MasterClass για σεφ, μάγειρες, επαγγελματίες

MasterClass για σεφ, μάγειρες, επαγγελματίες

30 Tapas, meze & other bites

30 Tapas, meze & other bites

30 Tapas, meze & other bite.

Τα tapas είναι μικρά σνακ ή ορεκτικά που σερβίρονται κρύα και ζεστά, συνοδεύουν  κρασί, μπύρες, αλλά και αποστάγματα όπως και whitespirits.

H φιλοσοφία των tapas ή pinxtos όπως τα αποκαλούν, στη χώρα των βάσκων,  ξεκίνησε από τη Μαδρίτη και τη Βαρκελώνη.

Σε μερικά μπαρ και εστιατόρια στην Ισπανία και σε ολόκληρο τον κόσμο, τα τάπας έχουν εξελιχθεί σε μια πιο εξελιγμένη κουζίνα. Τα ταπάκια μπορούν να συνδυαστούν για να κάνουν ένα πλήρες γεύμα. Σε ορισμένες χώρες της Κεντρικής Αμερικής, τέτοια σνακ είναι γνωστά ως bocas. Σε μέρη του Μεξικού, παρόμοια πιάτα ονομάζονται botanas.

Σ’ αυτό το σεμινάριο 30 Tapas ,meze & other bites ο chef Αντώνης Αγγελόπουλος θα μοιραστεί τις γνώσεις του με επαγγελματίες και σπουδαστές  της  CWC PRO για:

  • TAPAS ΠΟΥ ΣΥΝΟΔΕΥΟΥΝ ΚΡΑΣΊ, ΜΠΎΡΕΣ, ΑΠΟΣΤΑΓΜΑΤΑ, ΚΑΙ WHITESPIRITS

Θα δούμε μοντέρνους συνδυασμούς υλικών  σε μικρές μπουκιές που συνοδεύουν όλα τα είδη των ποτών.

  • ΕΞΥΠΝΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑPΑS

Δημιουργούμε ευφάνταστες  βάσεις για σνακ πέρα από τις συνηθισμένες  με διάφορα υλικά που βρίσκουμε πολύ εύκολα.

  • ΜΙΚΡΑ ΠΙΑΤΑ ΜΕ ΘΑΛΑΣΙΝΝΑ ΧΑΜΗΛΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ

«Εκμεταλλευόμαστε» τους θησαυρούς που μας  χαρίζει ο βυθός και μαγειρεύουμε μικρές συνθέσεις από  θαλασσινά και  με τα συνοδευτικά τους.

  • GREEK TAPAS

Φτιάχνουμε tapas με ελληνικά προϊόντα από όλες τις γωνιές της χώρας μας.

  • VEGETARIAN TAPAS

Αντικαθιστούμε τη ζωϊκή πρωτεΐνη με φυτική και έχουμε εξίσου ένα γευστικό αποτέλεσμα.

  • ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΣ MEZEΣ ΣΕ ΜΟΝΤΈΡΝΟ ΣΤΥΛ ΤΑPAS

Κρατάμε τις παραδοσιακές γεύσεις που όλοι γνωρίζουμε, αλλάζουμε τις υφές  και δημιουργούμε μοντέρνους μεζέδες.

  • ΚΡΥΕΣ ΣΟΥΠΕΣ ΣΕ ΣΦΗΝΑΚΙΑ

Χρησιμοποιούμε διάφορα υλικά και φτιάχνουμε δροσερές  σούπες  που

  • ΝΤΙΠΑΚΙΑ  ΚΑΙ SALSAS

Φτιάχνουμε ντιπάκια σάλτσες που πλαισιώνουν διάφορα ταπάς

ΣΥΝΤΑΓΕΣ:

  1. Spanish tortilla
  2. Croquetas de jamon
  3. Γαρίδες al ajillo
  4. Χταπόδι gallego
  5. Γούνες Παριανές
  6. Φωλιές τομάτας
  7. Αλμυρά cupcakes
  8. Χοχλιοί μπουμπουριστοί
  9. Τυρόλι με λιαστή ντομάτα και δυόσμο
  10. Ουρίτσες με μαγιονέζα εσπεριδοειδών
  11. Φέτα τσιτσιριστή
  12. Ρολάκια χουρμά με γραβιέρα Νάξου και prosciutto
  13. Γυαλιστερές  με τηγανιτό πάνκο και βασιλικό
  14. Μοντέρνος κολοκυθοκεφτές
  15. Βολ ο βαν με θαλασσινά
  16. Γλυκοπατάτα με πάστα ελιάς και τηγανιτή ρίγανη
  17. Παντζάρι με κατίκι  Δομοκού και κάπαρη
  18. Ντακάκι χαρούπι με πέστο ρόκας και αμύγδαλο
  19. Αντιναχτές πατάτες με μπούκοβο και κόλιανδρο
  20. Αρνάκι με αμπελόφυλλο
  21. Αλμυρά καταϊφάκια
  22. Κρύα σούπα αρακά με chips απάκι
  23. Σούπα καρότο με σαντιγύ θυμάρι
  24. Σούπα αγγούρι με γαρίδα
  25. Ταλατούρι
  26. Chimichuri
  27. Ντιπάκι αβοκάντο με ρόδι
  28. Salsa ντομάτα
  29. Μαρμελάδα εσαλότ
  30. Μαγιονέζα jalapeno

Ο chef Αντώνης Αγγελόπουλος γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη όπου και ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα στη τέχνη της μαγειρικής. Φοίτησε στη σχολή του Ο.Τ.Ε.Κ ΕΠΑ.Σ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.

