MasterClass για σεφ, μάγειρες, επαγγελματίες

MasterClass για σεφ, μάγειρες, επαγγελματίες

CWC PRO Pizzaiolo 40 Ώρες

CWC PRO Pizzaiolo 40 Ώρες

✅ ΝΕΟ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΤΜΗΜΑ 20-24/01/2020.

Το Ταχύρυθμο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης CWC PRO PIZZAIOLO 40 ωρών απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να μάθουν την τέχνη του Pizzaiolo, και να εργαστούν σε επιχειρήσεις πιτσαρίας ή ακόμα να ανοίξουν την δική τους επιχείρηση καθώς και σε επαγγελματίες και ιδιοκτήτες εστιατορίων που επιθυμούν να μάθουν την τέχνη και τις βασικές αρχές αλλά και να εμβαθύνουν τις γνώσεις τους με την πρακτική εκπαίδευση που απαιτείται για να λειτουργήσουν με επιτυχία σε μια επιχείρηση .

Quality-Training-Label

Το πρόγραμμα εκπαίδευσης είναι απόλυτα στοχευόμενο και ουσιαστικό σε συνδυασμό θεωρητικής γνώσης και πρακτικής εξάσκησης ώστε να εξασφαλίσει τους μαθησιακούς στόχους σε όλες τις πτυχές της παρασκευής πίτσας υψηλής ποιότητος και διαφορετικών τύπων.

Τα θεωρητικά μαθήματα εξηγούν τις ειδικές χημικές διεργασίες κατά την εργασία στην παρασκευή-προετοιμασία ποιοτικής ζύμης και μαθαίνουν στους σπουδαστές όλες τις βασικές αρχές της παρασκευής ζύμης με διαφορετικά άλευρα και για διαφορετικούς τύπους φούρνου.


Η σχολή μας διαθέτει Ιταλικό Φούρνο Morello Forni με ξύλο και αλλά και με αέριο που είναι ο αυθεντικός φούρνος για την γνήσια Ιταλική Πίτσα καθώς και φούρνο SERGAS υγραερίου & ηλεκτρικό Κυκλικής σχεδίασης σε περιστρεφόμενη κεραμική πλάκα. Επίσης σε υπερσύχρονες εγκαταστάσεις παρέχουμε και όλο τον εξοπλισμό που χρειάζεται η τέχνη της πίτσας.

Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούμε κατά την εκπαίδευση είναι άριστης ποιότητας και προέρχονται από την Ιταλία από την εταιρία GlobalFood και καλύπτει όλη την γκάμα ώστε οι σπουδαστές να έχουν πλήρη γνώση και να μάθουν να ξεχωρίζουν τα ποιοτικά χαρακτηριστικά τους.

Παράλληλα παρέχουμε ευρεία γνώση των αλεύρων και των συστατικών, των διαφορετικών ιδιοτήτων και των βέλτιστων χρήσεων αυτών.

 

Θεωρία

  • Αλεύρι: Τα διαφορετικά είδη στα άλευρα που υπάρχουν και πώς θα τα χρησιμοποιήσουμε σωστά. Χημικές διεργασίες ανάμειξης ζύμης και σχετικές τεχνικές
  • Μαγιά: Τα διαφορετικά είδη μαγιάς που υπάρχουν, ποιες είναι οι καλύτερες για χρήση.
  • Διαχείριση ζύμης: Προετοιμασία ,προγραμματισμός και τρόποι για να αποθηκεύσετε!
  • Ζύμωμα ζύμης: Χρήση ζυμωτήριων και πρακτική εξάσκηση με το χέρι.
  • Αντιμετώπιση προβλημάτων.
  • Διαφορετικοί τύποι ζυμαριών: Λεπτό, τραγανό, παχύ κρούστα ή ναπολιτάνικο στυλ.
  • Επαγγελματικός εξοπλισμός και τα χαρακτηριστικά του.
  • Ασφάλεια και συντήρηση εξοπλισμού.
  • Εισαγωγή στη βασική υγιεινή.

 

Πρακτική

  • Προετοιμασία μείγματος ζύμης και συντήρηση.
  • Το άνοιγμα της ζύμης με το χέρι.
  • Χρήση toppings και διαχείριση πρώτων υλών.
  • Ρυθμίσεις φούρνου πίτσας και ψήσιμο.
  • Χρήση του φούρνου, του αναμικτήρα ζύμης και άλλου εξοπλισμού Focaccia, Calzone.


