Σεμινάρια ζαχαροπλαστικής

Σεμινάρια ζαχαροπλαστικής

Vegan Gluten-Free Pastries

Vegan Gluten-Free Pastries

100% Vegan & Gluten-Free Pastries
Pastry Chef Richard Hawke

Η CWC PRO Pastry Chef Studies υποδέχεται τον Pastry Chef Richard Hawke σε ένα διήμερο demonstration Masterclass όπου θα μοιραστεί “τα μυστικά και τις τεχνικές του”, παρουσιάζοντας τα “100% Vegan& Gluten-Free“από τις δημιουργίες του.
Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν τις γνώσεις αλλά και τις τεχνικές υψηλού επιπέδου και αισθητικής που θα τους βοηθήσει να αναβαθμίσουν και να εξελίξουν τα μενού τους και το Portfolio ανοίγοντας νέους ορίζοντες στον κόσμο της σύγχρονης και μοντέρνας ζαχαροπλαστικής οπού οι απαιτήσεις αυξάνονται καθημερινά.

Masterclass 100% Vegan & χωρίς γλουτένη

TEXNIKEΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Μετά το σεμινάριο οι συμμετέχοντες θα μπορέσουν να :
- Δουλέψουν σε προδιαγραφές vegan με ένα καινοτόμο τρόπο: συνταγές χωρίς μαργαρίνη και χωρίς φυτικά υποκατάστατα κρέμας.
-Δημιουργούν συνταγές που είναι 100% σταθερές όταν παγώνουν και χρησιμοποιήστε τις για την παραγωγή παραδοσιακών γλυκών.
-Διαφοροποιήστε την υφή: crunch, sponge, κρέμα, μους, γλάσο.
-Μάθετε να δουλεύετε με φυτικές πρωτεΐνες όταν χτυπάτε με σύρμα.
-Σταθεροποιήστε και δώστε πιο έντονη γεύση σε μους φρούτων και κουλί, μειώνοντας την ποσότητα της συνολικής ζάχαρης.
-Κατανοήστε καλύτερα τις εναλλακτικές λύσεις για τη ζελατίνη.
-Ανακαλύψτε τη χρήση των φυτικών ινών στις συνταγές.
-Χρησιμοποιήστε φυσικά χρώματα (100% χωρίς χρωστικές τροφίμων).
-Μάθετε στοχευόμενη θεωρία για να καταλάβετε καλύτερα πώς λειτουργούν οι συνταγές.

Καταγόμενος από το Σίδνεϊ (Αυστραλία), ο Richard Hawke ανακάλυψε την τέχνη της ζαχαροπλαστικής με έναν κλασσικό Γάλλο ζαχαροπλάστη στην πρώτη του θέση εργασίας. Αφού ολοκλήρωσε την πρακτική του, ενθουσιασμένος από αυτή τη συνάντηση που τον ενέπνευσε, έβγαλε βίζα για Γαλλία με όνειρο να μάθει από τους πιο σπουδαίους.

Μετά από αρκετά έτη εργασίας σε διάφορες δομές στη Λυών, Γαλλία, αλλά και στις γύρω περιοχές, ο Richard διασφάλισε τη θέση των ονείρων του στη φημισμένη σχολή Alain Ducasse and Yves Thuries, l’Ecole Nationale Supérieure de la Pâtisserie.

Αυτή η εμπειρία βοήθησε τον Richard να γνωρίσει τους καλύτερους στο επάγγελμα και να δουλέψει μαζί τους. Έτσι, μπόρεσε να βελτιώσει τις δεξιότητές του και να συνεχίσει να μαθαίνει.

Μετά από διάφορες εμπειρίες ζωής και εργασίας σε διεθνές επίπεδο (Μαρόκο και Σλοβακία), ο Richard τώρα ζει στη Γαλλία.

Ο Richard πέρασε τα τελευταία δύο χρόνια εστιάζοντας στην καλύτερη κατανόηση των νέων τεχνικών ζαχαροπλαστικής κι έτσι, επεκτείνει τα όρια της γνώσης μας για τη ζαχαροπλαστική.

Περιγράφει την καθημερινή ζωή του με τρεις λέξεις: έρευνα, ταξίδια και οικογένεια. Τώρα περνάει χρόνο στο εργαστήριό του όπου διαρκώς αναπτύσσει και βελτιώνει μια αυξανόμενη ποικιλία δημιουργιών, με την οικογένειά του κοντά για να δοκιμάζει και να κρίνει τις συνταγές του. Πέρα από την έρευνα, ταξιδεύει στο εξωτερικό για να διδάξει σε σεμινάρια ζαχαροπλαστικής, πράγμα που του επιτρέπει να μοιράζεται και να μεταδίδει το πάθος του, μεταλαμπαδεύοντας τις δεξιότητές του σε ενθουσιώδεις σπουδαστές.

