MasterClass για σεφ, μάγειρες, επαγγελματίες

MasterClass για σεφ, μάγειρες, επαγγελματίες

MASTER CLASS 2 με τον Pastry chef Αλέρτα Διονύση

MASTER CLASS 2 με τον Pastry chef Αλέρτα Διονύση

Στο τρίωρο Masterclass ο διάσημος και άκρως δημιουργικός Αλέρτας Διονύσης θα μοιραστεί τα μυστικά των συνταγών του , θα μας δείξει νέες ειδικές τεχνικές, θα μας ενημερώσει για τις νέες τάσεις τις ζαχαροπλαστικής σε παγκόσμιο επίπεδο σε ενα σεμινάριο που οι συμμετέχοντες θα μπορέσουν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις και το βιογραφικό τους με τον κορυφαίο Mr. Alertas !!!

 

Βιογραφικό Chef Pâtissier Διονύση Αλέρτα: Όταν η εμπνευσμένη δημιουργικότητα συναντά τα πιο φίνα υλικά & σμίγει με τις πιο εξελιγμένες τεχνικές ζαχαροπλαστικής, το αποτέλεσμα συνιστά τις μοναδικές δημιουργίες του Διονύση Αλέρτα. Από τους πιο ταλαντούχους Έλληνες Chef Pâtissier, ο Διονύσης Αλέρτας δημιουργεί ευφάνταστες και πρωτότυπες γευστικές εμπειρίες που αντικατοπτρίζουν τη μοναδικότητα του δημιουργού τους: ατόφιες γεύσεις, αυθεντικά ισορροπημένες, που παντρεύουν ιδανικά το κλασικό με το νέο σαγηνεύοντας ακόμη και τους πιο απαιτητικούς γευσιλάτρεις.

Ξεκίνησε τις σπουδές του σε διαιτολογία και μαγειρική, ωστόσο τον κέρδισε η ζαχαροπλαστική μέσα από αξιόλογες συνεργασίες με τα ζαχαροπλαστεία Despoina, το La Cigale, το εστιατόριο Σπονδή (που διαθέτει δύο αστέρια Michelin), ενώ διαθέτει και αξιοζήλευτη εμπειρία πλάι στον καταξιωμένο Chef Pâtissier Gilles Marchal.

Ο Διονύσης Αλέρτας είναι o Chef Pâtissier του Δειπνοσοφιστήριον Catering (οπότε μπορείτε να γευτείτε τα γλυκά του τόσο μέσα από τις υπηρεσίες του Δειπνοσοφιστήριον Catering όσο και στα καφέ-εστιατόρια του Μουσείου Μπενάκη και του Μουσείου Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας), ενώ σε συνεργασία με το Δειπνοσοφιστήριον Catering έχει το ζαχαροπλαστείο Criollo στην Κηφισιά. Ακόμη, ο Διονύσης Αλέρτας συνεργάζεται και με το Gaspar & το NJV Athens

Plaza Hotel. Ο Διονύσης Αλέρτας τον Νοέμβριο του 2015 ξεκίνησε να εκδίδει τις συνταγές τους σε μια σειρά βιβλίων αποκλειστικής συνεργασίας με τις Αττικές Εκδόσεις και το 7ημέρες TV. Επίσης συνεργάζεται με το ΙΕΚ Όμηρος-Aegean College και παραδίδει σεμινάρια ζαχαροπλαστικής. Σεμινάρια ζαχαροπλαστικής παραδίδει και στο MBS ¨My Business School” IEK Ρεθύμνου. Με καίριες επιρροές από τη γαλλική patisserie, ο Διονύσης Αλέρτας εμπλουτίζει τις εξειδικευμένες γνώσεις του στην υψηλή ζαχαροπλαστική με ενεργή συμμετοχή στο διεθνές γίγνεσθαι της ζαχαροπλαστικής.

 

Δευτέρα 09/01/2017 , 3.5 ώρες 19:00-22:30


1. Sabayon σοκολατας

Biscuits αμυγδάλου  σοκολατας με κρεμέ λευκής σοκολατας - βανίλια , sabayon bitter 72%

2. Yuzu - Amand

Σαμπλέ βανίλια με κρεμα αμυγδάλου αρωματισμένη με kaffir , κρεμέ yuzu και φρέσκα φραμπουάζ

3.bavaroise γαλακτος

Βάση σαμπλέ κακάο με gianduja , κρεμέ passion mangue , bavaroise γαλακτος και glaçage γαλακτος

Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σεμινάριο σε φίλο σας.


