Σεμινάρια ζαχαροπλαστικής

Σεμινάρια ζαχαροπλαστικής

Gregory Doyen - Βest of desserts

Gregory Doyen - Βest of desserts

Gregory Doyen - Βest of desserts

Η CWC PRO Pastry Chef Studies υποδέχεται τον Gregory Doyen έναν από τους διασημότερους Pastry Chef παγκοσμίως σε ένα διήμερο demonstration Masterclass όπου θα μοιραστεί “τα μυστικά  και τις τεχνικές του”, παρουσιάζοντας τα “Βest of desserts “από τις δημιουργίες του.
Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν τις γνώσεις αλλά και τις τεχνικές υψηλού επιπέδου και αισθητικής που θα τους βοηθήσει να αναβαθμίσουν και να εξελίξουν τα μενού τους και το Portfolio ανοίγοντας νέους ορίζοντες στον κόσμο της  σύγχρονης και μοντέρνας ζαχαροπλαστικής οπού οι απαιτήσεις αυξάνονται καθημερινά.

Info
O Gregory Doyen γεννήθηκε τον Ιούλιο του 1984  σε μια καλλιτεχνική οικογένεια στο Brionnais της Bουργουνδίας στη Γαλλία.
Από πολύ νωρίς ανακάλυψε την μαγεία της ζαχαροπλαστικής όταν η κουζίνα του σπιτιού του έγινε το αγαπημένο του μέρος.
Στα 18 του σπούδασε την τέχνη της ζαχαροπλαστικής στη Dijon και έπειτα απέκτησε Μaster στο ESPN Institute of Pastry στο Yssingneaux της Γαλλίας.
Από εκεί και πέρα συνέχισε να εμπλουτίζει τις γνώσεις του στην τέχνη αυτή ταξιδεύοντας σε όλο τον κόσμο και γνωρίζοντας διαφορετικές κουλτούρες που σε συνδυασμό με το ασταμάτητο ενδιαφέρον του για καινοτομίες στη ζαχαροπλαστική τον έκαναν να αναπτύσσει τις ικανότητες του καθημερινά προσπαθώντας να αγγίξει την τελειότητα.
Εργάστηκε ως Executive Pastry Chef στην Potel & Chabot (luxury catering company)  και στην Hediard σε Γαλλία και Ρωσία.
Έπειτα για 3 χρόνια ήταν ο Εx. Pastry Chef στο ξενοδοχείο 5* Μandarin Oriental Hotel στην Taipei.
Ο Gregory Doyen είναι ο δημιουργός των fashion desserts από πολλούς οίκους μόδας, αρωματοποιίας και χρυσαφικών όπως: Cartier, Marc Jacobs, La Prairie, Dior, Louis Vuitton και πολλών άλλων.
Η αίσθηση της κομψότητας και η υπέροχη ισορροπία στη γεύση του είναι θαυμαστή από όλο τον κόσμο.
Σήμερα είναι ένας από τους διασημότερους παγκοσμίως Pastry Chef  και σύμβουλος, δουλεύοντας σε διάφορα projects σε Λονδίνο, Μόσχα, Ινδία και Κίνα.
Επίσης ταξιδεύει και επισκέπτεται σχολές μοιράζοντας το πάθος του και τις τεχνικές του για τη ζαχαροπλαστική.
Το όραμα της ζαχαροπλαστικής του Gregory Doyen είναι:
“Η ισορροπία μεταξύ φυσικών γεύσεων και ζαχαροπλαστικής σχεδιάζει το κλειδί για μια ευχάριστη εμπειρία".



