MasterClass για σεφ, μάγειρες, επαγγελματίες

MasterClass για σεφ, μάγειρες, επαγγελματίες

ΗΑNDS ON FRESH PASTA WORKSHOP

ΗΑNDS ON FRESH PASTA WORKSHOP

Στο οκτάωρο HANDS ON εργαστηριακό  σεμινάριο της CWC PRO  οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν την τεχνογνωσία που απαιτείτε, για τέλεια ζυμαρικά και θα δημιουργήσουν οι ίδιοι με την καθοδήγηση του Chef Instructor Aγγελόπουλου Αντώνη είδη και σχήματα ζυμαρικών που θα αποτελέσουν highlights  στα μενού τους.

Δημιουργώντας τις ζύμες από την αρχή αλλά και τα πιάτα εξ’ ολοκλήρου  θα εντρυφήσουμε στην οποιαδήποτε λεπτομέρεια που αφορά τα φρέσκα ζυμαρικά από το ποιό είναι το ιδανικό αλεύρι ή σιμιγδάλι  έως  τις μικρές λεπτομέρειες  που χρειάζονται για το ιδανικό αποτέλεσμα όπως και τον εξοπλισμό και μικροεξοπλισμό που χρειάζεται κάποιος για να έχει ένα άρτιο αποτέλεσμα.

Κομμάτια ζύμης ανοίγονται σε λεπτά φύλλα, κόβονται σε μικρότερα κομμάτια ή παίρνουν σχήμα, καθώς τρίβονται με τα δάκτυλα, τα φρέσκα ζυμαρικά είναι στις προτιμήσεις των περισσοτέρων από εμάς,  λόγω της  υπέροχης γεύσης, υφής και συνδυασμών που μας χαρίζουν.

Με την εξειδίκευση στον τομέα των ζυμαρικών ο κάθε συμμετέχων θα μπορέσει να εμπνευστεί και να πειραματιστεί σε διαφορετικές συνταγές και τεχνικές με τις ίδιες βάσεις ζυμαρικών οι οποίες θα τον κάνουν να είναι πιο δημιουργικός αλλά και πιο αποτελεσματικός στα πιάτα του.

Θα αναλυθεί το  κόστος των παρασκευών όπως και τα  nutricion facts, για την καλύτερη διαχείριση των συνταγών.

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

  • Orecchiette al pomodori.

Μαθαίνουμε ένα ιδιαίτερο ζυμαρικό με σιμιγδάλι το οποίο απαιτεί συγκεκριμένη τεχνική, όπως και την ιδανική σάλτσα al pomodori.

  • Raviolone με γέμιση μανιταριών και σάλτσα  θυμάρι.

Το τέλειο κλείσιμο που χρειάζεται για να έχουμε ένα σωστό raviolone  και τι πρέπει να προσέξουμε για το πιο γευστικό πιάτο.

  • Cappelletti  al formaggio e pere.

Συνδυάζουμε το ζυμαρικό με τυρί και αχλάδι και μαθαίνουμε τις σωστές αναλογίες στη γεύση, στο σχήμα αλλά και στην υφή όπως και σε τι είδους μενού μπορούμε να το εντάξουμε.

  • Pasta verde με σπανάκι και λαχανικά.

Τι καλύτερο από ζυμαρικά με λίγες θερμίδες πλούσια γεύση και απερίγραπτο χρώμα. Μαθαίνουμε πώς να χρωματίσουμε με φυσικούς τρόπους τα ζυμαρικά μας και τι πρέπει να προσέξουμε για να έχουμε ένα εξαιρετικό πιάτο.

  • Pasta nero με μελάνι σουπιάς και θαλασσινά.

Θαλασσινά και ζυμαρικά είναι ένας τέλειος συνδυασμός γεύσεων αλλά και πολύ επικίνδυνο στο να καλύψουμε τη γεύση κάποιων υλικών . Δοκιμάζουμε διαφορετικά σχήματα ζυμαρικών για να βρούμε το ιδανικό.

  • Ζυμαρικά με άνθη βρώσιμων λουλουδιών.

Εφαρμόζοντας μια ιδιαίτερη τεχνική για πανέμορφα ζυμαρικά με διάφανη ζύμη που διακρίνονται στο εσωτερικό τα άνθη.



To σεμινάριο απευθύνεται σε: Επαγγελματίες Chef - Μάγειρες, Σπουδαστές Μαγειρικής Τέχνης, Ερασιτέχνες και Λάτρεις Μαγειρικής, Ιδιοκτήτες και Στελέχη επιχειρήσεων εστίασης.
Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης Κ.Δ.Β.Μ.1 του Σεμιναρίου: << ΗΑNDS ON FRESH PASTA WORKSHOP >> καθώς και το έντυπο υλικό του με συνταγές.

