Photo Gallery Cooking Workshop Consulting

Photo Gallery DISFRUTAR, CONCEPTS & TECHNIQUES Chef EDUARD XATRUCH 3 *** Michelin star

thumb_954_175.jpg
thumb_954_175.jpg
thumb_954_158.jpg
thumb_954_158.jpg
thumb_954_159.jpg
thumb_954_159.jpg
thumb_954_160.jpg
thumb_954_160.jpg
thumb_954_161.jpg
thumb_954_161.jpg
thumb_954_162.jpg
thumb_954_162.jpg
thumb_954_163a.jpg
thumb_954_163a.jpg
thumb_954_164.jpg
thumb_954_164.jpg
thumb_954_165.jpg
thumb_954_165.jpg
thumb_954_166.jpg
thumb_954_166.jpg
thumb_954_167.jpg
thumb_954_167.jpg
thumb_954_168.jpg
thumb_954_168.jpg
thumb_954_169.jpg
thumb_954_169.jpg
thumb_954_170.jpg
thumb_954_170.jpg
thumb_954_171.jpg
thumb_954_171.jpg
thumb_954_172.jpg
thumb_954_172.jpg
thumb_954_173.jpg
thumb_954_173.jpg
thumb_954_174.jpg
thumb_954_174.jpg
thumb_954_176.jpg
thumb_954_176.jpg
thumb_954_177.jpg
thumb_954_177.jpg
thumb_954_178.jpg
thumb_954_178.jpg
thumb_954_179.jpg
thumb_954_179.jpg
thumb_954_180.jpg
thumb_954_180.jpg
thumb_954_181.jpg
thumb_954_181.jpg
thumb_954_182.jpg
thumb_954_182.jpg
thumb_954_183.jpg
thumb_954_183.jpg
thumb_954_184.jpg
thumb_954_184.jpg
thumb_954_185.jpg
thumb_954_185.jpg
thumb_954_186.jpg
thumb_954_186.jpg
thumb_954_187.jpg
thumb_954_187.jpg
thumb_954_188.jpg
thumb_954_188.jpg
thumb_954_189.jpg
thumb_954_189.jpg
thumb_954_190.jpg
thumb_954_190.jpg
thumb_954_191.jpg
thumb_954_191.jpg
thumb_954_192.jpg
thumb_954_192.jpg
thumb_954_193.jpg
thumb_954_193.jpg
thumb_954_194.jpg
thumb_954_194.jpg
thumb_954_195.jpg
thumb_954_195.jpg
thumb_954_196.jpg
thumb_954_196.jpg
thumb_954_197.jpg
thumb_954_197.jpg
thumb_954_198.jpg
thumb_954_198.jpg
thumb_954_199.jpg
thumb_954_199.jpg
thumb_954_200.jpg
thumb_954_200.jpg
thumb_954_201.jpg
thumb_954_201.jpg
thumb_954_202.jpg
thumb_954_202.jpg
thumb_954_203.jpg
thumb_954_203.jpg
thumb_954_204.jpg
thumb_954_204.jpg
thumb_954_205.jpg
thumb_954_205.jpg
thumb_954_206.jpg
thumb_954_206.jpg
thumb_954_207.jpg
thumb_954_207.jpg
thumb_954_208.jpg
thumb_954_208.jpg
thumb_954_209.jpg
thumb_954_209.jpg
thumb_954_210.jpg
thumb_954_210.jpg
thumb_954_211.jpg
thumb_954_211.jpg
thumb_954_212.jpg
thumb_954_212.jpg
thumb_954_213.jpg
thumb_954_213.jpg
thumb_954_214.jpg
thumb_954_214.jpg
thumb_954_215.jpg
thumb_954_215.jpg
thumb_954_216.jpg
thumb_954_216.jpg
thumb_954_217.jpg
thumb_954_217.jpg
thumb_954_218.jpg
thumb_954_218.jpg
thumb_954_219.jpg
thumb_954_219.jpg
thumb_954_220.jpg
thumb_954_220.jpg
thumb_954_221.jpg
thumb_954_221.jpg
thumb_954_222.jpg
thumb_954_222.jpg
thumb_954_223.jpg
thumb_954_223.jpg
thumb_954_224.jpg
thumb_954_224.jpg
thumb_954_225.jpg
thumb_954_225.jpg
thumb_954_226.jpg
thumb_954_226.jpg
thumb_954_228.jpg
thumb_954_228.jpg
thumb_954_229.jpg
thumb_954_229.jpg
thumb_954_230.jpg
thumb_954_230.jpg
thumb_954_231.jpg
thumb_954_231.jpg
thumb_954_232.jpg
thumb_954_232.jpg
thumb_954_233.jpg
thumb_954_233.jpg
thumb_954_234.jpg
thumb_954_234.jpg
Slideshow image

