Σεμινάρια MasterClass Ζαχαροπλαστικής

Σεμινάρια MasterClass Ζαχαροπλαστικής

Vegan Gluten-Free Pastries

Vegan Gluten-Free Pastries

100% Vegan & Gluten-Free Pastries
Pastry Chef Richard Hawke

Η CWC PRO Pastry Chef Studies υποδέχεται τον Pastry Chef Richard Hawke σε ένα διήμερο demonstration Masterclass όπου θα μοιραστεί “τα μυστικά και τις τεχνικές του”, παρουσιάζοντας τα “100% Vegan& Gluten-Free“από τις δημιουργίες του.
Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν τις γνώσεις αλλά και τις τεχνικές υψηλού επιπέδου και αισθητικής που θα τους βοηθήσει να αναβαθμίσουν και να εξελίξουν τα μενού τους και το Portfolio ανοίγοντας νέους ορίζοντες στον κόσμο της σύγχρονης και μοντέρνας ζαχαροπλαστικής οπού οι απαιτήσεις αυξάνονται καθημερινά.

Masterclass 100% Vegan & χωρίς γλουτένη

TEXNIKEΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Μετά το σεμινάριο οι συμμετέχοντες θα μπορέσουν να :
- Δουλέψουν σε προδιαγραφές vegan με ένα καινοτόμο τρόπο: συνταγές χωρίς μαργαρίνη και χωρίς φυτικά υποκατάστατα κρέμας.
-Δημιουργούν συνταγές που είναι 100% σταθερές όταν παγώνουν και χρησιμοποιήστε τις για την παραγωγή παραδοσιακών γλυκών.
-Διαφοροποιήστε την υφή: crunch, sponge, κρέμα, μους, γλάσο.
-Μάθετε να δουλεύετε με φυτικές πρωτεΐνες όταν χτυπάτε με σύρμα.
-Σταθεροποιήστε και δώστε πιο έντονη γεύση σε μους φρούτων και κουλί, μειώνοντας την ποσότητα της συνολικής ζάχαρης.
-Κατανοήστε καλύτερα τις εναλλακτικές λύσεις για τη ζελατίνη.
-Ανακαλύψτε τη χρήση των φυτικών ινών στις συνταγές.
-Χρησιμοποιήστε φυσικά χρώματα (100% χωρίς χρωστικές τροφίμων).
-Μάθετε στοχευόμενη θεωρία για να καταλάβετε καλύτερα πώς λειτουργούν οι συνταγές.

Καταγόμενος από το Σίδνεϊ (Αυστραλία), ο Richard Hawke ανακάλυψε την τέχνη της ζαχαροπλαστικής με έναν κλασσικό Γάλλο ζαχαροπλάστη στην πρώτη του θέση εργασίας. Αφού ολοκλήρωσε την πρακτική του, ενθουσιασμένος από αυτή τη συνάντηση που τον ενέπνευσε, έβγαλε βίζα για Γαλλία με όνειρο να μάθει από τους πιο σπουδαίους.

Μετά από αρκετά έτη εργασίας σε διάφορες δομές στη Λυών, Γαλλία, αλλά και στις γύρω περιοχές, ο Richard διασφάλισε τη θέση των ονείρων του στη φημισμένη σχολή Alain Ducasse and Yves Thuries, l’Ecole Nationale Supérieure de la Pâtisserie.

Αυτή η εμπειρία βοήθησε τον Richard να γνωρίσει τους καλύτερους στο επάγγελμα και να δουλέψει μαζί τους. Έτσι, μπόρεσε να βελτιώσει τις δεξιότητές του και να συνεχίσει να μαθαίνει.

Μετά από διάφορες εμπειρίες ζωής και εργασίας σε διεθνές επίπεδο (Μαρόκο και Σλοβακία), ο Richard τώρα ζει στη Γαλλία.

Ο Richard πέρασε τα τελευταία δύο χρόνια εστιάζοντας στην καλύτερη κατανόηση των νέων τεχνικών ζαχαροπλαστικής κι έτσι, επεκτείνει τα όρια της γνώσης μας για τη ζαχαροπλαστική.

