MasterClass για σεφ, μάγειρες, επαγγελματίες

MasterClass για σεφ, μάγειρες, επαγγελματίες

Eλληνική Comfort Cuisine signature dishes Ρίζες

Eλληνική  Comfort  Cuisine signature dishes Ρίζες

Eλληνική Comfort  Cuisine με φιλοσοφία και signature dishes από το εστιατόριο ‘Ρίζες’
Με τον chef Δεληθανάση Παναγιώτη
Στο Masterclass σεμινάριο της CWC PRO  o Chef patron  του εστιατορίου ‘Ρίζες’ στη Νικήτη Χαλκιδικής, Δεληθανάσης Παναγιώτης, μας μυεί στην φιλοσοφία του για Eλληνική Comfort  Cuisine και μας παρουσιάζει ένα μοναδικό μενού με signature dishes που σερβίρει στο εστιατόριο του το οποίο βασίζεται σε τοπικά προϊόντα, και προϊόντα εποχής.
Οι συμμετέχοντες, επαγγελματίες και σπουδαστές του σεμιναρίου θα εμπνευστούν από τα πιάτα του Chef και τις τεχνικές του και θα μπορέσουν να αναδείξουν δικές τους ιδέες στα εστιατόρια που εργάζονται.

Eλληνική  Comfort  Cuisine signature dishes Ρίζες

Συνταγές:

  • Pickled μανιτάρια.

    θα μάθουμε να κάνουμε πίκλες από μανιτάρι και που μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε.

  • Καπνιστή μελιτζανοσαλάτα με μαύρο σκόρδο.

    Τι θα χρειαστεί να προσέξουμε στο κάπνισμα της μελιτζάνας και με ποιόν τρόπο επιτυγχάνουμε την σωστή υφή.

  • Τυροκαυτερή με καπνιστή πάπρικα.

    Ένα πιάτο που το γνωρίζουμε όλοι αλλά με δημιουργικό twist.

  • Αθηναϊκή με αυγοτάραχο Μεσολογγίου.

    θα μάθουμε πώς ένα κλασικό πιάτο παίρνει τη μορφή του δημιουργικού.

  • Πιπεριές Φλωρίνης με πηχτόγαλο Χανίων.

    Συνδυάζουμε τοπικά υλικά εξαιρετικής ποιότητας.

  • Καπνιστό χέλι με αγγουράκι τουρσί και πικάντικο ταραμά.
  • Ψητά κολοκυθάκια με φινόκιο.

    Εκμεταλλευόμαστε τα λαχανικά του καλοκαιριού και αναδεικνύουμε τη γεύση τους.

  • Τηγανητές  μπάμιες με σύγκλινο και γιαούρτι.
  • Χτένια φρικασέ.

    Θα δούμε το φρικασέ από μια άλλη οπτική με διαφορετικό χαρακτήρα.

  • Μπάτζος τηγανητός με κρέμα λεμόνι.

    Πώς κάνουμε το σωστό τηγάνισμα σε τυριά και πώς μπορούμε να τα συνδυάσουμε με διάφορες υφές.

  • Σαλάτα με χόρτα και ψητή ντομάτα.

    Τι θα πρέπει να προσέξουμε στα χόρτα εποχής και πως τα παρουσιάζουμε.

  • Ριζότο με καρπάτσιο τσιπούρας.

    Μαθαίνουμε την τεχνική του risotto  και δοκιμάζουμε με καρπάτσιο τσιπούρας.

  • Κριθαράκι με σουπιές και δαμάσκηνα.
  • Χοιρινή πανσέτα με πουρέ από πατάτες φούρνου.

    Αργομαγειρέυουμε την πανσέτα και αλλάζουμε υφή σε μια πολύ γνώριμη γαρνιτούρα.

To σεμινάριο απευθύνεται σε: Επαγγελματίες Chef - Μάγειρες, Σπουδαστές Μαγειρικής Τέχνης, Ερασιτέχνες και Λάτρεις Μαγειρικής, Ιδιοκτήτες και Στελέχη επιχειρήσεων εστίασης.
Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης Κ.Δ.Β.Μ.1 του Σεμιναρίου: << Eλληνική Comfort Cuisine signature dishes Ρίζες >> καθώς και το έντυπο υλικό του με συνταγές.

Χώρος διεξαγωγής του Σεμιναρίου.
Cooking Workshop Consulting Λέοντος Σοφού 18 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 2772802729

Βρείτε Κατάλυμα για την διαμονή σας κοντά στο σεμινάριο μας
Booking.com

Δεληθανάσης Παναγιώτης

E-SHOP CWC PRO Cooking Workshop Consulting

Ταχύρυθμες Σπουδές Μαγειρικής Τέχνης

Ταχύρυθμες Σπουδές Ζαχαροπλαστικής Τέχνης

Cooking Workshop Member Club/


Προσεχή Σεμινάρια


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής 20 Καλοκαιρινές Σαλάτες

Σεμινάριο Μαγειρικής 20 Καλοκαιρινές Σαλάτες Με τον Chef Αντώνη Αγγελόπουλο H σαλάτα εντάσσεται στις καθημερινές διατροφικές ... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Hands On Μαγειρικής Advanced Culinary Techniques 4

Σεμινάριο Hands On Μαγειρικής Advanced Culinary Techniques 4 Με τον Chef Παναγιώτη Δεληθανάση. To διήμερο HANDS ON σεμινάριο με την ενεργή συμμέτοχη... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC PRO Pizzaiolo 40 Ώρες

✅ ΝΕΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΤΜΗΜΑ 15-19/06/2020. Το Ταχύρυθμο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης CWC PRO PIZZAIOLO 40 ωρών απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC PRO Σεμινάριο Τεχνίτης Αερόφυλλου Μπουγάτσας

Σεμινάριο Τεχνίτης Αερόφυλλου Μπουγάτσας (40 ώρες) CWC PRO Ταχύρυθμο Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής ✅ ΝΕΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΤΜΗΜΑ... Περισσότερα


Σεμινάριο Η Δημιουργική κουζίνα του Θάνου Φέσκου

Η Δημιουργική κουζίνα του Θάνου Φέσκου Στο  CWC PRO  MasterClass o chef Θάνος  Φέσκος θα μοιραστεί, με τους  επαγγελματίες και... Περισσότερα


Σεμινάριο Gregory Doyen - Βest of desserts

Gregory Doyen - Βest of desserts Η CWC PRO Pastry Chef Studies υποδέχεται τον Gregory Doyen έναν από τους διασημότερους Pastry Chef παγκοσμίως σε ένα διήμερο... Περισσότερα


Σεμινάριο Molecular Gastronomy by Martin Lippo

Molecular Gastronomy by Martin Lippo NitroSchool Barcelona Στο ξεκίνημα της συνεργασίας του Martin Lippo με την  CWC PRO οι συμμετέχοντες  θα έχουν την... Περισσότερα


SPONSOR BRANDS

Εγγραφείτε στο newsletter της Cooking Workshop Consulting
κάντε κλικ εδώ
για να σας ενημερώνουμε για νέα σεμινάρια και να μαθαίνετε τα νέα μας.
* απαιτούμενο
Παρακαλώ επιλέξτε Groups ενδιαφέροντος

Κάντε like και ενημερωθείτε για νέα σεμινάρια