100% Vegan& Gluten-Free ΣΥΝΤΑΓΕΣ :
APPLE SLICE
LEMON TART
ALAYA
ANNA’S PAVLOVA
BROWNIE AMANDINE
MAC CACAHUETE
MILKY PRALINE
MACARON CHOCOLATE
PINA COLADA TART

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στην Αγγλική γλώσσα με διερμηνέα στην Ελληνική.
✔Κατά την διάρκεια του διήμερου demonstration σεμιναρίου θα υπάρξουν 3 διαλλείματα/ανά ημέρα και θα προσφέρουμε στους συμμετέχοντες μεσημεριανό ελαφρύ γεύμα
✔ Στο τέλος του σεμιναρίου θα γίνει γευστική δοκιμή των δημιουργιών του Richard Hawke
✔Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης Κ.Δ.Β.Μ. του Σεμιναρίου: “100% Vegan& Gluten-Free Richard Hawke καθώς και το έντυπο υλικό του με συνταγές.

100% Vegan & Gluten-Free Pastries
Pastry Chef Richard Hawke

CWC PRO Pastry Chef StudieswelcomesPastry Chef Richard Hawketo a two-day demonstration Masterclass where he will share his secrets and his techniques, by presenting his creations that are “100% Vegan & Gluten-Free”.
The participants will have the chance to gain knowledge and learn high-level techniques and aesthetics that will help them to upgrade and evolve their menu and Portfolio, opening up new horizons in the world of contemporary and modern confectionery where the demands increase on a daily basis.

Masterclass100%Vegan&Gluten-Free

TECHNIQUES AND CONTENT OF SEMINAR

After the seminar, the participants will be able:
-to work on vegan specifications with an innovative manner, creating recipes without margarine and vegetable cream substitutes.
-to create recipes that are 100% freeze stable and use them in traditional pastry production.
-to diversify the texture in their recipes (crunch, sponge, cream, mousse, glaze).
-to work with plant-based proteins for whipping.
-to stabilize and intensify fruit mousse and coulis recipes while reducing the amount of total sugar.
-to better understand the alternatives to gelatin.
-to use fiber in their recipes.
-to make use of natural colours in their preparations (100% food colouring free).
-to gain deep theoretical knowledge and better understand how the recipes work.

Originally from Sydney (Australia), Richard Hawkediscovered the art of pastry with a classic French pastry chef in his first job. After finishing his apprenticeship, enthused by this encounter which inspired him, he obtained his visa for France with the dream of learning from the greatest.

After several years of working in different structures in and around Lyon, France, Richard secured his dream position at the renowned school of Alain Ducasse and Yves Thuries, l’Ecole Nationale Supérieure de la Pâtisserie.

This experience enabled Richard to meet and work with the best in the profession. This enabled him to improve his skills and continue to learn.

After various international experiences of living and working internationally (Morocco and also Slovakia), Richard is now based in France.

Richard has now spent the last two years concentrating on better understanding new pastry techniques which are going to push the boundaries of our pastry knowledge.

He defines his daily life using three words: research, travel and family. He spends time in his laboratory where he continually develops and refines an ever-increasing variety of creations, with family on hand to test and critique his current recipes. Apart from the research process, he travels abroad for pastry masterclasses, which allow him to share and transfer his passion, passing his skills on to enthusiastic students.

100% Vegan & Gluten-Free RECIPES:
APPLE SLICE
LEMON TART
ALAYA
ANNA’S PAVLOVA
BROWNIE AMANDINE
MAC CACAHUETE
MILKY PRALINE
MACARON CHOCOLATE
PINA COLADA TART

The seminar will be in English but an interpreter will translate into Greek.
✔During the two-day demonstration seminar, there will be 3 breaks a day and a light meal will be offered to the participants.
✔ At the end of the seminar, the participants will taste Richard Hawke’s creations.
✔A certificate of attendance (Centre of Lifelong Learning 1) will be given for the seminar “100% Vegan & Gluten-Free, Richard Hawke”,as well as printed material with the recipes.



To σεμινάριο απευθύνεται σε: Επαγγελματίες Chef - Μάγειρες, Σπουδαστές Μαγειρικής Τέχνης, Ερασιτέχνες και Λάτρεις Μαγειρικής, Ιδιοκτήτες και Στελέχη επιχειρήσεων εστίασης.
Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης Κ.Δ.Β.Μ.1 του Σεμιναρίου: << Vegan Gluten-Free Pastries >> καθώς και το έντυπο υλικό του με συνταγές.

