Photo Gallery Cooking Workshop Consulting

Photo Gallery DISFRUTAR, CONCEPTS & TECHNIQUES Chef EDUARD XATRUCH 3 *** Michelin star

thumb_955_1.jpg
thumb_955_1.jpg
thumb_955_2.jpg
thumb_955_2.jpg
thumb_955_3.jpg
thumb_955_3.jpg
thumb_955_4.jpg
thumb_955_4.jpg
thumb_955_5.jpg
thumb_955_5.jpg
thumb_955_6.jpg
thumb_955_6.jpg
thumb_955_7.jpg
thumb_955_7.jpg
thumb_955_8.jpg
thumb_955_8.jpg
thumb_955_9.jpg
thumb_955_9.jpg
thumb_955_10.jpg
thumb_955_10.jpg
thumb_955_11.jpg
thumb_955_11.jpg
thumb_955_12.jpg
thumb_955_12.jpg
thumb_955_13.jpg
thumb_955_13.jpg
thumb_955_14.jpg
thumb_955_14.jpg
thumb_955_15.jpg
thumb_955_15.jpg
thumb_955_16.jpg
thumb_955_16.jpg
thumb_955_17.jpg
thumb_955_17.jpg
thumb_955_18.jpg
thumb_955_18.jpg
thumb_955_19.jpg
thumb_955_19.jpg
thumb_955_20.jpg
thumb_955_20.jpg
thumb_955_21.jpg
thumb_955_21.jpg
thumb_955_22.jpg
thumb_955_22.jpg
thumb_955_23.jpg
thumb_955_23.jpg
thumb_955_24.jpg
thumb_955_24.jpg
thumb_955_25.jpg
thumb_955_25.jpg
thumb_955_26.jpg
thumb_955_26.jpg
thumb_955_27.jpg
thumb_955_27.jpg
thumb_955_28.jpg
thumb_955_28.jpg
thumb_955_29.jpg
thumb_955_29.jpg
thumb_955_30.jpg
thumb_955_30.jpg
thumb_955_31.jpg
thumb_955_31.jpg
thumb_955_32.jpg
thumb_955_32.jpg
thumb_955_33.jpg
thumb_955_33.jpg
thumb_955_34.jpg
thumb_955_34.jpg
thumb_955_35.jpg
thumb_955_35.jpg
thumb_955_36.jpg
thumb_955_36.jpg
thumb_955_37.jpg
thumb_955_37.jpg
thumb_955_38.jpg
thumb_955_38.jpg
thumb_955_39.jpg
thumb_955_39.jpg
thumb_955_40.jpg
thumb_955_40.jpg
thumb_955_41.jpg
thumb_955_41.jpg
thumb_955_42.jpg
thumb_955_42.jpg
thumb_955_43.jpg
thumb_955_43.jpg
thumb_955_44.jpg
thumb_955_44.jpg
thumb_955_45.jpg
thumb_955_45.jpg
Slideshow image

DISFRUTAR, CONCEPTS & TECHNIQUES Chef EDUARD XATRUCH 3 *** Michelin star

 

