MasterClass για σεφ, μάγειρες, επαγγελματίες

MasterClass για σεφ, μάγειρες, επαγγελματίες

30 Tapas, meze & other bites

30 Tapas, meze & other bites

30 Tapas, meze & other bite.

Τα tapas είναι μικρά σνακ ή ορεκτικά που σερβίρονται κρύα και ζεστά, συνοδεύουν  κρασί, μπύρες, αλλά και αποστάγματα όπως και whitespirits.

H φιλοσοφία των tapas ή pinxtos όπως τα αποκαλούν, στη χώρα των βάσκων,  ξεκίνησε από τη Μαδρίτη και τη Βαρκελώνη.

Σε μερικά μπαρ και εστιατόρια στην Ισπανία και σε ολόκληρο τον κόσμο, τα τάπας έχουν εξελιχθεί σε μια πιο εξελιγμένη κουζίνα. Τα ταπάκια μπορούν να συνδυαστούν για να κάνουν ένα πλήρες γεύμα. Σε ορισμένες χώρες της Κεντρικής Αμερικής, τέτοια σνακ είναι γνωστά ως bocas. Σε μέρη του Μεξικού, παρόμοια πιάτα ονομάζονται botanas.

Σ’ αυτό το σεμινάριο 30 Tapas ,meze & other bites ο chef Αντώνης Αγγελόπουλος θα μοιραστεί τις γνώσεις του με επαγγελματίες και σπουδαστές  της  CWC PRO για:

  • TAPAS ΠΟΥ ΣΥΝΟΔΕΥΟΥΝ ΚΡΑΣΊ, ΜΠΎΡΕΣ, ΑΠΟΣΤΑΓΜΑΤΑ, ΚΑΙ WHITESPIRITS

Θα δούμε μοντέρνους συνδυασμούς υλικών  σε μικρές μπουκιές που συνοδεύουν όλα τα είδη των ποτών.

  • ΕΞΥΠΝΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑPΑS

Δημιουργούμε ευφάνταστες  βάσεις για σνακ πέρα από τις συνηθισμένες  με διάφορα υλικά που βρίσκουμε πολύ εύκολα.

  • ΜΙΚΡΑ ΠΙΑΤΑ ΜΕ ΘΑΛΑΣΙΝΝΑ ΧΑΜΗΛΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ

«Εκμεταλλευόμαστε» τους θησαυρούς που μας  χαρίζει ο βυθός και μαγειρεύουμε μικρές συνθέσεις από  θαλασσινά και  με τα συνοδευτικά τους.

  • GREEK TAPAS

Φτιάχνουμε tapas με ελληνικά προϊόντα από όλες τις γωνιές της χώρας μας.

  • VEGETARIAN TAPAS

Αντικαθιστούμε τη ζωϊκή πρωτεΐνη με φυτική και έχουμε εξίσου ένα γευστικό αποτέλεσμα.

  • ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΣ MEZEΣ ΣΕ ΜΟΝΤΈΡΝΟ ΣΤΥΛ ΤΑPAS

Κρατάμε τις παραδοσιακές γεύσεις που όλοι γνωρίζουμε, αλλάζουμε τις υφές  και δημιουργούμε μοντέρνους μεζέδες.

  • ΚΡΥΕΣ ΣΟΥΠΕΣ ΣΕ ΣΦΗΝΑΚΙΑ

Χρησιμοποιούμε διάφορα υλικά και φτιάχνουμε δροσερές  σούπες  που

  • ΝΤΙΠΑΚΙΑ  ΚΑΙ SALSAS

Φτιάχνουμε ντιπάκια σάλτσες που πλαισιώνουν διάφορα ταπάς

ΣΥΝΤΑΓΕΣ:

  1. Spanish tortilla
  2. Croquetas de jamon
  3. Γαρίδες al ajillo
  4. Χταπόδι gallego
  5. Γούνες Παριανές
  6. Φωλιές τομάτας
  7. Αλμυρά cupcakes
  8. Χοχλιοί μπουμπουριστοί
  9. Τυρόλι με λιαστή ντομάτα και δυόσμο
  10. Ουρίτσες με μαγιονέζα εσπεριδοειδών
  11. Φέτα τσιτσιριστή
  12. Ρολάκια χουρμά με γραβιέρα Νάξου και prosciutto
  13. Γυαλιστερές  με τηγανιτό πάνκο και βασιλικό
  14. Μοντέρνος κολοκυθοκεφτές
  15. Βολ ο βαν με θαλασσινά
  16. Γλυκοπατάτα με πάστα ελιάς και τηγανιτή ρίγανη
  17. Παντζάρι με κατίκι  Δομοκού και κάπαρη
  18. Ντακάκι χαρούπι με πέστο ρόκας και αμύγδαλο
  19. Αντιναχτές πατάτες με μπούκοβο και κόλιανδρο
  20. Αρνάκι με αμπελόφυλλο
  21. Αλμυρά καταϊφάκια
  22. Κρύα σούπα αρακά με chips απάκι
  23. Σούπα καρότο με σαντιγύ θυμάρι
  24. Σούπα αγγούρι με γαρίδα
  25. Ταλατούρι
  26. Chimichuri
  27. Ντιπάκι αβοκάντο με ρόδι
  28. Salsa ντομάτα
  29. Μαρμελάδα εσαλότ
  30. Μαγιονέζα jalapeno

Ο chef Αντώνης Αγγελόπουλος γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη όπου και ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα στη τέχνη της μαγειρικής. Φοίτησε στη σχολή του Ο.Τ.Ε.Κ ΕΠΑ.Σ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.

Το 2012  με πάθος και  ανήσυχο πνεύμα  μετακόμισε στο Παρίσι με όνειρο και στόχο την υψηλή γαστρονομία. Εργάστηκε στο βραβευμένο εστιατόριο με 2*αστέρια Μichelin  “L’ atelier de  Joël Robuchon etoile” όπου εκεί είχε την ευκαιρία να αναβαθμίσει  τις γνώσεις  του σε υψηλό επίπεδο και να αποκτήσει εμπειρίες από τον κόσμο της Ηigh End Gourmet Γαστρονομίας.

Ο chef Αντώνης Αγγελόπουλος είναι Chef Instructor στα Ταχύρυθμα Προγράμματα Μαγειρικής Τέχνης της CWC PRO.

To σεμινάριο απευθύνεται σε: Επαγγελματίες Chef - Μάγειρες, Σπουδαστές Μαγειρικής Τέχνης, Ερασιτέχνες και Λάτρεις Μαγειρικής, Ιδιοκτήτες και Στελέχη επιχειρήσεων εστίασης.
Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης του Σεμιναρίου μαγειρικής: 30 Tapas, meze & other bites καθώς και το έντυπο υλικό του σεμιναρίου με συνταγές.

Χώρος διεξαγωγής του Σεμιναρίου.
Cooking Workshop Consulting Λέοντος Σοφού 18 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 277280498

Βρείτε Κατάλυμα για την διαμονή σας κοντά στο σεμινάριο μας
Booking.com

Αντώνης Αγγελόπουλος


Ταχύρυθμες Σπουδές Μαγειρικής Τέχνης
Ταχύρυθμες Σπουδές Ζαχαροπλαστικής Τέχνης
Cooking Workshop Member Club
Cooking Workshop Member Club

Προσεχή Σεμινάρια


Σεμινάριο CWC PRO Pizzaiolo 40 Ώρες

Το Ταχύρυθμο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης CWC PRO PIZZAIOLO 40 ωρών απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να μάθουν την τέχνη του Pizzaiolo, και να... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Summer BBQ με δημιουργικά κρεατοσκευάσματα

