Σεμινάρια ζαχαροπλαστικής

Σεμινάρια ζαχαροπλαστικής

Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής ENTREMET - TART - TRAVEL CAKE

Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής ENTREMET - TART - TRAVEL CAKE

ENTREMET - TART - TRAVEL CAKE.
Pastry Chef Λάζαρος Χατζησάββας Βασικές τεχνικές στη σύγχρονη ζαχαροπλαστική με εφαρμογές σε  ΤΟΥΡΤΕΣ,ΤΑΡΤΕΣ & ΚΟΡΜΟΥΣ

Στο Demo MasterClass της CWC PRO ο Pastry Chef Λάζαρος Χατζησάββας θα μεταφέρει σε επαγγελματίες και σπουδαστές, τις βασικές τεχνικές στη σύγχρονη ζαχαροπλαστική τέχνη με εφαρμογές  σε Τούρτες, Τάρτες και Κορμούς.Οι συμμετέχοντες θα μπορέσουν να κατανοήσουν τις βασικές τεχνικές και να μάθουν όλα τα μυστικά και τις εφαρμογές που θα μπορούν να χρησιμοποιούν στις δικές τους δημιουργίες .

Τεχνικές που θα εφαρμοστούν:

  • Crèmeux (ανάλυση γαλακτοματoποίησης)
  • Compotes ( ορθή χρήση πηκτικών μέσων)
  • Mousses (δομή και σύσταση)
  • Biscuits ( μέθοδοι και τεχνικές)
  • Glacage (τεχνικές γλασαρίσματος)
  • Chocolate Tempering (στρώσιμο σοκολάτας και ντεκόρ)
  • Σύνθεση – δόμηση συνταγών
  • Χρήση αεροσυμπιεστή με σοκολάτα και βούτυρο κακάο
  • Ανάλυση πρώτων υλών
  • Τελική διακόσμηση ( ανάλυση τεχνικών)


ΣΥΝΤΑΓΕΣ

  • Entremet Pistachio – Calamansi
  • Entremet Mango – Milk chocolate
  • Gianduja Salted Caramel Tart
  • Pineapple Carrot Cake

 

Ο Λάζαρος Χατζησάββας είναι Pastry Chef με 15 χρόνια εμπειρίας στο χώρο της γαστρονομίας,.
Αποφοίτησε το 2010 από την τουριστική σχολή της Ρόδου και στα πρώτα του βήματα εργάστηκε σε ξενοδοχεία 5 αστέρων σε Ρόδο και Κρήτη πλάι σε καταξιωμένους pastry chefs.
Λίγα χρόνια αργότερα θα βρεθεί στο Βέλγιο και θα εργαστεί ως pastry chef, στο διάσημο για την φιλοσοφία του και βραβευμένο με 2 αστέρια Μichelin εστιατόριο ¨L’air du temps¨ γνωρίζοντας νέες γεύσεις και  εξελιγμένες τεχνικές.
Η αγάπη του για το επάγγελμα θα τον φέρει στον εκπαιδευτικό τομέα και θα αποτελέσει βασικός καθηγητής ζαχαροπλαστικής στην ιδιωτική σχολή Anko για 6 χρόνια.
Παράλληλα θα εργαστεί στο πολυβραβευμένο Lindos Blu ως Executive Pastry Chef του ομίλου και λίγο αργότερα οι δημιουργίες του θα είναι διαθέσιμες για το ευρύ κοινό και θα πάρουν θέση στο δημοφιλές ζαχαροπλαστείο Savazio.
Σήμερα τον συναντάμε γεμάτο όρεξη στο Electra Palace Ρόδου του διάσημου ομίλου Electra hotels & Resorts που μαζί με την ομάδα του ανεβάζουν ψηλά τον πήχη!
Το ταξίδι του στον μαγικό κόσμο της ζαχαροπλαστικής συνεχίζετε με το πρώτο σεμινάριο στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της CWC PRO PASTRY CHEF STUDIES.



Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σεμινάριο σε φίλο σας.


To σεμινάριο απευθύνεται σε: Επαγγελματίες Chef - Μάγειρες, Σπουδαστές Μαγειρικής Τέχνης, Ερασιτέχνες και Λάτρεις Μαγειρικής, Ιδιοκτήτες και Στελέχη επιχειρήσεων εστίασης.
Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης Κ.Δ.Β.Μ. του Σεμιναρίου: << Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής ENTREMET - TART - TRAVEL CAKE >> καθώς και το έντυπο υλικό του με συνταγές.

Χώρος διεξαγωγής του Σεμιναρίου.
Cooking Workshop Consulting Λέοντος Σοφού 18 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 27728017651

Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σεμινάριο σε φίλο σας.



