Το Ταχύρυθμο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης CWC PRO PIZZAIOLO 40 ωρών απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να μάθουν την τέχνη του Pizzaiolo, και να... Περισσότερα
MasterClass για σεφ, μάγειρες, επαγγελματίες
Masterclass Νεοελληνικής Κουζίνας με τον chef Παναγιώτη Δεληθανάση

Ο chef Παναγιώτης Δεληθανάσης, παρουσιάζει ένα Masterclass με θέμα «Η Ελληνική Κουζίνα Μέσα από μια Σύγχρονη Ματιά». Το Masterclass απευθύνεται σε επαγγελματίες σεφ, στελέχη επιχειρήσεων εστίασης, σπουδαστές αλλά και ερασιτέχνες λάτρεις της γαστρονομίας.
Στο Masterclass, ο chef Παναγιώτης Δεληθανάσης, θα δημιουργήσει ένα μενού σύγχρονης Ελληνικής κουζίνας μέσα από το δικό του δυναμικό στυλ, το οποίο επιτρέπει ευρηματικούς συνδυασμούς με άρτια τεχνική και επιλεγμένες πρώτες ύλες.
Σε αυτό το masterclass ο chef Παναγιώτης Δεληθανάσης, θα παρουσιάσει:
- Νιόκι μουσακάς
- Ριζότο "γαμοπίλαφο" με αρνίσιο κότσι κονφί και στακοβούτυρο
- Ντολμάδακια γιαλαντζί με γαρίδες, καπνιστά μύδια, λεμονόχορτο και τζιντζέρ
- Φέτα ψητή με ντομάτα κοφί, καυτερή πιπεριά, θυμάρι και ασημί φύλλο κρούστας
- Φρέσκο μοσχαρίσιο παστράμι με κόκκινη πιπεριά, πουρέ μελιτζάνας και ξερό ανθότυρο
Στο κόστος συμμετοχής συμπεριλαμβάνεται ένα βιβλίο συνταγών, βεβαίωση συμμετοχής και η γευσιγνωσία των συνταγών με το πέρας του σεμιναρίου.
Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σεμινάριο σε φίλο σας.
No
Cooking Workshop Consulting Λέοντος Σοφού 18 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 2772804616
1
Παναγιώτης Δεληθανάσης
No