Σεμινάρια ζαχαροπλαστικής

Σεμινάρια ζαχαροπλαστικής

Hands-on Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής Λιβανέζικα Γλυκά

Hands-on Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής Λιβανέζικα Γλυκά

HANDS ON ΛΙΒΑΝΕΖΙΚΑ ΓΛΥΚΑ
Με τον Pastry Chef Joseph Azzam

Στο  HANDS ON εργαστηριακό  σεμινάριο, έξι ωρών , της CWC PRO  οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν την τεχνογνωσία που απαιτείτε, για να δημιουργήσουν τα εξαιρετικά Λιβανέζικα σιροπιαστά του Joseph Azzam.
Δημιουργώντας οι ίδιοι με τα χέρια τους , υπό την καθοδήγηση του Pastry Chef Joseph Azzam, τα γλυκά του τα οποία αποτελούν πόλο έλξης για πολύ μεγάλο κοινό της Ελλάδας και του εξωτερικού θα κατανοήσουν με ποιόν ακριβώς τρόπο και τεχνική θα έχουν ένα άρτιο αποτέλεσμα.
Θα εντρυφήσουμε στις τεχνικές του διπλώματος των γλυκών, το ψήσιμο και το σιρόπιασμα αυτών όπως και σε μυστικά που θα βελτιώσουν περισσότερο τις τεχνικές των ενδιαφερομένων.
Με την εξειδίκευση στον τομέα των σιροπιαστών γλυκών  ο κάθε συμμετέχων θα μπορέσει να εμπνευστεί και να πειραματιστεί σε διαφορετικές  συνταγές και τεχνικές οι οποίες θα τον κάνουν να είναι πιο δημιουργικός αλλά και πιο αποτελεσματικός στον χώρο εργασίας του.
O Pastry Chef Joseph Azzam με καταγωγή από το Λίβανο και εμπειρία 30 ετών έχει εξειδίκευσή στη Ανατολίτικη Ζαχαροπλαστική, λόγω και της καταγωγής του και είναι ειδικός στην παρασκευή χειροποίητου φύλλου Βηρυτού. Διατηρεί την δική του επιχείρηση στην Αθήνα Zozef patisserie και ασχολείται παράλληλα με την εκπαίδευση και τις συμβουλευτικές υπηρεσίες .
Το σεμινάριο Hands-on θα διαρκέσει 1 ημέρα 6 ώρες (12:00-18:00) και οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να κατανοήσουν και να εξασκηθούν στα βασικά βήματα ώστε να μπορέσουν να χρησιμοποιήσουν τις συνταγές για τα μενού & τα καταστήματα τους αλλά και για το portfolio τους .

Συνταγές:

  • Μπακλαβάς με αμύγδαλο ή καρύδι.
  • Τρίγωνα Πανοράματος με κανταΐφι.
  • Κρέμα για τρίγωνα Πανοράματος.
  • “Δάχτυλα” της Ζεϊνάμπ με κάσιους και αμύγδαλα.
  • Κανταΐφάκι σοκολάτας με ολόκληρο καρύδι και σιροπιασμένο με σάλτσα σοκολάτας.
  • Κανταΐφάκι με ολόκληρο καρύδι και κουρκουμά.
  • Καζάν ντιμπί.

 

Οι συμμετέχοντες στο τέλος του σεμιναρίου θα πάρουν μαζί τους από ένα ταψάκι με τα γλυκά που θα δημιουργήσουν με την καθοδήγηση του Pastry Chef Joseph Azzam.

Επίσης θα πρέπει να έχουν μαζί τους στολή chef.



Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σεμινάριο σε φίλο σας.


To σεμινάριο απευθύνεται σε: Επαγγελματίες Chef - Μάγειρες, Σπουδαστές Μαγειρικής Τέχνης, Ερασιτέχνες και Λάτρεις Μαγειρικής, Ιδιοκτήτες και Στελέχη επιχειρήσεων εστίασης.
Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης Κ.Δ.Β.Μ. του Σεμιναρίου: << Hands-on Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής Λιβανέζικα Γλυκά >> καθώς και το έντυπο υλικό του με συνταγές.