Το 2012  με πάθος και  ανήσυχο πνεύμα  μετακόμισε στο Παρίσι με όνειρο και στόχο την υψηλή γαστρονομία. Εργάστηκε στο βραβευμένο εστιατόριο με 2*αστέρια Μichelin  “L’ atelier de  Joël Robuchon etoile” όπου εκεί είχε την ευκαιρία να αναβαθμίσει  τις γνώσεις  του σε υψηλό επίπεδο και να αποκτήσει εμπειρίες από τον κόσμο της Ηigh End Gourmet Γαστρονομίας.

Ο chef Αντώνης Αγγελόπουλος είναι Chef Instructor στα Ταχύρυθμα Προγράμματα Μαγειρικής Τέχνης της CWC PRO.

To σεμινάριο απευθύνεται σε: Επαγγελματίες Chef - Μάγειρες, Σπουδαστές Μαγειρικής Τέχνης, Ερασιτέχνες και Λάτρεις Μαγειρικής, Ιδιοκτήτες και Στελέχη επιχειρήσεων εστίασης.
Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης του Σεμιναρίου μαγειρικής: 30 Tapas, meze & other bites καθώς και το έντυπο υλικό του σεμιναρίου με συνταγές.

Χώρος διεξαγωγής του Σεμιναρίου.
Cooking Workshop Consulting Λέοντος Σοφού 18 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 2772804245

Βρείτε Κατάλυμα για την διαμονή σας κοντά στο σεμινάριο μας
Booking.com

Αντώνης Αγγελόπουλος


Ταχύρυθμες Σπουδές Μαγειρικής Τέχνης
Ταχύρυθμες Σπουδές Ζαχαροπλαστικής Τέχνης
Cooking Workshop Member Club
Cooking Workshop Member Club

Προσεχή Σεμινάρια


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής Ελληνική Δημιουργική Κουζίνα

CWC PRO MasterClass Ελληνική  Δημιουργική Κουζίνα Με τον Chef Δημήτρη Τσανανά Η Ελληνική  Δημιουργική Κουζίνα, έχει κατακτήσει πλέον... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής Η δημιουργική κουζίνα του Γιώργου Δόσπρα

Η δημιουργική κουζίνα του Γιώργου Δόσπρα. Στο  CWC PRO  MasterClass o chef Γιώργος Δόσπρας θα μοιραστεί, με τους  επαγγελματίες και... Περισσότερα


Σεμινάριο Hands-on Ζαχαροπλαστικής Λιβανέζικα Σιροπιαστά Γλυκά για τις Γιορτές των 🎄Χριστουγέννων

Hands-on Ζαχαροπλαστικής Λιβανέζικα Σιροπιαστά Γλυκά για τις Γιορτές των 🎄Χριστουγέννων Με τον Pastry Chef Joseph Azzam Στα τραπέζια των... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής Η Νόστιμη Κουζίνα του Χριστόφορου Πέσκια.

Η Νόστιμη Κουζίνα  του Χριστόφορου Πέσκια Στη γαστρονομική κοινότητα υπάρχουν μάγειρες και μάγειρες.. Ο μάγειρας που έχει... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής 20 Χειμωνιάτικες Σαλάτες

20 Χειμωνιάτικες Σαλάτες Με τον Chef Αντώνη Αγγελόπουλο Στο  Masterclass σεμινάριο της CWC PRO ο Chef  Αντώνης Αγγελόπουλος θα... Περισσότερα


Σεμινάριο BURGER ACADEMY 3

Σεμινάριο Μαγειρικής BURGER ACADEMY 3 CWC PRO MasterClass Με τον Chef Βασίλη Σπόρο Burger Academy - Το πιο διάσημο sandwich του κόσμου μέσα από 20... Περισσότερα


Σεμινάριο SLOW SMOKED BBQ & GRILL

Σεμινάριο Μαγειρικής Slow Smoked BBQ & GRILL CWC PRO MasterClass Με τον Chef Βασίλη Σπόρο Αυθεντικό Αμερικάνικο ΒΒQ σε offset smoker, με brisket και ribs!... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής Bistronomy VS Gastronomy

CWC PRO MasrerClass Σεμινάριο Μαγειρικής Bistronomy VS Gastronomy Με τον Chef Aλέξανδρο Τσιοτίνη Η λέξη Bistronomy προέρχεται από τις λέξεις Bistrot και... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής Θαλασσινά Μοντέρνα Δημιουργήματα δια χειρός Γιάννη Παρίκου