Χώρος διεξαγωγής του Σεμιναρίου.
Cooking Workshop Consulting Λέοντος Σοφού 18 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 2772801425

Βρείτε Κατάλυμα για την διαμονή σας κοντά στο σεμινάριο μας
Booking.com

Αντώνης Αγγελόπουλος

E-SHOP CWC PRO Cooking Workshop Consulting

Ταχύρυθμες Σπουδές Μαγειρικής Τέχνης

Ταχύρυθμες Σπουδές Ζαχαροπλαστικής Τέχνης

Cooking Workshop Member Club/


Προσεχή Σεμινάρια


Σεμινάριο Hands-on Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής Λιβανέζικα Γλυκά

HANDS ON ΛΙΒΑΝΕΖΙΚΑ ΓΛΥΚΑ Με τον Pastry Chef Joseph Azzam Στο  HANDS ON εργαστηριακό  σεμινάριο, έξι ωρών , της CWC PRO  οι συμμετέχοντες θα... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο μαγειρικής Hands on .Η δημιουργική Κουζίνα του Γιάννη Παρίκου

Σεμινάριο μαγειρικής Handson ,Η δημιουργική Κουζίνα του Γιάννη Παρίκου 100% ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ -HANDSON ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΤΗΝ... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής BURGER ACADEMY Ηands On

Σεμινάριο Μαγειρικής BURGER ACADEMY Ηands On 100%  ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΜΕ ΤΟ CHEF ΒΑΣΙΛΗ ΣΠΟΡΟ 5 ΗΜΕΡΕΣ / 40... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής Best of Brunch & All About Eggs

BEST OF BRUNCH & ALL ABOUT EGGS MASTERCLASS CWC PRO MasterClass Με τον Chef Βασίλη Σπόρο Σε αυτό το 5ωρο master class, ο chef του Mama Roux Βασίλης Σπόρος, με το πιο... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC PRO Pizzaiolo 40 Ώρες

✅ ΝΕΟ ΧΕΙΜΑΡΙΝΟ ΤΜΗΜΑ 2-6/11/2020. Το Ταχύρυθμο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης CWC PRO PIZZAIOLO 40 ωρών απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να μάθουν... Περισσότερα


Σεμινάριο Η Δημιουργική κουζίνα του Θάνου Φέσκου

Η Δημιουργική κουζίνα του Θάνου Φέσκου Στο  CWC PRO  MasterClass o chef Θάνος  Φέσκος θα μοιραστεί, με τους  επαγγελματίες και... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής Βασικές Τεχνικές Sous Vide με τον Chef Αντώνη Αγγελόπουλο.

Βασικές Τεχνικές Sous Vide Με τον Chef Αντώνη Αγγελόπουλο H τεχνική του sous vide έχει κάνει εδώ και πολλά χρόνια την εμφάνιση της στο... Περισσότερα


Σεμινάριο Gregory Doyen - Βest of desserts

Gregory Doyen - Βest of desserts Η CWC PRO Pastry Chef Studies υποδέχεται τον Gregory Doyen έναν από τους διασημότερους Pastry Chef παγκοσμίως σε ένα διήμερο... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής 20 Χειμωνιάτικες Σαλάτες

20 Χειμωνιάτικες Σαλάτες Με τον Chef Αντώνη Αγγελόπουλο H σαλάτα έχει αποκτήσει πλέον σταθερή θέση στις διατροφικές ... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο μαγειρικής, Art of Plating, Η Τέχνη του Στησίματος των Πιάτων

Art of Plating 4 - H Τέχνη του Στησίματος των Πιάτων CWC PRO Masterclass Με τον Chef Αντώνη Αγγελόπουλο ✔️ Νέο σεμινάριο. Νέες Τεχνικές Στο... Περισσότερα


Σεμινάριο Molecular Gastronomy by Martin Lippo

Molecular Gastronomy by Martin Lippo NitroSchool Barcelona Στο ξεκίνημα της συνεργασίας του Martin Lippo με την  CWC PRO οι συμμετέχοντες  θα έχουν την... Περισσότερα


SPONSOR BRANDS

Εγγραφείτε στο newsletter της Cooking Workshop Consulting
κάντε κλικ εδώ
για να σας ενημερώνουμε για νέα σεμινάρια και να μαθαίνετε τα νέα μας.
* απαιτούμενο
Παρακαλώ επιλέξτε Groups ενδιαφέροντος

Κάντε like και ενημερωθείτε για νέα σεμινάρια