Χειμωνιάτικες δημιουργικές Σαλάτες / Chef Βασίλης Σπόρος Στο Masterclass σεμινάριο της CWC PRO ο Chef Βασίλης Σπόρος Instructor της CWC PRO θα μοιραστεί με τους συμμετέχοντες επαγγελματίες και σπουδαστές νέες συνταγές για Χειμωνιάτικες Σαλάτες H σαλάτα έχει αποκτήσει πλέον σταθερή θέση... Περισσότερα
Σεμινάρια MasterClass Μαγειρικής
SESSION 2 MASTER CLASS MOLECULAR GASTRONOMY

Σε συνέχεια του προηγούμενου επιτυχημένου σεμιναρίου MOLECULAR GASTRONOMY το Σάββατο 11 Μαρτίου θα σας παρουσιάσουμε το SESSION 2 MASTER CLASS MOLECULAR GASTRONOMY ME TON EXECUTIVE CHEF ΘΟΔΩΡΗΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ PARAXENES YLES (SOSA CATALONIA)
Σε αυτό το 3ωρο masterclass θα σας δείξουμε νέες τεχνικές της μοριακής γαστρονομίας δημιουργώντας τις παρακάτω συνταγές.
Συνταγές:
- Σφουγγάρι παντζάρι (Instagel)
- Τσιπς γαρίδας (Maltosec)
- Παγωμένο χαβιάρι (Algin - Calcic)
- Καρύδι (Free - Moud)
- Γλυφιτζούρι (Liquuid - Nitro)
- Κανελόνι Κάστανο – Μανταρίνι (Elastic)
- Αέρα Τριαντάφυλλο (Sucro – Emul)
- Τραγανό Passion (Ultratex 3)
Πιστοποιήσης
Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σεμινάριο σε φίλο σας.
No
Cooking Workshop Consulting Λέοντος Σοφού 18 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 2772807839