To σεμινάριο απευθύνεται σε: Επαγγελματίες Chef - Μάγειρες, Σπουδαστές Μαγειρικής Τέχνης, Ερασιτέχνες και Λάτρεις Μαγειρικής, Ιδιοκτήτες και Στελέχη επιχειρήσεων εστίασης.
Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης Κ.Δ.Β.Μ. του Σεμιναρίου: << MASTER CLASS 2 με τον Pastry chef Αλέρτα Διονύση >> καθώς και το έντυπο υλικό του με συνταγές.

Χώρος διεξαγωγής του Σεμιναρίου.
Cooking Workshop Consulting Λέοντος Σοφού 18 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 27728011278

Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σεμινάριο σε φίλο σας.



Βρείτε Κατάλυμα για την διαμονή σας κοντά στο σεμινάριο μας
Booking.com

Διονύσης Αλέρτας

E-SHOP CWC PRO Cooking Workshop Consulting

Σχολή Μαγειρικής Ταχύρρυθμες Σπουδές Μαγειρικής Τέχνης

Σχολή Ζαχαροπλαστικής Ταχύρρυθμες Σπουδές Ζαχαροπλαστικής Τέχνης

Cooking Workshop Member Club/

CWC PRO MasterClasses
H CWC PRO έχοντας δημιουργήσει ένα Εξειδικευμένο δίκτυο συνεργατών στη Γαστρονομία (The Expertise Culinary Network) από διακεκριμένους Έλληνες και διεθνείς chef΄s πραγματοποιεί σεμινάρια Μaster Classes  καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, μεταμορφώνοντας την κουζίνα της σε τόπο επαγγελματικής  και δημιουργικής γνώσης, γευστικών πειραματισμών, καθώς οι chef αποκαλύπτουν τα πιο δημιουργικά μυστικά από τον κόσμο της γαστρονομίας .
Οι  Εξειδικευμένοι συνεργάτες μας μοιράζονται τις τελευταίες τάσεις στην γαστρονομία, με επαγγελματίες και σπουδαστές αλλά και με ανθρώπους που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον χώρο της γαστρονομίας.
Τα σεμινάρια & MasterClasses της CWC PRO PROFESSIONAL CULINARY STUDIES, με διάσημους ,διακεκριμένους και ανερχόμενους σεφ, σου προσφέρουν τις εξειδικευμένες γνώσεις που χρειάζεσαι στην ολοένα αυξανομένη και ανταγωνιστική αγορά της εστίασης.
Επίλεξε αυτό που σου ταιριάζει, παρακολούθησε το, και χρησιμοποίησε την βεβαίωση συμμετοχής στο βιογραφικό σου!
Μάθε την πιο νόστιμη συνταγή, τη συνταγή της επιτυχίας σου.


Προσεχή Σεμινάρια


Σεμινάριο CWC PRO Σεμινάριο Τεχνίτης Αερόφυλλου Μπουγάτσας

Σεμινάριο Τεχνίτης Αερόφυλλου Μπουγάτσας (25 ώρες) CWC PRO Ταχύρυθμο Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής ✅ ΝΕΟ ΤΜΗΜΑ... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC Scuola per Pizzaioli PRO

Το Ταχύρυθμο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης CWC PRO PIZZAIOLO 40 ωρών απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να μάθουν την τέχνη του Pizzaiolo, και να... Περισσότερα


Σεμινάριο The art of Gelato - Ice Cream making

“The art of Gelato & Ice Cream making” Επαγγελματικό σεμινάριο “H Τέχνη της παρασκευής Gelato & Ice Cream” Στο διήμερο Demo Masterclass της CWC PRO... Περισσότερα



OnLine Σεμινάρια και μαθήματα μαγειρικής.


SPONSOR BRANDS

Εγγραφείτε στο newsletter της Cooking Workshop Consulting
κάντε κλικ εδώ
για να σας ενημερώνουμε για νέα σεμινάρια και να μαθαίνετε τα νέα μας.
* απαιτούμενο
Παρακαλώ επιλέξτε Groups ενδιαφέροντος

X

☑️ Κάντε Like

Για την ενημέρωση σας από τα
Νέα μας Σεμινάρια.
Contact Us