

Εγγραφείτε στο newsletter της Cooking Workshop Consulting
κάντε κλικ εδώ
για να σας ενημερώνουμε για νέα σεμινάρια και να μαθαίνετε τα νέα μας.
* απαιτούμενο
Παρακαλώ επιλέξτε Groups ενδιαφέροντος

X

☑️ Κάντε Like

Για την ενημέρωση σας από τα
Νέα μας Σεμινάρια.
Contact Us