Συνταγές:
MANDARINE

  • Hazelnuts  praline shortbread
  • Chesnuts cream with chesnuts candied
  • Almonds sponge
  • Ponkan coulis
  • Vanilla whipped ganache
  • Tangerine glaze
  • Vegetal jelly

CAPUCCINO

  • Chocolate sponge
  • Gianduja croustillant
  • Coffee cream
  • Vanilla whipped ganache
  • Chocolate decor

CHOCOLATE BEAUTY

  • Hazelnuts praline shortbread
  • Chocolate mousse
  • Chocolate cream
  • Crunchy hazelnuts praline

MISS VEGAN

  • Chocolate sponge
  • Gianduja croustillant
  • Coffee cream
  • Vanilla whipped ganache
  • Chocolate decor

PINK LADY

  • Vanilla whipped ganache
  • Fresh lychee
  • Lychee coulis
  • Strawberry coulis
  • Raspberry cream
  • Marzipan sponge

LEMON TART SIGNATURE

  • Neutral Sable dough
  • Hazelnuts cream
  • Lemon custard cream
  • Citrus coulis
  • Lemon cream
  • Light Marshmallow

SNOW WONDERLAND

  • Almonds sponge
  • Hazelnuts praline coco
  • Exotic cream
  • Pineapple compote
  • Vanilla lime chocolate mousse

BLACK FOREST

  • Chocolate sponge roll
  • Chocolate sponge
  • Griotte coulis
  • Chocolate mousse
  • Sour cherry ( griotte )
  • Vanilla whipped ganache
  • Glossy cherry

COEUR D’AMOUR

  • Praline crispy
  • Red velvet sponge
  • Raspberry coulis
  • Cherry and raspberry mix
  • Vanilla whipped ganache

MAJESTIC SWAN

  • Vanilla puff
  • Neutral crumble
  • Vanilla pastry cream
  • Praline almonds
  • Vanilla whipped ganache

SICILIA

  • Almonds sponge
  • Croustillant gianduja
  • Orange paste
  • Butter cream orange
  • Grand marnier syrup
  • Chocolate coating pistachio
  • Orange jelly

GALAXIE

  • Milk hazelnuts chocolate cream
  • Mango passion fruits coulis
  • Hazelnuts praline shortbread
  • Milk chocolate coating
  • Chocolate shortbread

MANGO

  • Almond sponge
  • Mango coulis
  • Vanilla whipped ganache
  • Mango glaze
  • Neutral vegetal jelly
  • Neutral sable dough

CHERRY

  • Almond sponge
  • Griotte coulis
  • Vanilla whipped ganache
  • Griotte glaze
  • Neutral vegetal jelly
  • Neutral sable dough

 

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στην Αγγλική γλώσσα με διερμηνέα στην Ελληνική.

✔Κατά την διάρκεια του διήμερου demonstration σεμιναρίου θα υπάρξουν 3 διαλλείματα/ανά ημέρα  και θα προσφέρουμε στους συμμετέχοντες μεσημεριανό ελαφρύ γεύμα

✔ Στο τέλος του σεμιναρίου θα γίνει γευστική δοκιμή των δημιουργιών του Gregory Doyen

Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης Κ.Δ.Β.Μ.1 του Σεμιναρίου: “Gregory Doyen -Βest of desserts“ καθώς και το έντυπο υλικό του με συνταγές.

To σεμινάριο απευθύνεται σε: Επαγγελματίες Chef - Μάγειρες, Σπουδαστές Μαγειρικής Τέχνης, Ερασιτέχνες και Λάτρεις Μαγειρικής, Ιδιοκτήτες και Στελέχη επιχειρήσεων εστίασης.
Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης Κ.Δ.Β.Μ.1 του Σεμιναρίου: << Gregory Doyen - Βest of desserts >> καθώς και το έντυπο υλικό του με συνταγές.

