Σεμινάρια ζαχαροπλαστικής

Σεμινάρια ζαχαροπλαστικής

Hands-on Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής Λιβανέζικα Γλυκά

Hands-on Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής Λιβανέζικα Γλυκά

HANDS ON ΛΙΒΑΝΕΖΙΚΑ ΓΛΥΚΑ
Με τον Pastry Chef Joseph Azzam

Στο  HANDS ON εργαστηριακό  σεμινάριο, έξι ωρών , της CWC PRO  οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν την τεχνογνωσία που απαιτείτε, για να δημιουργήσουν τα εξαιρετικά Λιβανέζικα σιροπιαστά του Joseph Azzam.
Δημιουργώντας οι ίδιοι με τα χέρια τους , υπό την καθοδήγηση του Pastry Chef Joseph Azzam, τα γλυκά του τα οποία αποτελούν πόλο έλξης για πολύ μεγάλο κοινό της Ελλάδας και του εξωτερικού θα κατανοήσουν με ποιόν ακριβώς τρόπο και τεχνική θα έχουν ένα άρτιο αποτέλεσμα.
Θα εντρυφήσουμε στις τεχνικές του διπλώματος των γλυκών, το ψήσιμο και το σιρόπιασμα αυτών όπως και σε μυστικά που θα βελτιώσουν περισσότερο τις τεχνικές των ενδιαφερομένων.
Με την εξειδίκευση στον τομέα των σιροπιαστών γλυκών  ο κάθε συμμετέχων θα μπορέσει να εμπνευστεί και να πειραματιστεί σε διαφορετικές  συνταγές και τεχνικές οι οποίες θα τον κάνουν να είναι πιο δημιουργικός αλλά και πιο αποτελεσματικός στον χώρο εργασίας του.
O Pastry Chef Joseph Azzam με καταγωγή από το Λίβανο και εμπειρία 30 ετών έχει εξειδίκευσή στη Ανατολίτικη Ζαχαροπλαστική, λόγω και της καταγωγής του και είναι ειδικός στην παρασκευή χειροποίητου φύλλου Βηρυτού. Διατηρεί την δική του επιχείρηση στην Αθήνα Zozef patisserie και ασχολείται παράλληλα με την εκπαίδευση και τις συμβουλευτικές υπηρεσίες .
Το σεμινάριο Hands-on θα διαρκέσει 1 ημέρα 6 ώρες (12:00-18:00) και οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να κατανοήσουν και να εξασκηθούν στα βασικά βήματα ώστε να μπορέσουν να χρησιμοποιήσουν τις συνταγές για τα μενού & τα καταστήματα τους αλλά και για το portfolio τους .

Συνταγές:

  • Μπακλαβάς με αμύγδαλο ή καρύδι.
  • Τρίγωνα Πανοράματος με κανταΐφι.
  • Κρέμα για τρίγωνα Πανοράματος.
  • “Δάχτυλα” της Ζεϊνάμπ με κάσιους και αμύγδαλα.
  • Κανταΐφάκι σοκολάτας με ολόκληρο καρύδι και σιροπιασμένο με σάλτσα σοκολάτας.
  • Κανταΐφάκι με ολόκληρο καρύδι και κουρκουμά.
  • Καζάν ντιμπί.

 

Οι συμμετέχοντες στο τέλος του σεμιναρίου θα πάρουν μαζί τους από ένα ταψάκι με τα γλυκά που θα δημιουργήσουν με την καθοδήγηση του Pastry Chef Joseph Azzam.

Επίσης θα πρέπει να έχουν μαζί τους στολή chef.



To σεμινάριο απευθύνεται σε: Επαγγελματίες Chef - Μάγειρες, Σπουδαστές Μαγειρικής Τέχνης, Ερασιτέχνες και Λάτρεις Μαγειρικής, Ιδιοκτήτες και Στελέχη επιχειρήσεων εστίασης.
Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης Κ.Δ.Β.Μ.1 του Σεμιναρίου: << Hands-on Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής Λιβανέζικα Γλυκά >> καθώς και το έντυπο υλικό του με συνταγές.

