Photo Gallery Cooking Workshop Consulting

Photo Gallery CWC PRO MasterClass Antonio Bachour’s Viennoiserie

thumb_964_15.jpg
thumb_964_15.jpg
thumb_964_8.jpg
thumb_964_8.jpg
thumb_964_9.jpg
thumb_964_9.jpg
thumb_964_10.jpg
thumb_964_10.jpg
thumb_964_2.jpg
thumb_964_2.jpg
thumb_964_3.jpg
thumb_964_3.jpg
thumb_964_4.jpg
thumb_964_4.jpg
thumb_964_5.jpg
thumb_964_5.jpg
thumb_964_6.jpg
thumb_964_6.jpg
thumb_964_7.jpg
thumb_964_7.jpg
thumb_964_11.jpg
thumb_964_11.jpg
thumb_964_12.jpg
thumb_964_12.jpg
thumb_964_13.jpg
thumb_964_13.jpg
thumb_964_14.jpg
thumb_964_14.jpg
thumb_964_16.jpg
thumb_964_16.jpg
thumb_964_17.jpg
thumb_964_17.jpg
thumb_964_18.jpg
thumb_964_18.jpg
thumb_964_19.jpg
thumb_964_19.jpg
thumb_964_20.jpg
thumb_964_20.jpg
thumb_964_21.jpg
thumb_964_21.jpg
thumb_964_22.jpg
thumb_964_22.jpg
thumb_964_23.jpg
thumb_964_23.jpg
thumb_964_24.jpg
thumb_964_24.jpg
thumb_964_25.jpg
thumb_964_25.jpg
thumb_964_26.jpg
thumb_964_26.jpg
thumb_964_27.jpg
thumb_964_27.jpg
thumb_964_28.jpg
thumb_964_28.jpg
thumb_964_29.jpg
thumb_964_29.jpg
thumb_964_30.jpg
thumb_964_30.jpg
thumb_964_31.jpg
thumb_964_31.jpg
thumb_964_32.jpg
thumb_964_32.jpg
thumb_964_33.jpg
thumb_964_33.jpg
thumb_964_34.jpg
thumb_964_34.jpg
thumb_964_35.jpg
thumb_964_35.jpg
thumb_964_36.jpg
thumb_964_36.jpg
thumb_964_37.jpg
thumb_964_37.jpg
thumb_964_38.jpg
thumb_964_38.jpg
thumb_964_39.jpg
thumb_964_39.jpg
thumb_964_40.jpg
thumb_964_40.jpg
thumb_964_41.jpg
thumb_964_41.jpg
thumb_964_42.jpg
thumb_964_42.jpg
thumb_964_43.jpg
thumb_964_43.jpg
thumb_964_44.jpg
thumb_964_44.jpg
thumb_964_45.jpg
thumb_964_45.jpg
thumb_964_46.jpg
thumb_964_46.jpg
thumb_964_47.jpg
thumb_964_47.jpg
thumb_964_48.jpg
thumb_964_48.jpg
thumb_964_49.jpg
thumb_964_49.jpg
thumb_964_50.jpg
thumb_964_50.jpg
thumb_964_51.jpg
thumb_964_51.jpg
thumb_964_52.jpg
thumb_964_52.jpg
thumb_964_53.jpg
thumb_964_53.jpg
thumb_964_54.jpg
thumb_964_54.jpg
thumb_964_55.jpg
thumb_964_55.jpg
thumb_964_56.jpg
thumb_964_56.jpg
thumb_964_57.jpg
thumb_964_57.jpg
thumb_964_58.jpg
thumb_964_58.jpg
thumb_964_59.jpg
thumb_964_59.jpg
thumb_964_60.jpg
thumb_964_60.jpg
thumb_964_61.jpg
thumb_964_61.jpg
thumb_964_62.jpg
thumb_964_62.jpg
thumb_964_63.jpg
thumb_964_63.jpg
thumb_964_64.jpg
thumb_964_64.jpg
thumb_964_65.jpg
thumb_964_65.jpg
thumb_964_66.jpg
thumb_964_66.jpg
thumb_964_67.jpg
thumb_964_67.jpg
thumb_964_68.jpg
thumb_964_68.jpg
thumb_964_69.jpg
thumb_964_69.jpg
thumb_964_70.jpg
thumb_964_70.jpg
thumb_964_71.jpg
thumb_964_71.jpg
thumb_964_72.jpg
thumb_964_72.jpg
thumb_964_73.jpg
thumb_964_73.jpg
thumb_964_74.jpg
thumb_964_74.jpg
thumb_964_75.jpg
thumb_964_75.jpg
thumb_964_76.jpg
thumb_964_76.jpg
thumb_964_77.jpg
thumb_964_77.jpg
thumb_964_78.jpg
thumb_964_78.jpg
thumb_964_79.jpg
thumb_964_79.jpg
thumb_964_80.jpg
thumb_964_80.jpg
thumb_964_81.jpg
thumb_964_81.jpg
thumb_964_82.jpg
thumb_964_82.jpg
thumb_964_83.jpg
thumb_964_83.jpg
thumb_964_84.jpg
thumb_964_84.jpg
thumb_964_85.jpg
thumb_964_85.jpg
thumb_964_86.jpg
thumb_964_86.jpg
thumb_964_87.jpg
thumb_964_87.jpg
thumb_964_88.jpg
thumb_964_88.jpg
thumb_964_89.jpg
thumb_964_89.jpg
thumb_964_90.jpg
thumb_964_90.jpg
thumb_964_91.jpg
thumb_964_91.jpg
thumb_964_92.jpg
thumb_964_92.jpg
thumb_964_93.jpg
thumb_964_93.jpg
thumb_964_94.jpg
thumb_964_94.jpg
thumb_964_95.jpg
thumb_964_95.jpg
thumb_964_96.jpg
thumb_964_96.jpg
thumb_964_97.jpg
thumb_964_97.jpg
thumb_964_98.jpg
thumb_964_98.jpg
thumb_964_99.jpg
thumb_964_99.jpg
thumb_964_100.jpg
thumb_964_100.jpg
thumb_964_101.jpg
thumb_964_101.jpg
thumb_964_102.jpg
thumb_964_102.jpg
thumb_964_103.jpg
thumb_964_103.jpg
thumb_964_104.jpg
thumb_964_104.jpg
Slideshow image