Η Cοοking Workshop PRO παρουσιάζει τον Chef EDUARD XATRUCH, βραβευμένο με 3 αστέρια 3 star *** Michelin, σεφ & συνιδιοκτήτη  του  Disfrutar στη Βαρκελώνη και Compartir στο Cadaqués έναν πρωτοπόρο στον κόσμο της υψηλής γαστρονομίας.
Αυτό το CWC PRO Master Class αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για σεφ, μάγειρες ,ιδιοκτήτες εστιατορίων και σπουδαστές μαγειρικής να εκπαιδευτούν και να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους. Ανοίγει την πόρτα σε έναν κόσμο εξαιρετικών μαγειρικών δεξιοτήτων που ξεπερνούν τα συνηθισμένα, με επικεφαλής ένα από τα πιο λαμπρά ονόματα στον χώρο της μαγειρικής. Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία για μια νέα προοπτική και νέα πρότυπα στη μαγειρική τέχνη!
Οι συμμετέχοντες θα λάβουν βεβαίωση παρακολούθησης Κ.Δ.Β.Μ. του Σεμιναρίου: << DISFRUTAR CONCEPTS & TECHNIQUES  By Chef EDUARD XATRUCH  3 star *** Michelin >> Παρακολούθησε το, και χρησιμοποίησε την βεβαίωση συμμετοχής στο βιογραφικό σου!
Info/cv chef EDUARD XATRUCH/ 3 star *** Michelin
Ο Eduard Xatruch, μέλος της τριάδας σεφ που ηγείται των αναγνωρισμένων εστιατορίων Disfrutar στη Βαρκελώνη και Compartir στο Cadaqués, προέρχεται από μια οικογένεια με βαθιές ρίζες στη γεωργία και το χονδρεμπόριο προϊόντων.
Γεννημένος το 1981 στη Vila-seca της Tarragona, ο Xatruch ανακάλυψε νωρίς το πάθος του για τη μαγειρική. Γοητευμένος από την έννοια της εργασίας με ζωντανά υλικά, ξεκίνησε το μαγειρικό του ταξίδι σε ηλικία 17 ετών, φοιτώντας στη Σχολή Φιλοξενίας στο Cambrils, προτού εργαστεί στο elBulli, όπου βρήκε την κλίση του. 
Μετά το κλείσιμο του elBulli, ο Xatruch συνεργάστηκε με τον Ferran Adrià για το καινοτόμο Bullipedia. Μετά τη μεταμορφωτική του εμπειρία στο elBulli, ο Xatruch τελειοποίησε τις δεξιότητές του σε διάσημες εγκαταστάσεις όπως το The Fat Duck του Heston Blumenthal, το Le Calandre του Massimiliano Alajmo και το Arzak υπό την καθοδήγηση του Juan Mari και του Elena project, πριν ενώσει τις δυνάμεις του με τους σεφ Mateu Casañas Puignau και Oriol Castro για να ιδρύσουν το Compartir στο Cadaqués.
Το 2014, ο Xatruch, μαζί με τους γαστρονομικούς του συνεργάτες, παρουσίασε το Disfrutar στη Βαρκελώνη, επιτυγχάνοντας τη γαστρονομική αριστεία με την περίφημη τιμή των τριών αστέρων Michelin.
Αναγνωρισμένο ως το δεύτερο καλύτερο εστιατόριο στον κόσμο από το The World's 50 Best Restaurants, το Disfrutar διατήρησε τη γαστρονομική του δεινότητα, κερδίζοντας τρεις ήλιους Repsol για επτά συνεχόμενα χρόνια και ανακηρύχθηκε ως ο «Καλύτερος ξένος σεφ» από τον ιταλικό οδηγό Identità Golose.
Το 2023 το εστιατόριο Disfrutar έλαβε το τρίτο αστέρι 3***Michelin

Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σεμινάριο σε φίλο σας.


75

CWC PRO MasterClasses
H CWC PRO έχοντας δημιουργήσει ένα Εξειδικευμένο δίκτυο συνεργατών στη Γαστρονομία (The Expertise Culinary Network) από διακεκριμένους Έλληνες και διεθνείς chef΄s πραγματοποιεί σεμινάρια Μaster Classes  καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, μεταμορφώνοντας την κουζίνα της σε τόπο επαγγελματικής  και δημιουργικής γνώσης, γευστικών πειραματισμών, καθώς οι chef αποκαλύπτουν τα πιο δημιουργικά μυστικά από τον κόσμο της γαστρονομίας .
Οι  Εξειδικευμένοι συνεργάτες μας μοιράζονται τις τελευταίες τάσεις στην γαστρονομία, με επαγγελματίες και σπουδαστές αλλά και με ανθρώπους που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον χώρο της γαστρονομίας.
Τα σεμινάρια & MasterClasses της CWC PRO PROFESSIONAL CULINARY STUDIES, με διάσημους ,διακεκριμένους και ανερχόμενους σεφ, σου προσφέρουν τις εξειδικευμένες γνώσεις που χρειάζεσαι στην ολοένα αυξανομένη και ανταγωνιστική αγορά της εστίασης.
Επίλεξε αυτό που σου ταιριάζει, παρακολούθησε το, και χρησιμοποίησε την βεβαίωση συμμετοχής στο βιογραφικό σου!
Μάθε την πιο νόστιμη συνταγή, τη συνταγή της επιτυχίας σου.