Περιγράφει την καθημερινή ζωή του με τρεις λέξεις: έρευνα, ταξίδια και οικογένεια. Τώρα περνάει χρόνο στο εργαστήριό του όπου διαρκώς αναπτύσσει και βελτιώνει μια αυξανόμενη ποικιλία δημιουργιών, με την οικογένειά του κοντά για να δοκιμάζει και να κρίνει τις συνταγές του. Πέρα από την έρευνα, ταξιδεύει στο εξωτερικό για να διδάξει σε σεμινάρια ζαχαροπλαστικής, πράγμα που του επιτρέπει να μοιράζεται και να μεταδίδει το πάθος του, μεταλαμπαδεύοντας τις δεξιότητές του σε ενθουσιώδεις σπουδαστές.

100% Vegan& Gluten-Free ΣΥΝΤΑΓΕΣ :
APPLE SLICE
LEMON TART
ALAYA
ANNA’S PAVLOVA
BROWNIE AMANDINE
MAC CACAHUETE
MILKY PRALINE
MACARON CHOCOLATE
PINA COLADA TART

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στην Αγγλική γλώσσα με διερμηνέα στην Ελληνική.
✔Κατά την διάρκεια του διήμερου demonstration σεμιναρίου θα υπάρξουν 3 διαλλείματα/ανά ημέρα και θα προσφέρουμε στους συμμετέχοντες μεσημεριανό ελαφρύ γεύμα
✔ Στο τέλος του σεμιναρίου θα γίνει γευστική δοκιμή των δημιουργιών του Richard Hawke
✔Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης Κ.Δ.Β.Μ. του Σεμιναρίου: “100% Vegan& Gluten-Free Richard Hawke καθώς και το έντυπο υλικό του με συνταγές.

100% Vegan & Gluten-Free Pastries
Pastry Chef Richard Hawke

CWC PRO Pastry Chef StudieswelcomesPastry Chef Richard Hawketo a two-day demonstration Masterclass where he will share his secrets and his techniques, by presenting his creations that are “100% Vegan & Gluten-Free”.
The participants will have the chance to gain knowledge and learn high-level techniques and aesthetics that will help them to upgrade and evolve their menu and Portfolio, opening up new horizons in the world of contemporary and modern confectionery where the demands increase on a daily basis.

Masterclass100%Vegan&Gluten-Free

TECHNIQUES AND CONTENT OF SEMINAR

After the seminar, the participants will be able:
-to work on vegan specifications with an innovative manner, creating recipes without margarine and vegetable cream substitutes.
-to create recipes that are 100% freeze stable and use them in traditional pastry production.
-to diversify the texture in their recipes (crunch, sponge, cream, mousse, glaze).
-to work with plant-based proteins for whipping.
-to stabilize and intensify fruit mousse and coulis recipes while reducing the amount of total sugar.
-to better understand the alternatives to gelatin.
-to use fiber in their recipes.
-to make use of natural colours in their preparations (100% food colouring free).
-to gain deep theoretical knowledge and better understand how the recipes work.

Originally from Sydney (Australia), Richard Hawkediscovered the art of pastry with a classic French pastry chef in his first job. After finishing his apprenticeship, enthused by this encounter which inspired him, he obtained his visa for France with the dream of learning from the greatest.

After several years of working in different structures in and around Lyon, France, Richard secured his dream position at the renowned school of Alain Ducasse and Yves Thuries, l’Ecole Nationale Supérieure de la Pâtisserie.

This experience enabled Richard to meet and work with the best in the profession. This enabled him to improve his skills and continue to learn.

After various international experiences of living and working internationally (Morocco and also Slovakia), Richard is now based in France.

Richard has now spent the last two years concentrating on better understanding new pastry techniques which are going to push the boundaries of our pastry knowledge.

He defines his daily life using three words: research, travel and family. He spends time in his laboratory where he continually develops and refines an ever-increasing variety of creations, with family on hand to test and critique his current recipes. Apart from the research process, he travels abroad for pastry masterclasses, which allow him to share and transfer his passion, passing his skills on to enthusiastic students.

100% Vegan & Gluten-Free RECIPES:
APPLE SLICE
LEMON TART
ALAYA
ANNA’S PAVLOVA
BROWNIE AMANDINE
MAC CACAHUETE
MILKY PRALINE
MACARON CHOCOLATE
PINA COLADA TART

The seminar will be in English but an interpreter will translate into Greek.
✔During the two-day demonstration seminar, there will be 3 breaks a day and a light meal will be offered to the participants.
✔ At the end of the seminar, the participants will taste Richard Hawke’s creations.
✔A certificate of attendance (Centre of Lifelong Learning 1) will be given for the seminar “100% Vegan & Gluten-Free, Richard Hawke”,as well as printed material with the recipes.





