Το Ταχύρυθμο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης CWC PRO PIZZAIOLO 40 ωρών απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να μάθουν την τέχνη του Pizzaiolo, και να... Περισσότερα
MasterClass για σεφ, μάγειρες, επαγγελματίες
MASTER CLASS ME ΘΕΜΑ ΤΑ ΨΑΡΙΑ

Τι θα μπορούσε να είναι καλύτερο από φρέσκα θαλασσινά και κρασί για ένα γεύμα;
Σε αυτό το σεμινάριο μαγειρικής αποκαλύπτουμε τα μυστικά και ό,τι πρέπει να γνωρίζετε για την σωστή επιλογή των ψαριών, την συντήρηση και τους τρόπους μαγειρέματος. Μαθαίνουμε πώς να τα φιλετάρουμε και να χρησιμοποιούμε όλα τα μέρη ώστε να παρασκευάσουμε έναν αρωματικό ζωμό ψαριού με κλαδιά αγριομάραθου.
Γνωρίζουμε την Ιταλική τέχνη του καρπάτσιο και μαγειρεύουμε ένα ολόκληρο λαβράκι μέσα σε κρούστα αλατιού, έναν υπέροχο ψητό σολομό με σόγια και έναν μπακαλιάρο με μια φίνα κρούστα από λεμόνι.
Ελάτε μαζί μας για να απολαύσετε μια διασκεδαστική μαγειρική εμπειρία διάρκειας δυόμιση ωρών με αποκορύφωμα ένα νόστιμο γεύμα.
Στο κόστος συμμετοχής συμπεριλαμβάνεται ένα βιβλίο συνταγών και η βεβαίωση συμμετοχής που λαμβάνονται με το πέρας του σεμιναρίου.
Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σεμινάριο σε φίλο σας.
No
Cooking Workshop Consulting Λέοντος Σοφού 18 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 2772806695
1
Παναγιώτης Δεληθανάσης
No