Προσεχή Σεμινάρια


Σεμινάριο Πως οι Σύγχρονες τεχνικές επηρεάζουν τη γεύση

CWC PRO Master class «Πως οι Σύγχρονες τεχνικές επηρεάζουν τη γεύση». Παρουσίαση μοντέρνων συνταγών, βασισμένων σε ελληνικές... Περισσότερα


Σεμινάριο Η Κουζίνα a la Grecque 2 του Σωτήρη Ευαγγέλου

CWC PRO Master Class «Η Κουζίνα a la Grecque 2 του Σωτήρη Ευαγγέλου» είναι ένα μείγμα παράδοσης και καινοτομίας. Νέο σεμινάριο νέες... Περισσότερα


Σεμινάριο Η Δημιουργική Κουζίνα  SURF TURF  του Γιάννη Μαρινόπουλου

Η Δημιουργική Κουζίνα  SURF & TURF  του Γιάννη Μαρινόπουλου Στο CWC PRO Μaster Class σεμινάριο o chef Γιάννης Μαρινόπουλος θα μοιραστεί,... Περισσότερα


Σεμινάριο Best of Sea Food chef Παναγιώτης Δεληθανάσης

Σεμινάριο μαγειρικής “Best of Sea Food”chef  Παναγιώτης  Δεληθανάσης Στο CWC PRO Master class σεμινάριο της CWC PRO ο chef  Παναγιώτης  ... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC PRO MasterClass Antonio Bachour’s Viennoiserie

CWC PRO Pastry Chef MasterClass 2 Days DEMONSTRATION Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής Antonio Bachour’s Viennoiserie Η CWC PRO Pastry Chef Studies υποδέχεται τον Antonio... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC PRO MasterClass Antonio Bachour’s Petit Gâteaux and Entremets

CWC PRO Pastry Chef MasterClass 3 Days Demonstration Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής Antonio Bachour’s Petit Gâteaux and Entremets Η CWC PRO Pastry Chef Studies υποδέχεται... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC PRO Σεμινάριο HANDS ON Η Τέχνη του Φιλεταρίσματος Ψαριών.

CWC PRO  Σεμινάριο HANDS ON “Η Τέχνη του Φιλεταρίσματος Ψαριών” chef Παναγιώτης Δεληθανάσης & SeaFood Εxpert Μιχάλη Δημητριάδη Η... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής Hands On Japanese Sushi

Hands On Japanese Sushi Διήμερο σεμινάριο 100% Εργαστηριακή εκπαίδευση CWC PRO MasterClass με τoν chef Χρόνη Δαμαλά. ΤΡΙΤΗ 18 & ΤΕΤΑΡΤΗ 19 ΜΑΡΤΙΟΥ... Περισσότερα


Σεμινάριο HANDS ON Advanced Culinary Techniques Master Class

HANDS ON Advanced Culinary Techniques Master Class (18-21/3) Πρόγραμμα κατάρτισης 4 ημερών (30 ΩΡΕΣ) Το 4ήμερο Advanced Culinary Techniques Master Class είναι ένα εντατικό... Περισσότερα



OnLine Σεμινάρια και μαθήματα μαγειρικής.


SPONSOR BRANDS

Εγγραφείτε στο newsletter της Cooking Workshop Consulting
κάντε κλικ εδώ
για να σας ενημερώνουμε για νέα σεμινάρια και να μαθαίνετε τα νέα μας.
* απαιτούμενο
Παρακαλώ επιλέξτε Groups ενδιαφέροντος

X

☑️ Κάντε Like

Για την ενημέρωση σας από τα
Νέα μας Σεμινάρια.
Contact Us