Πιστοποιήσης

certificate
certificate

Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σεμινάριο σε φίλο σας.


To σεμινάριο απευθύνεται σε: Επαγγελματίες Chef - Μάγειρες, Σπουδαστές Μαγειρικής Τέχνης, Ερασιτέχνες και Λάτρεις Μαγειρικής, Ιδιοκτήτες και Στελέχη επιχειρήσεων εστίασης.
Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης Κ.Δ.Β.Μ. του Σεμιναρίου: << Vegan Gluten-Free Pastries >> καθώς και το έντυπο υλικό του με συνταγές.

Χώρος διεξαγωγής του Σεμιναρίου.
Cooking Workshop Consulting Λέοντος Σοφού 18 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 2772808521

Richard Hawke

📌 Vegan Gluten-Free Pastries

💥 Αγοράστε και κερδίστε κουπόνι έκπτωσης αξίας 10€
E-SHOP CWC PRO Cooking Workshop Consulting
👩🏼‍🍳 Polo - T-Shirt - Ποδίες - Καπέλα Chef Μάγειρα με κέντημα ή τύπωμα ,

E-SHOP CWC PRO Cooking Workshop Consulting

Σχολή Μαγειρικής Ταχύρρυθμες Σπουδές Μαγειρικής Τέχνης

Σχολή Ζαχαροπλαστικής Ταχύρρυθμες Σπουδές Ζαχαροπλαστικής Τέχνης

Cooking Workshop Member Club

CWC PRO MasterClasses
H CWC PRO έχοντας δημιουργήσει ένα Εξειδικευμένο δίκτυο συνεργατών στη Γαστρονομία (The Expertise Culinary Network) από διακεκριμένους Έλληνες και διεθνείς chef΄s πραγματοποιεί σεμινάρια Μaster Classes  καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, μεταμορφώνοντας την κουζίνα της σε τόπο επαγγελματικής  και δημιουργικής γνώσης, γευστικών πειραματισμών, καθώς οι chef αποκαλύπτουν τα πιο δημιουργικά μυστικά από τον κόσμο της γαστρονομίας .
Οι  Εξειδικευμένοι συνεργάτες μας μοιράζονται τις τελευταίες τάσεις στην γαστρονομία, με επαγγελματίες και σπουδαστές αλλά και με ανθρώπους που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον χώρο της γαστρονομίας.
Τα σεμινάρια & MasterClasses της CWC PRO PROFESSIONAL CULINARY STUDIES, με διάσημους ,διακεκριμένους και ανερχόμενους σεφ, σου προσφέρουν τις εξειδικευμένες γνώσεις που χρειάζεσαι στην ολοένα αυξανομένη και ανταγωνιστική αγορά της εστίασης.
Επίλεξε αυτό που σου ταιριάζει, παρακολούθησε το, και χρησιμοποίησε την βεβαίωση συμμετοχής στο βιογραφικό σου!
Μάθε την πιο νόστιμη συνταγή, τη συνταγή της επιτυχίας σου.



Πιστοποιήσης

certificate
certificate

Προσεχή Σεμινάρια


Σεμινάριο Χειμωνιάτικες δημιουργικές Σαλάτες

Χειμωνιάτικες δημιουργικές Σαλάτες / Chef Βασίλης Σπόρος Στο Masterclass σεμινάριο της CWC PRO ο Chef Βασίλης Σπόρος Instructor της CWC PRO θα μοιραστεί με τους συμμετέχοντες επαγγελματίες και σπουδαστές νέες συνταγές για Χειμωνιάτικες Σαλάτες H σαλάτα έχει αποκτήσει πλέον σταθερή θέση... Περισσότερα


Σεμινάριο TEXAS BBQ and GRILLING TECHNIQUES

TEXAS BBQ & GRILLING TECHNIQUES H κουζίνα με τις περισσότερες πολυεθνικές επιρροές από καμία άλλη και αυτή που αυτοπροσδιορίζεται ως η παραδοσιακή αμερικάνικη κουζίνα, μας έχει δώσει εκτός από τις πιο γευστικές συνταγές που έχουμε γευτεί, το βασιλιά του καπνιστού κρέατος, το... