Το Ταχύρυθμο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης CWC PRO PIZZAIOLO 40 ωρών απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να μάθουν την τέχνη του Pizzaiolo, και να... Περισσότερα
Σεμινάρια ζαχαροπλαστικής
Σεμινάριο Hands-on Ζαχαροπλαστικής Χριστουγεννιάτικα Σιροπιαστά Γλυκά
Hands-on Ζαχαροπλαστικής Χριστουγεννιάτικα Σιροπιαστά Γλυκά
Με τον Pastry Chef Joseph Azzam
Σε αυτό το σεμινάριο Hands-on για επαγγελματίες και σπουδαστές, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν με τα χέρια τους υπό την καθοδήγηση του chef, παραδοσιακά Ανατολίτικα Χριστουγεννιάτικα Σιροπιαστά Γλυκά μαθαίνοντας παράλληλα τον τρόπο για το τέλειο ψήσιμο, & σιρόπιασμα.
Αποκτώντας τις γνώσεις για μια μεγάλη ποικιλία παραδοσιακών σιροπιαστών, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορέσουν να το εντάξουν στα Χριστουγεννιάτικο μενού τους ή στις επιχειρήσεις τους και να έχουν ένα άρτια εκτελεσμένο γλυκό που θα είναι ελκυστικό για το πελατολόγιο τους.
Το σεμινάριο Hands-on θα διαρκέσει 1 ημέρα 7 ώρες (10:00-17:00) και οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να κατανοήσουν και να εξασκηθούν στα βασικά βήματα ώστε να μπορέσουν να χρησιμοποιήσουν τις συνταγές για τα μενού & τα καταστήματα τους αλλά και για το portfolio τους .
O Pastry Chef Joseph Azzam με καταγωγή από το Λίβανο και εμπειρία 30 ετών έχει εξειδίκευση στη Ανατολίτικη Ζαχαροπλαστική, λόγω και της καταγωγής του και είναι ειδικός στην παρασκευή χειροποίητου φύλλου Βηρυτού.
Διατηρεί την δική του επιχείρηση στην Αθήνα Zozef patisserie και ασχολείται παράλληλα με την εκπαίδευση και τις συμβουλευτικές υπηρεσίες .
Οι συμμετέχοντες στο τέλος του σεμιναρίου θα πάρουν μαζί τους δυο κουτιά από τα γλυκά που θα παρασκευάσουν με την καθοδήγηση του Pastry Chef Joseph Azzam.
ΣΥΝΤΑΓΕΣ:
- ΓΑΛΑΚΤΟΜΠΟΥΡΕΚΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΚΑΝΤΑΪΦΙ
- ΚΑNΤΑΙΦΑΚΙΑ ΜΕ ΚΑΡΥΔΙ
- ΕΚΜΕΚ ΚΑNΤΑΙΦI
- ΜΠΑΚΛΑΒΑΔΑΚΙ ΜΕ ΦΥΣΤΙΚΙ ΑΙΓΙΝΗΣ
- ΕΣΜΑΛΙΕ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΚΑΙΜΑΚΙ
- ΜΑΝΤΗΛΑΚΙΑ ΜΕ ΚΑΣΙΟΥΣ
- ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΔΕΣ ΛΙΒΑΝΟΥ
Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σεμινάριο σε φίλο σας.
No
Cooking Workshop Consulting Λέοντος Σοφού 18 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 27728019438
1
Joseph Azzam
No