Το Ταχύρυθμο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης CWC PRO PIZZAIOLO 40 ωρών απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να μάθουν την τέχνη του Pizzaiolo, και να... Περισσότερα
MasterClass για σεφ, μάγειρες, επαγγελματίες
Σεμινάριο Μαγειρικής Chefs garden

Σεμινάριο Μαγειρικής Chefs garden
Με τον Chef Τάσο Μαντή.
Γνωστός για την αυθεντική του προσέγγιση στις ελληνικές πρώτες ύλες και τους ευρηματικούς συνδυασμούς του, ο Τάσος Μαντής θα μαγειρέψει με προϊόντα από το μποστάνι του προικίζοντας μοναδικά ένα μενού με σημείο αναφοράς την Ελλαδα, αλλά και με διάθεση πειραματισμού με πινελιές τόλμης και πρωτοτυπίας, δίνοντας γεύσεις ουσιαστικές και γήινες.
Πρόκειται για ένα δημιουργικό μενού σχεδιασμένο και δομημένο με βάση την ολιστική γαστρονομία, από το φύτεμα του σπόρου μέχρι το τελικό αποτέλεσμα . Τα υλικά που θα χρησιμοποιήσουμε είναι διαλεγμένα απ όλη την Ελλάδα , όπως επίσης τα βότανα και τα βρώσιμα λουλούδια προέρχονται αποκλειστικά από τον κήπο του Τάσου Μαντή στο Αλεποχώρι
Ονόματα συνταγών
- Γυαλιστερές -σαμπούκος-άλλισος -αγγούρι τουρσί
- Μπλε καβούρι -Ιπποφαες -Αρτεμισία
- Ποταμίσιες Καραβίδες -άγριο σκόρδο -βότανα απο τον κήπο
- Σαλάχι - κυδώνι - σελινόριζα σε ζύμωση
- Κέικ σοκολάτας με ροζ πιπέρι -ganache με βρώμη και παγωτό εστραγκόν
Ο σεφ Τάσος Μαντής έχει αναγνωριστεί για το ταλέντο και την δημιουργικότητα του έχοντας περάσει από κουζίνες στιβαρών εστιατορίων, όπως το Hof Van Cleve στο Βέλγιο (3 αστέρια Michelin), το Geranium στην Κοπεγχάγη (3 αστέρια Michelin), το Frantzén στην Στοκχόλμη (3 αστέρια Michelin), ενώ τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στο τιμόνι της κουζίνας του εστιατορίου Hytra, βραβευμένο με ένα αστέρι Michelin και εμπνέοντας μια σπουδαία γαστρονομική χορογραφία.
Με τις διδαχές της αξιοζήλευτης αυτής διεθνούς πορείας, ο ίδιος επέστρεψε στην Ελλάδα για να υπηρετήσει τους αγαπημένους του όρους «βιωσιμότητα», «βοτανικότητα» και «από τη φάρμα στο τραπέζι» ανάγοντας την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά της ελληνικής κουζίνας σε γαστρονομικό success story. Φυσικά ο Κήπος του σεφ στο Αλεποχώρι είναι η επιτομή αυτής της προσπάθειας με τα βρώσιμα λουλούδια, τα σπάνια μυρωδικά και τα ολόφρεσκα λαχανικά να υπογράφουν τις ευφάνταστες συνταγές που θα μας παρουσιάσει.
Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σεμινάριο σε φίλο σας.
No
Cooking Workshop Consulting Λέοντος Σοφού 18 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 2772808505
1
Τάσος Μαντής
No