CWC PRO Σεμινάριο HANDS ON “Η Τέχνη του Φιλεταρίσματος Ψαριών” chef Παναγιώτης Δεληθανάσης & SeaFood Εxpert Μιχάλη Δημητριάδη Η... Περισσότερα
Σεμινάρια μαγειρικής για ερασιτέχνες και λάτρεις.
Ταϊλανδέζικη Κουζίνα

Ένα σεμινάριο αφιερωμένο στην μακρινή Ανατολή. Σ’ αυτό το σεμινάριο ταξιδεύουμε στην κουζίνα της Ταϊλάνδης. Ένα γευστικό ταξίδι στα βάθη της νοτιοανατολικής Ασίας, πλημμυρισμένο από αρώματα φρέσκων μυρωδικών, μπαχαρικών και kaeng (Thai-curries). Δημιουργούμε κλασσικές ταϊλανδέζικες συνταγές και ανακαλύπτουμε την πλούσια σε γεύσεις και διατροφική αξία κουζίνα, της άπω ανατολής.
Στο κόστος συμμετοχής συμπεριλαμβάνεται ένα βιβλίο συνταγών που λαμβάνεται με το πέρας του σεμιναρίου, καθώς και δύο ποτήρια κρασί που συνοδεύουν την γευσιγνωσία.
Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σεμινάριο σε φίλο σας.
No
Cooking Workshop Consulting Λέοντος Σοφού 18 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 2772805340
1
Chef Boonchuay Panprapa
No