DISFRUTAR, CONCEPTS & TECHNIQUES Chef EDUARD XATRUCH 3 *** Michelin star

 

Η Cοοking Workshop PRO παρουσιάζει τον Chef EDUARD XATRUCH, βραβευμένο με 3 αστέρια 3 star *** Michelin, σεφ & συνιδιοκτήτη  του  Disfrutar στη Βαρκελώνη και Compartir στο Cadaqués έναν πρωτοπόρο στον κόσμο της υψηλής γαστρονομίας.
Αυτό το CWC PRO Master Class αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για σεφ, μάγειρες ,ιδιοκτήτες εστιατορίων και σπουδαστές μαγειρικής να εκπαιδευτούν και να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους. Ανοίγει την πόρτα σε έναν κόσμο εξαιρετικών μαγειρικών δεξιοτήτων που ξεπερνούν τα συνηθισμένα, με επικεφαλής ένα από τα πιο λαμπρά ονόματα στον χώρο της μαγειρικής. Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία για μια νέα προοπτική και νέα πρότυπα στη μαγειρική τέχνη!
Οι συμμετέχοντες θα λάβουν βεβαίωση παρακολούθησης Κ.Δ.Β.Μ. του Σεμιναρίου: << DISFRUTAR CONCEPTS & TECHNIQUES  By Chef EDUARD XATRUCH  3 star *** Michelin >> Παρακολούθησε το, και χρησιμοποίησε την βεβαίωση συμμετοχής στο βιογραφικό σου!
Info/cv chef EDUARD XATRUCH/ 3 star *** Michelin
Ο Eduard Xatruch, μέλος της τριάδας σεφ που ηγείται των αναγνωρισμένων εστιατορίων Disfrutar στη Βαρκελώνη και Compartir στο Cadaqués, προέρχεται από μια οικογένεια με βαθιές ρίζες στη γεωργία και το χονδρεμπόριο προϊόντων.
Γεννημένος το 1981 στη Vila-seca της Tarragona, ο Xatruch ανακάλυψε νωρίς το πάθος του για τη μαγειρική. Γοητευμένος από την έννοια της εργασίας με ζωντανά υλικά, ξεκίνησε το μαγειρικό του ταξίδι σε ηλικία 17 ετών, φοιτώντας στη Σχολή Φιλοξενίας στο Cambrils, προτού εργαστεί στο elBulli, όπου βρήκε την κλίση του. 
Μετά το κλείσιμο του elBulli, ο Xatruch συνεργάστηκε με τον Ferran Adrià για το καινοτόμο Bullipedia. Μετά τη μεταμορφωτική του εμπειρία στο elBulli, ο Xatruch τελειοποίησε τις δεξιότητές του σε διάσημες εγκαταστάσεις όπως το The Fat Duck του Heston Blumenthal, το Le Calandre του Massimiliano Alajmo και το Arzak υπό την καθοδήγηση του Juan Mari και του Elena project, πριν ενώσει τις δυνάμεις του με τους σεφ Mateu Casañas Puignau και Oriol Castro για να ιδρύσουν το Compartir στο Cadaqués.
Το 2014, ο Xatruch, μαζί με τους γαστρονομικούς του συνεργάτες, παρουσίασε το Disfrutar στη Βαρκελώνη, επιτυγχάνοντας τη γαστρονομική αριστεία με την περίφημη τιμή των τριών αστέρων Michelin.
Αναγνωρισμένο ως το δεύτερο καλύτερο εστιατόριο στον κόσμο από το The World's 50 Best Restaurants, το Disfrutar διατήρησε τη γαστρονομική του δεινότητα, κερδίζοντας τρεις ήλιους Repsol για επτά συνεχόμενα χρόνια και ανακηρύχθηκε ως ο «Καλύτερος ξένος σεφ» από τον ιταλικό οδηγό Identità Golose.
Το 2023 το εστιατόριο Disfrutar έλαβε το τρίτο αστέρι 3***Michelin

Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σεμινάριο σε φίλο σας.