CWC PRO Pastry Chef MasterClass
2 Days DEMONSTRATION Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής
Antonio Bachour’s Viennoiserie

Η CWC PRO Pastry Chef Studies υποδέχεται τον Antonio Bachour έναν από τους διασημότερους Pastry Chef παγκοσμίως σε ένα διήμερο DEMONSTRATION MasterClass όπου θα μοιραστεί “τα μυστικά και τις τεχνικές του”, παρουσιάζοντας τα “Antonio Bachour’s Viennoiserie “.
Οι  συμμετέχοντες θα έχουν την μοναδική ευκαιρία μέσα σε 2 ημέρες να μάθουν τα βασικά αλλά και τις υψηλού επιπέδου τεχνικές της τέχνης των σφολιατοειδών- Viennoiserie “.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν τις γνώσεις αλλά και τις τεχνικές υψηλού επιπέδου και αισθητικής που θα τους βοηθήσει να αναβαθμίσουν και να εξελίξουν τα μενού και το Portfolio τους ,ανοίγοντας νέους ορίζοντες στον κόσμο της σύγχρονης και μοντέρνας ζαχαροπλαστικής οπού οι απαιτήσεις αυξάνονται καθημερινά.

Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σεμινάριο σε φίλο σας.


37

CWC PRO MasterClasses
H CWC PRO έχοντας δημιουργήσει ένα Εξειδικευμένο δίκτυο συνεργατών στη Γαστρονομία (The Expertise Culinary Network) από διακεκριμένους Έλληνες και διεθνείς chef΄s πραγματοποιεί σεμινάρια Μaster Classes  καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, μεταμορφώνοντας την κουζίνα της σε τόπο επαγγελματικής  και δημιουργικής γνώσης, γευστικών πειραματισμών, καθώς οι chef αποκαλύπτουν τα πιο δημιουργικά μυστικά από τον κόσμο της γαστρονομίας .
Οι  Εξειδικευμένοι συνεργάτες μας μοιράζονται τις τελευταίες τάσεις στην γαστρονομία, με επαγγελματίες και σπουδαστές αλλά και με ανθρώπους που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον χώρο της γαστρονομίας.
Τα σεμινάρια & MasterClasses της CWC PRO PROFESSIONAL CULINARY STUDIES, με διάσημους ,διακεκριμένους και ανερχόμενους σεφ, σου προσφέρουν τις εξειδικευμένες γνώσεις που χρειάζεσαι στην ολοένα αυξανομένη και ανταγωνιστική αγορά της εστίασης.
Επίλεξε αυτό που σου ταιριάζει, παρακολούθησε το, και χρησιμοποίησε την βεβαίωση συμμετοχής στο βιογραφικό σου!
Μάθε την πιο νόστιμη συνταγή, τη συνταγή της επιτυχίας σου.


Προσεχή Σεμινάρια


Σεμινάριο CWC PRO Σεμινάριο HANDS ON Η Τέχνη του Φιλεταρίσματος Ψαριών.

CWC PRO  Σεμινάριο HANDS ON “Η Τέχνη του Φιλεταρίσματος Ψαριών” chef Παναγιώτης Δεληθανάσης & SeaFood Εxpert Μιχάλη Δημητριάδη Η... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής Hands On Japanese Sushi

Hands On Japanese Sushi Διήμερο σεμινάριο 100% Εργαστηριακή εκπαίδευση CWC PRO MasterClass με τoν chef Χρόνη Δαμαλά. ΤΡΙΤΗ 18 & ΤΕΤΑΡΤΗ 19 ΜΑΡΤΙΟΥ... Περισσότερα


Σεμινάριο HANDS ON Advanced Culinary Techniques Master Class

HANDS ON Advanced Culinary Techniques Master Class (18-21/3) Πρόγραμμα κατάρτισης 4 ημερών (30 ΩΡΕΣ) Το 4ήμερο Advanced Culinary Techniques Master Class είναι ένα εντατικό... Περισσότερα



OnLine Σεμινάρια και μαθήματα μαγειρικής.


SPONSOR BRANDS

Εγγραφείτε στο newsletter της Cooking Workshop Consulting
κάντε κλικ εδώ
για να σας ενημερώνουμε για νέα σεμινάρια και να μαθαίνετε τα νέα μας.
* απαιτούμενο
Παρακαλώ επιλέξτε Groups ενδιαφέροντος

X

☑️ Κάντε Like

Για την ενημέρωση σας από τα
Νέα μας Σεμινάρια.
Contact Us