Χώρος διεξαγωγής του Σεμιναρίου.
Cooking Workshop Consulting Λέοντος Σοφού 18 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 2772803512

Βρείτε Κατάλυμα για την διαμονή σας κοντά στο σεμινάριο μας
Booking.com

Joseph Azzam

E-SHOP CWC PRO Cooking Workshop Consulting

Ταχύρρυθμες Σπουδές Μαγειρικής Τέχνης

Ταχύρρυθμες Σπουδές Ζαχαροπλαστικής Τέχνης

Cooking Workshop Member Club/

CWC PRO MasterClasses
H CWC PRO έχοντας δημιουργήσει ένα Εξειδικευμένο δίκτυο συνεργατών στη Γαστρονομία (The Expertise Culinary Network) από διακεκριμένους Έλληνες και διεθνείς chef΄s πραγματοποιεί σεμινάρια Μaster Classes  καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, μεταμορφώνοντας την κουζίνα της σε τόπο επαγγελματικής  και δημιουργικής γνώσης, γευστικών πειραματισμών, καθώς οι chef αποκαλύπτουν τα πιο δημιουργικά μυστικά από τον κόσμο της γαστρονομίας .
Οι  Εξειδικευμένοι συνεργάτες μας μοιράζονται τις τελευταίες τάσεις στην γαστρονομία, με επαγγελματίες και σπουδαστές αλλά και με ανθρώπους που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον χώρο της γαστρονομίας.
Τα σεμινάρια & MasterClasses της CWC PRO PROFESSIONAL CULINARY STUDIES, με διάσημους ,διακεκριμένους και ανερχόμενους σεφ, σου προσφέρουν τις εξειδικευμένες γνώσεις που χρειάζεσαι στην ολοένα αυξανομένη και ανταγωνιστική αγορά της εστίασης.
Επίλεξε αυτό που σου ταιριάζει, παρακολούθησε το, και χρησιμοποίησε την βεβαίωση συμμετοχής στο βιογραφικό σου!
Μάθε την πιο νόστιμη συνταγή, τη συνταγή της επιτυχίας σου.


Προσεχή Σεμινάρια


Σεμινάριο CWC PRO Pizzaiolo 40 Ώρες

✅ ΝΕΟ ΤΜΗΜΑ 24-28/5/2021. Το Ταχύρυθμο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης CWC PRO PIZZAIOLO 40 ωρών απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να μάθουν την τέχνη... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC PRO Σεμινάριο Τεχνίτης Αερόφυλλου Μπουγάτσας

Σεμινάριο Τεχνίτης Αερόφυλλου Μπουγάτσας (40 ώρες) CWC PRO Ταχύρυθμο Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής ✅ ΝΕΟ ΤΜΗΜΑ 24-28/05/2021 Ταχύρυθμο... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής HANDS ON MasterClass ΤΡΙΓΩΝΑ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ

Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής HANDS ON MasterClass ΤΡΙΓΩΝΑ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ Ένα γλυκό ορόσημο για την πόλη της Θεσσαλονίκης είναι τα... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής Τεχνικές Siphon

Σεμινάριο Μαγειρικής ΤΕΧΝΙΚΕΣ SIPHON με τους Chef instructors Δεληθανάση Παναγιώτη και Αγγελόπουλο Αντώνη H τεχνική του siphon ... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής 20 Χειμωνιάτικες Σαλάτες

20 Χειμωνιάτικες Σαλάτες Με τον Chef Αντώνη Αγγελόπουλο H σαλάτα έχει αποκτήσει πλέον σταθερή θέση στις διατροφικές ... Περισσότερα


Σεμινάριο Gregory Doyen - Βest of desserts

Gregory Doyen - Βest of desserts Η CWC PRO Pastry Chef Studies υποδέχεται τον Gregory Doyen έναν από τους διασημότερους Pastry Chef παγκοσμίως σε ένα διήμερο... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής Βασικές Τεχνικές Sous Vide με τον Chef Αντώνη Αγγελόπουλο.