30

CWC PRO MasterClasses
H CWC PRO έχοντας δημιουργήσει ένα Εξειδικευμένο δίκτυο συνεργατών στη Γαστρονομία (The Expertise Culinary Network) από διακεκριμένους Έλληνες και διεθνείς chef΄s πραγματοποιεί σεμινάρια Μaster Classes  καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, μεταμορφώνοντας την κουζίνα της σε τόπο επαγγελματικής  και δημιουργικής γνώσης, γευστικών πειραματισμών, καθώς οι chef αποκαλύπτουν τα πιο δημιουργικά μυστικά από τον κόσμο της γαστρονομίας .
Οι  Εξειδικευμένοι συνεργάτες μας μοιράζονται τις τελευταίες τάσεις στην γαστρονομία, με επαγγελματίες και σπουδαστές αλλά και με ανθρώπους που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον χώρο της γαστρονομίας.
Τα σεμινάρια & MasterClasses της CWC PRO PROFESSIONAL CULINARY STUDIES, με διάσημους ,διακεκριμένους και ανερχόμενους σεφ, σου προσφέρουν τις εξειδικευμένες γνώσεις που χρειάζεσαι στην ολοένα αυξανομένη και ανταγωνιστική αγορά της εστίασης.
Επίλεξε αυτό που σου ταιριάζει, παρακολούθησε το, και χρησιμοποίησε την βεβαίωση συμμετοχής στο βιογραφικό σου!
Μάθε την πιο νόστιμη συνταγή, τη συνταγή της επιτυχίας σου.


Προσεχή Σεμινάρια


Σεμινάριο Πως οι Σύγχρονες τεχνικές επηρεάζουν τη γεύση

CWC PRO Master class «Πως οι Σύγχρονες τεχνικές επηρεάζουν τη γεύση». Παρουσίαση μοντέρνων συνταγών, βασισμένων σε ελληνικές... Περισσότερα


Σεμινάριο Η Κουζίνα a la Grecque 2 του Σωτήρη Ευαγγέλου

CWC PRO Master Class «Η Κουζίνα a la Grecque 2 του Σωτήρη Ευαγγέλου» είναι ένα μείγμα παράδοσης και καινοτομίας. Νέο σεμινάριο νέες... Περισσότερα


Σεμινάριο Η Δημιουργική Κουζίνα  SURF TURF  του Γιάννη Μαρινόπουλου

Η Δημιουργική Κουζίνα  SURF & TURF  του Γιάννη Μαρινόπουλου Στο CWC PRO Μaster Class σεμινάριο o chef Γιάννης Μαρινόπουλος θα μοιραστεί,... Περισσότερα


Σεμινάριο Best of Sea Food chef Παναγιώτης Δεληθανάσης

Σεμινάριο μαγειρικής “Best of Sea Food”chef  Παναγιώτης  Δεληθανάσης Στο CWC PRO Master class σεμινάριο της CWC PRO ο chef  Παναγιώτης  ... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC PRO MasterClass Antonio Bachour’s Viennoiserie

CWC PRO Pastry Chef MasterClass 2 Days DEMONSTRATION Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής Antonio Bachour’s Viennoiserie Η CWC PRO Pastry Chef Studies υποδέχεται τον Antonio... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC PRO MasterClass Antonio Bachour’s Petit Gâteaux and Entremets

CWC PRO Pastry Chef MasterClass 3 Days Demonstration Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής Antonio Bachour’s Petit Gâteaux and Entremets Η CWC PRO Pastry Chef Studies υποδέχεται... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC PRO Σεμινάριο HANDS ON Η Τέχνη του Φιλεταρίσματος Ψαριών.

CWC PRO  Σεμινάριο HANDS ON “Η Τέχνη του Φιλεταρίσματος Ψαριών” chef Παναγιώτης Δεληθανάσης & SeaFood Εxpert Μιχάλη Δημητριάδη Η... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής Hands On Japanese Sushi

Hands On Japanese Sushi Διήμερο σεμινάριο 100% Εργαστηριακή εκπαίδευση CWC PRO MasterClass με τoν chef Χρόνη Δαμαλά. ΤΡΙΤΗ 18 & ΤΕΤΑΡΤΗ 19 ΜΑΡΤΙΟΥ... Περισσότερα


Σεμινάριο HANDS ON Advanced Culinary Techniques Master Class

HANDS ON Advanced Culinary Techniques Master Class (18-21/3) Πρόγραμμα κατάρτισης 4 ημερών (30 ΩΡΕΣ) Το 4ήμερο Advanced Culinary Techniques Master Class είναι ένα εντατικό... Περισσότερα



OnLine Σεμινάρια και μαθήματα μαγειρικής.


SPONSOR BRANDS

Εγγραφείτε στο newsletter της Cooking Workshop Consulting
κάντε κλικ εδώ
για να σας ενημερώνουμε για νέα σεμινάρια και να μαθαίνετε τα νέα μας.
* απαιτούμενο
Παρακαλώ επιλέξτε Groups ενδιαφέροντος

X

☑️ Κάντε Like

Για την ενημέρωση σας από τα
Νέα μας Σεμινάρια.
Contact Us