Το Ταχύρυθμο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης CWC PRO PIZZAIOLO 40 ωρών απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να μάθουν την τέχνη του Pizzaiolo, και να... Περισσότερα
MasterClass για σεφ, μάγειρες, επαγγελματίες
Τεχνικές Μαγειρικής σε κενό αέρος Sous Vide Level 1

Masterclass με θέμα Τεχνικές Μαγειρικής σε κενό αέρος με τον Chef Παναγιώτη Δεληθανάση
Οι Τεχνικές Μαγειρικής σε κενό αέρος Sous Vide είναι μια παλιά τεχνική μαγειρέματος και την έχουν χρησιμοποιήσει Chef από τα τέλη της δεκαετίας του ΄70 στην Γαλλία όπου και συνεχίζεται μέχρι σήμερα και έχει διαδοθεί παγκοσμίως.
Η χρήση των Τεχνικών Μαγειρικής σε κενό αέρος Sous Vide στην εστίαση είναι απαραίτητη σε ορισμένες συνταγές για την σωστή διαχείριση των πρώτων υλών και για να μπορέσουμε να κάνουμε οικονομία
Οι συμμετέχοντες που θα παρακολουθήσουν το Masterclass, θα λάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης του σεμιναρίου καθώς και έντυπο βιβλίο των συνταγών.
Συνταγές:
- χταποδι με παντζάρι
- χοιρινή πανσέτα
- κοτόπουλο με καλαμπόκι
- αβγό πωσέ
- κρόκος μελάτος
- λαβράκι με χαρίσα
- ανανάς ψητός με ρούμι
Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης Masterclass με θέμα Τεχνικές Μαγειρικής σε κενό αέρος
Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σεμινάριο σε φίλο σας.
No
Cooking Workshop Consulting Λέοντος Σοφού 18 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 27728015905
1
Παναγιώτης Δεληθανάσης
No