Χώρος διεξαγωγής του Σεμιναρίου.
Cooking Workshop Consulting Λέοντος Σοφού 18 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 2772803196

Βρείτε Κατάλυμα για την διαμονή σας κοντά στο σεμινάριο μας
Booking.com

Gregory Doyen

E-SHOP CWC PRO Cooking Workshop Consulting

Ταχύρυθμες Σπουδές Μαγειρικής Τέχνης

Ταχύρυθμες Σπουδές Ζαχαροπλαστικής Τέχνης

Cooking Workshop Member Club/


Προσεχή Σεμινάρια


Σεμινάριο Hands-on Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής Λιβανέζικα Γλυκά

HANDS ON ΛΙΒΑΝΕΖΙΚΑ ΓΛΥΚΑ Με τον Pastry Chef Joseph Azzam Στο  HANDS ON εργαστηριακό  σεμινάριο, έξι ωρών , της CWC PRO  οι συμμετέχοντες θα... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο μαγειρικής Hands on .Η δημιουργική Κουζίνα του Γιάννη Παρίκου

Σεμινάριο μαγειρικής Handson ,Η δημιουργική Κουζίνα του Γιάννη Παρίκου 100% ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ -HANDSON ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΤΗΝ... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής BURGER ACADEMY Ηands On

Σεμινάριο Μαγειρικής BURGER ACADEMY Ηands On 100%  ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΜΕ ΤΟ CHEF ΒΑΣΙΛΗ ΣΠΟΡΟ 5 ΗΜΕΡΕΣ / 40... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής Best of Brunch & All About Eggs

BEST OF BRUNCH & ALL ABOUT EGGS MASTERCLASS CWC PRO MasterClass Με τον Chef Βασίλη Σπόρο Σε αυτό το 5ωρο master class, ο chef του Mama Roux Βασίλης Σπόρος, με το πιο... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC PRO Pizzaiolo 40 Ώρες

✅ ΝΕΟ ΧΕΙΜΑΡΙΝΟ ΤΜΗΜΑ 2-6/11/2020. Το Ταχύρυθμο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης CWC PRO PIZZAIOLO 40 ωρών απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να μάθουν... Περισσότερα


Σεμινάριο Η Δημιουργική κουζίνα του Θάνου Φέσκου

Η Δημιουργική κουζίνα του Θάνου Φέσκου Στο  CWC PRO  MasterClass o chef Θάνος  Φέσκος θα μοιραστεί, με τους  επαγγελματίες και... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής Βασικές Τεχνικές Sous Vide με τον Chef Αντώνη Αγγελόπουλο.

Βασικές Τεχνικές Sous Vide Με τον Chef Αντώνη Αγγελόπουλο H τεχνική του sous vide έχει κάνει εδώ και πολλά χρόνια την εμφάνιση της στο... Περισσότερα


Σεμινάριο Gregory Doyen - Βest of desserts

Gregory Doyen - Βest of desserts Η CWC PRO Pastry Chef Studies υποδέχεται τον Gregory Doyen έναν από τους διασημότερους Pastry Chef παγκοσμίως σε ένα διήμερο... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής 20 Χειμωνιάτικες Σαλάτες

20 Χειμωνιάτικες Σαλάτες Με τον Chef Αντώνη Αγγελόπουλο H σαλάτα έχει αποκτήσει πλέον σταθερή θέση στις διατροφικές ... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο μαγειρικής, Art of Plating, Η Τέχνη του Στησίματος των Πιάτων

Art of Plating 4 - H Τέχνη του Στησίματος των Πιάτων CWC PRO Masterclass Με τον Chef Αντώνη Αγγελόπουλο ✔️ Νέο σεμινάριο. Νέες Τεχνικές Στο... Περισσότερα


Σεμινάριο Molecular Gastronomy by Martin Lippo

Molecular Gastronomy by Martin Lippo NitroSchool Barcelona Στο ξεκίνημα της συνεργασίας του Martin Lippo με την  CWC PRO οι συμμετέχοντες  θα έχουν την... Περισσότερα


SPONSOR BRANDS

Εγγραφείτε στο newsletter της Cooking Workshop Consulting
κάντε κλικ εδώ
για να σας ενημερώνουμε για νέα σεμινάρια και να μαθαίνετε τα νέα μας.
* απαιτούμενο
Παρακαλώ επιλέξτε Groups ενδιαφέροντος

Κάντε like και ενημερωθείτε για νέα σεμινάρια