Χώρος διεξαγωγής του Σεμιναρίου.
Cooking Workshop Consulting Λέοντος Σοφού 18 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 2772804879

Βρείτε Κατάλυμα για την διαμονή σας κοντά στο σεμινάριο μας
Booking.com

Richard Hawke

E-SHOP CWC PRO Cooking Workshop Consulting

Σχολή Μαγειρικής Ταχύρρυθμες Σπουδές Μαγειρικής Τέχνης

Σχολή Ζαχαροπλαστικής Ταχύρρυθμες Σπουδές Ζαχαροπλαστικής Τέχνης

Cooking Workshop Member Club/

CWC PRO MasterClasses
H CWC PRO έχοντας δημιουργήσει ένα Εξειδικευμένο δίκτυο συνεργατών στη Γαστρονομία (The Expertise Culinary Network) από διακεκριμένους Έλληνες και διεθνείς chef΄s πραγματοποιεί σεμινάρια Μaster Classes  καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, μεταμορφώνοντας την κουζίνα της σε τόπο επαγγελματικής  και δημιουργικής γνώσης, γευστικών πειραματισμών, καθώς οι chef αποκαλύπτουν τα πιο δημιουργικά μυστικά από τον κόσμο της γαστρονομίας .
Οι  Εξειδικευμένοι συνεργάτες μας μοιράζονται τις τελευταίες τάσεις στην γαστρονομία, με επαγγελματίες και σπουδαστές αλλά και με ανθρώπους που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον χώρο της γαστρονομίας.
Τα σεμινάρια & MasterClasses της CWC PRO PROFESSIONAL CULINARY STUDIES, με διάσημους ,διακεκριμένους και ανερχόμενους σεφ, σου προσφέρουν τις εξειδικευμένες γνώσεις που χρειάζεσαι στην ολοένα αυξανομένη και ανταγωνιστική αγορά της εστίασης.
Επίλεξε αυτό που σου ταιριάζει, παρακολούθησε το, και χρησιμοποίησε την βεβαίωση συμμετοχής στο βιογραφικό σου!
Μάθε την πιο νόστιμη συνταγή, τη συνταγή της επιτυχίας σου.


Προσεχή Σεμινάρια


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής Hands On Japanese Sushi

Hands On Japanese Sushi Διήμερο σεμινάριο 100% Εργαστηριακή εκπαίδευση CWC PRO MasterClass με τoν chef Χρόνη Δαμαλά. ΔΕΥΤΕΡΑ 5 & ΤΡΙΤΗ 6... Περισσότερα


Σεμινάριο LEVEL 4 ADVANCED CULINARY TECHNIQUES 50 ώρες

LEVEL 4 ADVANCED CULINARY TECHNIQUES ΤΑΧΥΡΥΘΜΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 50 ΩΡΩΝ 100% ΗΑNDS ON ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΗ ΕΚΠAIΔΕΥΣΗ CHEF INSTRUCTOR: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΕΛΗΘΑΝΑΣΗΣ 20 ΤΕΧΝΙΚΕΣ /... Περισσότερα


Σεμινάριο Ιταλική Κουζίνα  Antipasti & Contorni Ορεκτικά

Ιταλική Κουζίνα Antipasti & Contorni Ορεκτικά Demonstration ( Σεμινάριο παρακολούθησης) Το σεμινάριο θα γίνει στην Ελληνική Γλώσσα. Σε... Περισσότερα


Σεμινάριο Ιταλική Κουζίνα Primi Piatti – Πρώτα πιάτα

Ιταλική Κουζίνα Primi Piatti – Πρώτα πιάτα Demonstration ( Σεμινάριο παρακολούθησης) Το σεμινάριο θα γίνει στην Ελληνική Γλώσσα. Σε... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής Δημιουργικές συνταγές Κρεατοφαγίας

Σεμινάριο Μαγειρικής Δημιουργικές  συνταγές Κρεατοφαγίας! Τεχνίκες, επεξεργάσια κρεάτων,μαρινάδες, συνοδευτικά, dips & tips ... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής Best of Burger Academy

Σεμινάριο Μαγειρικής Best of Burger Academy - Το πιο διάσημο sandwich του κόσμου μέσα από 20 συνταγές CWC PRO MasterClass Με τον Chef Βασίλη Σπόρο O chef... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής Slow Smoked BBQ GRILL

Σεμινάριο Μαγειρικής Slow Smoked BBQ & GRILL CWC PRO MasterClass Με τον Chef Βασίλη Σπόρο Αυθεντικό αμερικάνικο ΒΒQ σε offset smoker, με brisket και ribs!... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής BAO BUNS ACADEMY

Σεμινάριο Μαγειρικής BAO BUNS ACADEMY CWC PRO MasterClass Με τον Chef Βασίλη Σπόρο Tα τελευταία χρόνια τα bao buns έχουν μπεί στον κόσμο της... Περισσότερα