Βρείτε Κατάλυμα για την διαμονή σας κοντά στο σεμινάριο μας
Booking.com

Λάζαρος Χατζησάββας

E-SHOP CWC PRO Cooking Workshop Consulting

Σχολή Μαγειρικής Ταχύρρυθμες Σπουδές Μαγειρικής Τέχνης

Σχολή Ζαχαροπλαστικής Ταχύρρυθμες Σπουδές Ζαχαροπλαστικής Τέχνης

Cooking Workshop Member Club

CWC PRO MasterClasses
H CWC PRO έχοντας δημιουργήσει ένα Εξειδικευμένο δίκτυο συνεργατών στη Γαστρονομία (The Expertise Culinary Network) από διακεκριμένους Έλληνες και διεθνείς chef΄s πραγματοποιεί σεμινάρια Μaster Classes  καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, μεταμορφώνοντας την κουζίνα της σε τόπο επαγγελματικής  και δημιουργικής γνώσης, γευστικών πειραματισμών, καθώς οι chef αποκαλύπτουν τα πιο δημιουργικά μυστικά από τον κόσμο της γαστρονομίας .
Οι  Εξειδικευμένοι συνεργάτες μας μοιράζονται τις τελευταίες τάσεις στην γαστρονομία, με επαγγελματίες και σπουδαστές αλλά και με ανθρώπους που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον χώρο της γαστρονομίας.
Τα σεμινάρια & MasterClasses της CWC PRO PROFESSIONAL CULINARY STUDIES, με διάσημους ,διακεκριμένους και ανερχόμενους σεφ, σου προσφέρουν τις εξειδικευμένες γνώσεις που χρειάζεσαι στην ολοένα αυξανομένη και ανταγωνιστική αγορά της εστίασης.
Επίλεξε αυτό που σου ταιριάζει, παρακολούθησε το, και χρησιμοποίησε την βεβαίωση συμμετοχής στο βιογραφικό σου!
Μάθε την πιο νόστιμη συνταγή, τη συνταγή της επιτυχίας σου.


Προσεχή Σεμινάρια


Σεμινάριο Πως οι Σύγχρονες τεχνικές επηρεάζουν τη γεύση

CWC PRO Master class «Πως οι Σύγχρονες τεχνικές επηρεάζουν τη γεύση». Παρουσίαση μοντέρνων συνταγών, βασισμένων σε ελληνικές... Περισσότερα


Σεμινάριο Η Κουζίνα a la Grecque 2 του Σωτήρη Ευαγγέλου

CWC PRO Master Class «Η Κουζίνα a la Grecque 2 του Σωτήρη Ευαγγέλου» είναι ένα μείγμα παράδοσης και καινοτομίας. Νέο σεμινάριο νέες... Περισσότερα


Σεμινάριο Η Δημιουργική Κουζίνα  SURF TURF  του Γιάννη Μαρινόπουλου

Η Δημιουργική Κουζίνα  SURF & TURF  του Γιάννη Μαρινόπουλου Στο CWC PRO Μaster Class σεμινάριο o chef Γιάννης Μαρινόπουλος θα μοιραστεί,... Περισσότερα


Σεμινάριο Best of Sea Food chef Παναγιώτης Δεληθανάσης

Σεμινάριο μαγειρικής “Best of Sea Food”chef  Παναγιώτης  Δεληθανάσης Στο CWC PRO Master class σεμινάριο της CWC PRO ο chef  Παναγιώτης  ... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC PRO MasterClass Antonio Bachour’s Viennoiserie

CWC PRO Pastry Chef MasterClass 2 Days DEMONSTRATION Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής Antonio Bachour’s Viennoiserie Η CWC PRO Pastry Chef Studies υποδέχεται τον Antonio... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC PRO MasterClass Antonio Bachour’s Petit Gâteaux and Entremets

CWC PRO Pastry Chef MasterClass 3 Days Demonstration Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής Antonio Bachour’s Petit Gâteaux and Entremets Η CWC PRO Pastry Chef Studies υποδέχεται... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC PRO Σεμινάριο HANDS ON Η Τέχνη του Φιλεταρίσματος Ψαριών.

CWC PRO  Σεμινάριο HANDS ON “Η Τέχνη του Φιλεταρίσματος Ψαριών” chef Παναγιώτης Δεληθανάσης & SeaFood Εxpert Μιχάλη Δημητριάδη Η... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής Hands On Japanese Sushi

Hands On Japanese Sushi Διήμερο σεμινάριο 100% Εργαστηριακή εκπαίδευση CWC PRO MasterClass με τoν chef Χρόνη Δαμαλά. ΤΡΙΤΗ 18 & ΤΕΤΑΡΤΗ 19 ΜΑΡΤΙΟΥ... Περισσότερα


Σεμινάριο HANDS ON Advanced Culinary Techniques Master Class

HANDS ON Advanced Culinary Techniques Master Class (18-21/3) Πρόγραμμα κατάρτισης 4 ημερών (30 ΩΡΕΣ) Το 4ήμερο Advanced Culinary Techniques Master Class είναι ένα εντατικό... Περισσότερα



OnLine Σεμινάρια και μαθήματα μαγειρικής.


SPONSOR BRANDS

Εγγραφείτε στο newsletter της Cooking Workshop Consulting
κάντε κλικ εδώ
για να σας ενημερώνουμε για νέα σεμινάρια και να μαθαίνετε τα νέα μας.
* απαιτούμενο
Παρακαλώ επιλέξτε Groups ενδιαφέροντος

X

☑️ Κάντε Like

Για την ενημέρωση σας από τα
Νέα μας Σεμινάρια.
Contact Us