Summer BBQ με δημιουργικά κρεατοσκευάσματα. Με τον R&D Chef Λάζαρο Ράπτη Στο MasterClass της CWC PRO o πρωτοπόρος στο είδος αυτό,  Λάζαρος... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής Macarons

CWC PRO MasterClass Macarons Pastry Chef Γιάννης Γιάχος Οι συμμετέχοντες στο CWC PRO MasterClass Macarons με τον Γιάννη Γιάχο ( Executive Pastry Chef Instructor CWC PRO ,Pastry... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC PRO Σεμινάριο Τεχνίτης Αερόφυλλου Μπουγάτσας

Σεμινάριο Τεχνίτης Αερόφυλλου Μπουγάτσας (40 ώρες) CWC PRO Ταχύρυθμο Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής ✅ ΝΕΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΤΜΗΜΑ... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής Μοντέρνες Tάρτες

CWC PRO MasterClass Μοντέρνες Tάρτες. Pastry Chef Γιάννης Γιάχος Οι συμμετέχοντες στο CWC PRO MasterClass Μοντέρνες Tάρτες με την άριστη... Περισσότερα


Σεμινάριο Hands-on Ζαχαροπλαστικής Λιβανέζικα και σιροπιαστά Γλυκά

Hands-on Ζαχαροπλαστικής Λιβανέζικα και σιροπιαστά Γλυκά Με τον Pastry Chef Joseph Azzam O Pastry Chef Joseph Azzam με καταγωγή από το Λίβανο και... Περισσότερα


Σεμινάριο Τα μαγευτικά Éclair του Joakim  Prat

Hands On Σεμινάριο ζαχαροπλαστικής Éclair International MasterClass CWC PRO Joakim Prat Σε αυτό το MasterClass CWCPRO ,οι 18 συμμετέχοντες με τη μέθοδο Hands-on θα... Περισσότερα


Σεμινάριο Brunch & All About Eggs

BRUNCH & ALL ABOUT EGGS CWC PRO MasterClass Με τον Chef Βασίλη Σπόρο Σε αυτό το CWC PRO Masterclass, ο chef του Mama Roux Βασίλης Σπόρος, με το πιο διάσημο brunch ... Περισσότερα


Σεμινάριο Ταξιδεύοντας τον κόσμο με 20 συνταγές Street Food

Ταξιδεύοντας τον κόσμο με 20 συνταγέςStreet Food CWC PRO MasterClass Με τον Chef Βασίλη Σπόρο Το street food αποτελεί πλέον τη μεγαλύτερη... Περισσότερα


Σεμινάριο CHOCOLATE SHOWPIECE DEMONSTRATION CWC Pastry Chef Studies

CHOCOLATE SHOWPIECE DEMONSTRATION CWC Pastry Chef Studies Με τον PastryChef Martin Chiffers O Martin Chiffers ένας από τους μεγαλύτερους ζαχαροπλάστες της παγκόσμιας... Περισσότερα


Σεμινάριο 30 Tapas, meze & other bites

30 Tapas, meze & other bite. Τα tapas είναι μικρά σνακ ή ορεκτικά που σερβίρονται κρύα και ζεστά, συνοδεύουν  κρασί, μπύρες, αλλά και... Περισσότερα


Σεμινάριο Molecular Gastronomy by Martin Lippo

Molecular Gastronomy by Martin Lippo NitroSchool Barcelona Στο ξεκίνημα της συνεργασίας του Martin Lippo με την  CWC PRO οι συμμετέχοντες  θα έχουν την... Περισσότερα


SPONSOR BRANDS

Εγγραφείτε στο newsletter της Cooking Workshop Consulting
από εδώ
για να σας ενημερώνουμε για νέα σεμινάρια και να μαθαίνετε τα νέα μας.
* απαιτούμενο
Παρακαλώ επιλέξτε Groups ενδιαφέροντος

Κάντε like και ενημερωθείτε για νέα σεμινάρια