Θαλασσινά Μοντέρνα Δημιουργήματα δια χειρός  Γιάννη Παρίκου Όταν η παράδοση συναντά το μοντέρνο τότε έχουμε τη γεύση ενός... Περισσότερα


Σεμινάριο Eλληνική  Comfort  Cuisine signature dishes Ρίζες

Eλληνική Comfort  Cuisine με φιλοσοφία και signature dishes από το εστιατόριο ‘Ρίζες’ Με τον chef Δεληθανάση Παναγιώτη Στο Masterclass σεμινάριο... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής Art of Plating 3  - H Τέχνη του Στησίματος των Πιάτων

Art of Plating 3 - H Τέχνη του Στησίματος των Πιάτων CWC PRO Masterclass Με τον Chef Αντώνη Αγγελόπουλο Στο Masterclass  σεμινάριο της CWC PRO  ο Chef... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC PRO Pizzaiolo 40 Ώρες

✅ ΝΕΟ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΤΜΗΜΑ 20-24/01/2020. Το Ταχύρυθμο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης CWC PRO PIZZAIOLO 40 ωρών απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής Η Δημιουργική Ασιατική κουζίνα του Χρόνη Δαμαλά

Η Δημιουργική Ασιατική κουζίνα του Χρόνη Δαμαλά Η δημιουργική Ασιατική κουζίνα είναι μια παγκόσμια τάση της γαστρονομίας... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής Design Cakes

Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής Design Cakes Ανάγλυφο Wedding Cake - Αιωρούμενο Peeled Lemon Με τον Pastry Chef Marc Suarez / Ledouxcollage H CWC PRO σε ένα διήμερο... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής Fine comfort & Fine dining

Fine comfort & Fine dining CWC PRO MasterClass Παναγιώτης Γιακαλής Τα τελευταία χρόνια συναντάμε καθημερινά  στα εστιατόρια τον όρο  comfort food! Ο... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής Best of Street Food

Σεμινάριο Μαγειρικής Best of Street Food CWC PRO MasterClass  Με τον Chef Βασίλη Σπόρο Σήμερα, το "Street Food" είναι μία νεα ταση στην εστίαση αλλά... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής Best of Brunch & All About Eggs

BEST OF BRUNCH & ALL ABOUT EGGS MASTERCLASS CWC PRO MasterClass Με τον Chef Βασίλη Σπόρο Σε αυτό το 5ωρο master class, ο chef του Mama Roux Βασίλης Σπόρος, με το πιο... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής Chefs garden

Σεμινάριο Μαγειρικής Chefs garden Με τον Chef Τάσο Μαντή. Γνωστός για την αυθεντική του προσέγγιση στις ελληνικές πρώτες ύλες και... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής Hands On Learn to Wok – Japanese Sushi

Σεμινάριο Μαγειρικής Hands On Learn to Wok – Japanese Sushi CWC PRO MasterClass με τη σεφ της Cardinal Κατερίνα Χανιώτη Διήμερο σεμινάριο Hands On ... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής Learn to Wok Japanese Κλασικά Ιαπωνικά πιάτα

Σεμινάριο Μαγειρικής Learn to Wok Japanese Κλασικά Ιαπωνικά πιάτα CWC PRO MasterClass Demonstartion με τη σεφ της Cardinal Κατερίνα Χανιώτη Ανακάλυψε... Περισσότερα


Σεμινάριο Entremets, Petit Gateaux, Tarts, Verrines

Entremets, Petit Gateaux, Tarts, Verrines CWC PRO MasterClass Pastry Chef David Vidal Ο Pastry  Chef David Vidal επιτυγχάνει στις δημιουργίες του τη διαφορετικότητα και την... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC PRO Σεμινάριο Τεχνίτης Αερόφυλλου Μπουγάτσας

Σεμινάριο Τεχνίτης Αερόφυλλου Μπουγάτσας (40 ώρες) CWC PRO Ταχύρυθμο Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής ✅ ΝΕΟ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΤΜΗΜΑ... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής BAO BUNS ACADEMY

Σεμινάριο Μαγειρικής BAO BUNS ACADEMY CWC PRO MasterClass Με τον Chef Βασίλη Σπόρο Tα τελευταία χρόνια τα  bao buns έχουν μπεί στον κόσμο της... Περισσότερα


Σεμινάριο Molecular Gastronomy by Martin Lippo

Molecular Gastronomy by Martin Lippo NitroSchool Barcelona Στο ξεκίνημα της συνεργασίας του Martin Lippo με την  CWC PRO οι συμμετέχοντες  θα έχουν την... Περισσότερα


SPONSOR BRANDS

Εγγραφείτε στο newsletter της Cooking Workshop Consulting
κάντε κλικ εδώ
για να σας ενημερώνουμε για νέα σεμινάρια και να μαθαίνετε τα νέα μας.
* απαιτούμενο
Παρακαλώ επιλέξτε Groups ενδιαφέροντος

Κάντε like και ενημερωθείτε για νέα σεμινάρια