Βασικές Τεχνικές Sous Vide Με τον Chef Αντώνη Αγγελόπουλο H τεχνική του sous vide έχει κάνει εδώ και πολλά χρόνια την εμφάνιση της στο... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής. Η Δημιουργική Κουζίνα του Θοδωρή Παπανικολάου.

CWC PRO Master Class Σεμινάριο Μαγειρικής. Η Δημιουργική Κουζίνα του Θοδωρή Παπανικολάου. Η μετεξέλιξη της παραδοσιακής κουζίνας... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο μαγειρικής, Art of Plating, Η Τέχνη του Στησίματος των Πιάτων

Art of Plating 4 - H Τέχνη του Στησίματος των Πιάτων CWC PRO Masterclass Με τον Chef Αντώνη Αγγελόπουλο ✔️ Νέο σεμινάριο. Νέες Τεχνικές Στο... Περισσότερα


Σεμινάριο Η Δημιουργική Κουζίνα Του Βασίλη Μουρατίδη

Η Δημιουργική Κουζίνα  Του Βασίλη Μουρατίδη Στο Μasterclass σεμινάριο της CWC PRO o chef Βασίλης Μουρατίδης θα μοιραστεί, με τους ... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής BAO BUNS ACADEMY

Σεμινάριο Μαγειρικής BAO BUNS ACADEMY CWC PRO MasterClass Με τον Chef Βασίλη Σπόρο Tα τελευταία χρόνια τα bao buns έχουν μπεί στον κόσμο της... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής Slow Smoked BBQ GRILL

Σεμινάριο Μαγειρικής Slow Smoked BBQ & GRILL CWC PRO MasterClass Με τον Chef Βασίλη Σπόρο Αυθεντικό αμερικάνικο ΒΒQ σε offset smoker, με brisket και ribs!... Περισσότερα


Σεμινάριο Oι Δημιουργικοί Μεζέδες του Γρηγόρη Χέλμη

Oι Δημιουργικοί Μεζέδες του Γρηγόρη Χέλμη Στο CWC PRO Masterclass ο Chef Γρηγόρης Χέλμης θα μοιραστεί τις γνώσεις του με τους... Περισσότερα


Σεμινάριο Η Δημιουργική κουζίνα του Θάνου Φέσκου

Η Δημιουργική κουζίνα του Θάνου Φέσκου Στο  CWC PRO  MasterClass o chef Θάνος  Φέσκος θα μοιραστεί, με τους  επαγγελματίες  και... Περισσότερα


Σεμινάριο Η Δημιουργική κουζίνα του Θάνου Φέσκου

Η Δημιουργική κουζίνα του Θάνου Φέσκου Στο  CWC PRO  MasterClass o chef Θάνος  Φέσκος θα μοιραστεί, με τους  επαγγελματίες  και... Περισσότερα


Σεμινάριο Η Κουζίνα του Σωτήρη Ευαγγέλου

* Σε Αναβολή με νέα ημερομηνία***!* Λόγο της συνεχιζόμενης κατάστασης της πανδημίας και του lockdown , ο chef Σωτήρης Ευαγγέλου και ... Περισσότερα


Σεμινάριο Molecular Gastronomy by Martin Lippo

* Σε Αναβολή με νέα ημερομηνία***!* Λόγο της συνεχιζόμενης κατάστασης της πανδημίας και του lockdown , ο chef Martin Lippo και εμείς ... Περισσότερα


SPONSOR BRANDS

Εγγραφείτε στο newsletter της Cooking Workshop Consulting
κάντε κλικ εδώ
για να σας ενημερώνουμε για νέα σεμινάρια και να μαθαίνετε τα νέα μας.
* απαιτούμενο
Παρακαλώ επιλέξτε Groups ενδιαφέροντος

Κάντε like και ενημερωθείτε για νέα σεμινάρια