Εκπαιδευτής Instructor Pizzaiolo είναι ο Γιώργος Χριστοδουλόπουλος δημιουργός του MyPizzaProject.com

Το Ταχύρυθμο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης CWC PRO PIZZAIOLO παρέχει πιστοποίηση Quality Training Label QTL της ACTA Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης

Παροχές: Έντυπο Μanual, εγχειρίδιο οδηγιών του επαγγελματία Pizzaiolo PRO, και η στολή.


Με την υποστήριξη.

CWC PRO Pizzaiolo 40 Ώρες


To σεμινάριο απευθύνεται σε: Επαγγελματίες Chef - Μάγειρες, Σπουδαστές Μαγειρικής Τέχνης, Ερασιτέχνες και Λάτρεις Μαγειρικής, Ιδιοκτήτες και Στελέχη επιχειρήσεων εστίασης.
Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης του Σεμιναρίου μαγειρικής: CWC PRO Pizzaiolo 40 Ώρες καθώς και το έντυπο υλικό του σεμιναρίου με συνταγές.

Χώρος διεξαγωγής του Σεμιναρίου.
Cooking Workshop Consulting Λέοντος Σοφού 18 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 2772801037

Βρείτε Κατάλυμα για την διαμονή σας κοντά στο σεμινάριο μας
Booking.com

Γ. Χριστοδουλόπουλος


Ταχύρυθμες Σπουδές Μαγειρικής Τέχνης
Ταχύρυθμες Σπουδές Ζαχαροπλαστικής Τέχνης
Cooking Workshop Member Club
Cooking Workshop Member Club

Προσεχή Σεμινάρια


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής Ελληνική Δημιουργική Κουζίνα

CWC PRO MasterClass Ελληνική  Δημιουργική Κουζίνα Με τον Chef Δημήτρη Τσανανά Η Ελληνική  Δημιουργική Κουζίνα, έχει κατακτήσει πλέον... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής Η δημιουργική κουζίνα του Γιώργου Δόσπρα

Η δημιουργική κουζίνα του Γιώργου Δόσπρα. Στο  CWC PRO  MasterClass o chef Γιώργος Δόσπρας θα μοιραστεί, με τους  επαγγελματίες και... Περισσότερα


Σεμινάριο Hands-on Ζαχαροπλαστικής Λιβανέζικα Σιροπιαστά Γλυκά για τις Γιορτές των 🎄Χριστουγέννων

Hands-on Ζαχαροπλαστικής Λιβανέζικα Σιροπιαστά Γλυκά για τις Γιορτές των 🎄Χριστουγέννων Με τον Pastry Chef Joseph Azzam Στα τραπέζια των... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής Η Νόστιμη Κουζίνα του Χριστόφορου Πέσκια.

Η Νόστιμη Κουζίνα  του Χριστόφορου Πέσκια Στη γαστρονομική κοινότητα υπάρχουν μάγειρες και μάγειρες.. Ο μάγειρας που έχει... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής 20 Χειμωνιάτικες Σαλάτες

20 Χειμωνιάτικες Σαλάτες Με τον Chef Αντώνη Αγγελόπουλο Στο  Masterclass σεμινάριο της CWC PRO ο Chef  Αντώνης Αγγελόπουλος θα... Περισσότερα


Σεμινάριο BURGER ACADEMY 3

Σεμινάριο Μαγειρικής BURGER ACADEMY 3 CWC PRO MasterClass Με τον Chef Βασίλη Σπόρο Burger Academy - Το πιο διάσημο sandwich του κόσμου μέσα από 20... Περισσότερα


Σεμινάριο SLOW SMOKED BBQ & GRILL

Σεμινάριο Μαγειρικής Slow Smoked BBQ & GRILL CWC PRO MasterClass Με τον Chef Βασίλη Σπόρο Αυθεντικό Αμερικάνικο ΒΒQ σε offset smoker, με brisket και ribs!... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής Bistronomy VS Gastronomy

CWC PRO MasrerClass Σεμινάριο Μαγειρικής Bistronomy VS Gastronomy Με τον Chef Aλέξανδρο Τσιοτίνη Η λέξη Bistronomy προέρχεται από τις λέξεις Bistrot και... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής Θαλασσινά Μοντέρνα Δημιουργήματα δια χειρός Γιάννη Παρίκου

Θαλασσινά Μοντέρνα Δημιουργήματα δια χειρός  Γιάννη Παρίκου Όταν η παράδοση συναντά το μοντέρνο τότε έχουμε τη γεύση ενός... Περισσότερα