Χώρος διεξαγωγής του Σεμιναρίου.
Cooking Workshop Consulting Λέοντος Σοφού 18 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 2772806174

Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σεμινάριο σε φίλο σας.



Βρείτε Κατάλυμα για την διαμονή σας κοντά στο σεμινάριο μας
Booking.com

Joseph Azzam

E-SHOP CWC PRO Cooking Workshop Consulting

Σχολή Μαγειρικής Ταχύρρυθμες Σπουδές Μαγειρικής Τέχνης

Σχολή Ζαχαροπλαστικής Ταχύρρυθμες Σπουδές Ζαχαροπλαστικής Τέχνης

Cooking Workshop Member Club/

CWC PRO MasterClasses
H CWC PRO έχοντας δημιουργήσει ένα Εξειδικευμένο δίκτυο συνεργατών στη Γαστρονομία (The Expertise Culinary Network) από διακεκριμένους Έλληνες και διεθνείς chef΄s πραγματοποιεί σεμινάρια Μaster Classes  καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, μεταμορφώνοντας την κουζίνα της σε τόπο επαγγελματικής  και δημιουργικής γνώσης, γευστικών πειραματισμών, καθώς οι chef αποκαλύπτουν τα πιο δημιουργικά μυστικά από τον κόσμο της γαστρονομίας .
Οι  Εξειδικευμένοι συνεργάτες μας μοιράζονται τις τελευταίες τάσεις στην γαστρονομία, με επαγγελματίες και σπουδαστές αλλά και με ανθρώπους που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον χώρο της γαστρονομίας.
Τα σεμινάρια & MasterClasses της CWC PRO PROFESSIONAL CULINARY STUDIES, με διάσημους ,διακεκριμένους και ανερχόμενους σεφ, σου προσφέρουν τις εξειδικευμένες γνώσεις που χρειάζεσαι στην ολοένα αυξανομένη και ανταγωνιστική αγορά της εστίασης.
Επίλεξε αυτό που σου ταιριάζει, παρακολούθησε το, και χρησιμοποίησε την βεβαίωση συμμετοχής στο βιογραφικό σου!
Μάθε την πιο νόστιμη συνταγή, τη συνταγή της επιτυχίας σου.


Προσεχή Σεμινάρια


Σεμινάριο CWC PRO Σεμινάριο Τεχνίτης Αερόφυλλου Μπουγάτσας

Σεμινάριο Τεχνίτης Αερόφυλλου Μπουγάτσας (25 ώρες) CWC PRO Ταχύρυθμο Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής ✅ ΝΕΟ ΤΜΗΜΑ... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC Scuola per Pizzaioli PRO

Το Ταχύρυθμο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης CWC PRO PIZZAIOLO 40 ωρών απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να μάθουν την τέχνη του Pizzaiolo, και να... Περισσότερα


Σεμινάριο The art of Gelato - Ice Cream making

“The art of Gelato & Ice Cream making” Επαγγελματικό σεμινάριο “H Τέχνη της παρασκευής Gelato & Ice Cream” Στο διήμερο Demo Masterclass της CWC PRO... Περισσότερα



OnLine Σεμινάρια και μαθήματα μαγειρικής.


SPONSOR BRANDS

Εγγραφείτε στο newsletter της Cooking Workshop Consulting
κάντε κλικ εδώ
για να σας ενημερώνουμε για νέα σεμινάρια και να μαθαίνετε τα νέα μας.
* απαιτούμενο
Παρακαλώ επιλέξτε Groups ενδιαφέροντος

X

☑️ Κάντε Like

Για την ενημέρωση σας από τα
Νέα μας Σεμινάρια.
Contact Us