Το Ταχύρυθμο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης CWC PRO PIZZAIOLO 40 ωρών απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να μάθουν την τέχνη του Pizzaiolo, και να... Περισσότερα
Σεμινάρια ζαχαροπλαστικής
Σεμινάριο Hands On Ζαχαροπλαστικής CAKES & MUFFINS

Σεμινάριο Hands On Ζαχαροπλαστικής CAKES & MUFFINS
Με τον Pastry Chef Instructor Γιάννη Γιάχο
To διήμερο HANDS ON σεμινάριο με την ενεργή συμμέτοχη των εκπαιδευόμενων υπό την καθοδήγηση του Pastry Chef Instructor Γιάννη Γιάχου αποτελεί μέρος του Ταχύρυθμου Προγράμματος Ζαχαροπλαστικής Τέχνης της CWC PRO.
Στο διήμερο HANDS ON σεμινάριο οι εκπαιδευόμενοι θα δημιουργήσουν από την αρχή τα γλυκά του μενού και θα τα πάρουν στο τέλος μαζί τους.
Το κάθε βήμα της δημιουργίας των γλυκών μαζί με τις υποσυνταγές και τις τεχνικές θα το λάβουν σε έντυπη μορφή μαζί με την βεβαίωση παρακολούθησης.
Μενού 3ης εβδομάδας LEVEL 2 Pastry
- Cake βανίλιας.
- Cake σοκολάτας.
- Cake καρότου.
- Cake με φρούτα εποχής.
- Muffins βανίλιας.
- Muffins σοκολάτας.
INFO : Ταχύρυθμα Προγράμματα Ζαχαροπλαστικής Τέχνης
CWC PRO Pastry Chef Level 2 Κλασική και Γαλλική Ζαχαροπλαστική Τέχνη.
Το Ταχύρυθμο πρόγραμμα Ζαχαροπλαστικής Τέχνης , είναι ο κύκλος με διάρκεια στο σύνολο 50 εργαστηριακές ώρες, με 20 συνταγές-δημιουργίες που αποτελούν την εξέλιξη του Level 1.
Το πρόγραμμα εκπαίδευσης είναι καθαρά εργαστηριακό όπου οι συμμετέχοντες σε όλη τη διάρκεια του προγράμματος εργάζονται με την διαδικασία hands on υπό την καθοδήγηση του καθηγητή Γιάννη Γιάχου ( Executive Pastry Chef Instructor CWC PRO ,Pastry Chef Sani Beach ,Sani Resort).
Οι εκπαιδευόμενοι με την άριστη καθοδήγηση του εκπαιδευτή τους θα μπορέσουν να αποκτήσουν γνώσεις και εμπειρία στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις με όλο τον εξοπλισμό ενός σύγχρονου ζαχαροπλαστείου για να τη χρησιμοποιήσουν στην σταδιοδρομία τους .
Οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα θα μάθουν 20 συνταγές-δημιουργίες. Θα εργαστούν με διαφορετικά υλικά και θα κατανοήσουν την αλληλεπίδραση των πρώτων υλών και των μεθόδων παρασκευής.
Θα αναπτύξουν τις γνώσεις τους για την διαδικασία της μαζικής παραγωγής.
Θα μάθουν να δημιουργούν ραφινάτα και εκλεπτυσμένα γλυκά που θα τους βοηθήσει να αναπτύξουν τα δικά τους μενού-προτάσεις για να τα χρησιμοποιήσουν σε Ζαχαροπλαστεία ,Ξενοδοχεία, Εστιατόρια,Catering.
Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σεμινάριο σε φίλο σας.
No
Cooking Workshop Consulting Λέοντος Σοφού 18 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 2772805387
1
Γιάννης Γιάχος
No