Σεμινάριο Eλληνική  Comfort  Cuisine signature dishes Ρίζες

Eλληνική Comfort  Cuisine με φιλοσοφία και signature dishes από το εστιατόριο ‘Ρίζες’ Με τον chef Δεληθανάση Παναγιώτη Στο Masterclass σεμινάριο... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής Art of Plating 3  - H Τέχνη του Στησίματος των Πιάτων

Art of Plating 3 - H Τέχνη του Στησίματος των Πιάτων CWC PRO Masterclass Με τον Chef Αντώνη Αγγελόπουλο Στο Masterclass  σεμινάριο της CWC PRO  ο Chef... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC PRO Pizzaiolo 40 Ώρες

✅ ΝΕΟ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΤΜΗΜΑ 20-24/01/2020. Το Ταχύρυθμο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης CWC PRO PIZZAIOLO 40 ωρών απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής Η Δημιουργική Ασιατική κουζίνα του Χρόνη Δαμαλά

Η Δημιουργική Ασιατική κουζίνα του Χρόνη Δαμαλά Η δημιουργική Ασιατική κουζίνα είναι μια παγκόσμια τάση της γαστρονομίας... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής Design Cakes

Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής Design Cakes Ανάγλυφο Wedding Cake - Αιωρούμενο Peeled Lemon Με τον Pastry Chef Marc Suarez / Ledouxcollage H CWC PRO σε ένα διήμερο... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής Fine comfort & Fine dining

Fine comfort & Fine dining CWC PRO MasterClass Παναγιώτης Γιακαλής Τα τελευταία χρόνια συναντάμε καθημερινά  στα εστιατόρια τον όρο  comfort food! Ο... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής Best of Street Food

Σεμινάριο Μαγειρικής Best of Street Food CWC PRO MasterClass  Με τον Chef Βασίλη Σπόρο Σήμερα, το "Street Food" είναι μία νεα ταση στην εστίαση αλλά... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής Best of Brunch & All About Eggs

BEST OF BRUNCH & ALL ABOUT EGGS MASTERCLASS CWC PRO MasterClass Με τον Chef Βασίλη Σπόρο Σε αυτό το 5ωρο master class, ο chef του Mama Roux Βασίλης Σπόρος, με το πιο... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής Chefs garden

Σεμινάριο Μαγειρικής Chefs garden Με τον Chef Τάσο Μαντή. Γνωστός για την αυθεντική του προσέγγιση στις ελληνικές πρώτες ύλες και... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής Hands On Learn to Wok – Japanese Sushi

Σεμινάριο Μαγειρικής Hands On Learn to Wok – Japanese Sushi CWC PRO MasterClass με τη σεφ της Cardinal Κατερίνα Χανιώτη Διήμερο σεμινάριο Hands On ... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής Learn to Wok Japanese Κλασικά Ιαπωνικά πιάτα

Σεμινάριο Μαγειρικής Learn to Wok Japanese Κλασικά Ιαπωνικά πιάτα CWC PRO MasterClass Demonstartion με τη σεφ της Cardinal Κατερίνα Χανιώτη Ανακάλυψε... Περισσότερα


Σεμινάριο Entremets, Petit Gateaux, Tarts, Verrines

Entremets, Petit Gateaux, Tarts, Verrines CWC PRO MasterClass Pastry Chef David Vidal Ο Pastry  Chef David Vidal επιτυγχάνει στις δημιουργίες του τη διαφορετικότητα και την... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC PRO Σεμινάριο Τεχνίτης Αερόφυλλου Μπουγάτσας

Σεμινάριο Τεχνίτης Αερόφυλλου Μπουγάτσας (40 ώρες) CWC PRO Ταχύρυθμο Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής ✅ ΝΕΟ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΤΜΗΜΑ... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής BAO BUNS ACADEMY

Σεμινάριο Μαγειρικής BAO BUNS ACADEMY CWC PRO MasterClass Με τον Chef Βασίλη Σπόρο Tα τελευταία χρόνια τα  bao buns έχουν μπεί στον κόσμο της... Περισσότερα


Σεμινάριο Molecular Gastronomy by Martin Lippo

Molecular Gastronomy by Martin Lippo NitroSchool Barcelona Στο ξεκίνημα της συνεργασίας του Martin Lippo με την  CWC PRO οι συμμετέχοντες  θα έχουν την... Περισσότερα


SPONSOR BRANDS

Εγγραφείτε στο newsletter της Cooking Workshop Consulting
κάντε κλικ εδώ
για να σας ενημερώνουμε για νέα σεμινάρια και να μαθαίνετε τα νέα μας.
* απαιτούμενο
Παρακαλώ επιλέξτε Groups ενδιαφέροντος

Κάντε like και ενημερωθείτε για νέα σεμινάρια