Σεμινάριο Vegan Gluten-Free Pastries

100% Vegan & Gluten-Free Pastries Pastry Chef Richard Hawke Η CWC PRO Pastry Chef Studies υποδέχεται τον Pastry Chef Richard Hawke σε ένα διήμερο demonstration Masterclass... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής Βασικές Τεχνικές Sous Vide

Βασικές Τεχνικές Sous Vide CWC PRO Masterclass με τον Chef Παναγιώτη Δεληθανάση Στο Masterclass σεμινάριο της CWC PRO ο Chef Παναγιώτης Δεληθανάσης... Περισσότερα


Σεμινάριο HANDS ON Ιταλική Κουζίνα Gnocchi - Νioki

Ιταλική Κουζίνα Gnocchi - Νioki HANDS ON 100% EΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ Το σεμινάριο θα γίνει στην Ελληνική Γλώσσα. Σε αυτό το σεμινάριο... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC PRO Σεμινάριο Τεχνίτης Αερόφυλλου Μπουγάτσας

Σεμινάριο Τεχνίτης Αερόφυλλου Μπουγάτσας (40 ώρες) CWC PRO Ταχύρυθμο Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής ✅ ΝΕΟ ΤΜΗΜΑ 23-27/01/2023 Ταχύρυθμο... Περισσότερα


Σεμινάριο HANDS ON Ιταλική Κουζίνα Risotti - Ριζότο

Ιταλική Κουζίνα Risotti - Ριζότο HANDS ON 100% EΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ Το σεμινάριο θα γίνει στην Ελληνική Γλώσσα. Σε αυτό το... Περισσότερα


Σεμινάριο 2 DAYS MasterClass Molecular Gastronomy

MasterClass Molecular Gastronomy Christophe Lavelle, PhD Μαγειρική τέχνη και επιστήμη Μια διεπιστημονική προσέγγιση για θέματα τροφίμων... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής Δημιουργική Κουζίνα με Θαλασσινά του Γιάννη Παρίκου

Σεμινάριο Μαγειρικής Δημιουργική Κουζίνα με Θαλασσινά του Γιάννη Παρίκου Η δημιουργική κουζίνα είναι μια τάση στην... Περισσότερα


Σεμινάριο Δημιουργικοί Μεζέδες του Γρηγόρη Χέλμη Ολόκληρο Μυλοκόπι κοπές και παρασκευές,

Δημιουργικοί Μεζέδες του Γρηγόρη Χέλμη Ολόκληρο Μυλοκόπι κοπές και παρασκευές Στο CWC PRO Masterclass ο Chef Γρηγόρης Χέλμης θα... Περισσότερα


Σεμινάριο Η κουζίνα του Αλέξανδρου Τσιοτίνη

CWC PRO MasterClass «Η κουζίνα του Αλέξανδρου Τσιοτίνη, μέσα από Ελληνικές επιρροές, δημιουργικά στησίματα, μοντέρνες τεχνικές » Στο... Περισσότερα


Σεμινάριο Ιταλική Κουζίνα Secondi Piatti – Δεύτερα πιάτα

Ιταλική Κουζίνα Secondi Piatti – Δεύτερα πιάτα Demonstration ( Σεμινάριο παρακολούθησης) Το σεμινάριο θα γίνει στην Ελληνική Γλώσσα. Σε... Περισσότερα


Σεμινάριο HANDS ON Ιταλική Κουζίνα Pasta Ripiena - Γεμιστά Ζυμαρικά

Ιταλική Κουζίνα Pasta Ripiena - Γεμιστά Ζυμαρικά HANDS ON 100% EΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ  Το σεμινάριο θα γίνει στην Ελληνική Γλώσσα. ... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC PRO MasterClass Antonio Bachour’s Petit Gâteaux and Entremets

CWC PRO Pastry Chef MasterClass Demonstration Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής Antonio Bachour’s Petit Gâteaux and Entremets Η CWC PRO Pastry Chef Studies υποδέχεται τον... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC PRO MasterClass HANDS ON Antonio Bachour’s Viennoiserie

CWC PRO Pastry Chef MasterClass 100% HANDS ON Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής Antonio Bachour’s Viennoiserie Η CWC PRO Pastry Chef Studies υποδέχεται τον Antonio Bachour... Περισσότερα



OnLine Σεμινάρια και μαθήματα μαγειρικής.


SPONSOR BRANDS

Εγγραφείτε στο newsletter της Cooking Workshop Consulting
κάντε κλικ εδώ
για να σας ενημερώνουμε για νέα σεμινάρια και να μαθαίνετε τα νέα μας.
* απαιτούμενο
Παρακαλώ επιλέξτε Groups ενδιαφέροντος

X

☑️ Κάντε Like

Για την ενημέρωση σας από τα
Νέα μας Σεμινάρια.
Contact Us