Το Ταχύρυθμο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης CWC PRO PIZZAIOLO 40 ωρών απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να μάθουν την τέχνη του Pizzaiolo, και να... Περισσότερα
MasterClass για σεφ, μάγειρες, επαγγελματίες
BRUNCH and ALL ABOUT EGGS
CWC PRO Masterclass BRUNCH & ALL ABOUT EGGS
Chef Instructor Βασίλης Σπόρος
Σε αυτό το 4ωρο CWC PRO Master Class, ο chef του MamaRoux και ο ChefPatron του Po’ Boys BBQ Βασίλης Σπόρος, με το πιο διάσημο brunch στην Αθήνα τα τελευταία 10 χρόνια, θα μας παρουσιάσει 20 συνταγές απαραίτητες για το καλύτερο και πιο ολοκληρωμένο Brunch - Menu από όλο τον κόσμο.
Το Brunch, 10+ χρόνια μετά από τα πρώτα βήματά του στο κοινό της Αθήνας, έχει εξαπλωθεί πλέον τόσο πολύ, που εστιατόρια αφιερώνουν ολόκληρο το μενού τους σε αυτή την κατηγορία. Με τις συνταγές που θα δούμε μαζί, όχι μόνο θα τελειοποιήσετε τις τεχνικές σας γνώσεις για το σωστό μαγείρεμα των αυγών, θα μπορέσετε να στήσετε ένα πλήρες μενού Brunch άκρως ανταγωνιστικό.
Αναλυτικά οι συνταγές που θα δούμε
- Εggs Benedict
- Eggs Benedict Royale
- Eggs Florentine
Τεχνικές
- Αβγά Ποσέ
- Αβγό στους 63οC
- Αβγό στους 75οC
- HollandaiseSauce με την κλασική τεχνική
- Ηollandaise Sauce Sous Vide
- Hollandaise μεολόκληρααβγά
- EnglishMuffins
Το πιο διάσημο πιάτο που σερβίρεται στο brunch. Θα δούμε από την αρχή τη ζύμη και το σωστό ψήσιμο για τα EnglishMuffins, το μυστικό για μια σταθερά πετυχημένη Hollandaise, ενώ θα δοκιμάσουμε 3 τεχνικές για ποσάρισμα αβγών, η μία εκ των οποίων είναι το περιβόητο αβγό των 63οC. Θα μιλήσουμε και για τις παραλλαγές του πιάτου με καπνιστό ζαμπόν, Royal με καππνιστό σολομό και Florentine με σπανάκι saute.
Pancakes γλυκά και αλμυρά
Pancakes με αυθεντικό MapleSyrup και βούτυρο
Pancakes με χειροποίητη πραλίνα φουντουκιού και κόκκινα φρούτα
Τεχνικές
- Χειροποίητη πραλίνα Φουντουκιού
Θα δείξουμε το μίγμα αλλά και το σωστό ψήσιμο για τα pancakes. Θα φτιάξουμε τη δική μας πραλίνα φουντουκιού και θα δοκιμάσουμε διάφορους συνδυασμούς για γλυκό ή αλμυρό αποτέλεσμα.
Scrambled Eggs
- Αβγά Scrambled - τεχνική - αφράτα και ποτέ παραψημένα
- Αβγά Scrambled από Ciphon με englishmuffin και μαύρη τρούφα
Breakfast – Avocado Burrito
Guacamole, αυγά scrambled με πικάντικο λουκάνικο Chorizo τυλιγμένα σε μεγάλη τορτίγια από αλεύρι.
Ομελέτες
- Η τέλεια γαλλική ομελέτα ( στυλ JacquesPepin)
- Omelette Farcie (Ηγεμιστήομελέτατου Daniel Boulud)
Από την τέλεια γαλλική ομελέτα που μας παρουσίασε ο JacquesPepin, στη διάσημη γεμιστή ομελέτα του DanielBoulud.
FrenchToast
Θα δούμε και την κλασική συνταγή FrenchToast σε αφράτο ψωμί brioche, αλλά και μία παραλλαγή για FrenchToastBake που ανακυκλώνουμε υλικά, για ένα ιδιαίτερο γλυκό.
Χειροποίητη Granola
Σε 2 παραλλαγές που θα κάνουν το πρωινό μας, να ξεχωρίσει.
Steak&Eggs
Ribeye, αυγά μάτια (με τη σωστή τεχνική) και english muffin
ShrimpRoll
Αφράτο ψωμάκι lobsterroll με ψητές γαρίδες στη φλόγα
NY Cheesecake
Η καλύτερη συνταγή για αυθεντικό ψητό Cheesecake Νέας Υόρκης, βήμα βήμα.
Carrot Cake Cupcakes
Brunch χωρίς carrotcake δεν γίνεται και αυτά τα cupcakes γίνονται πολύ εύκολα, ενώ έχουν απόλυτη θέση σε κάθε μπουφέ πρωινού
Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σεμινάριο σε φίλο σας.
No
Cooking Workshop Consulting Λέοντος Σοφού 18 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 2772806969
1
Βασίλης Σπόρος
No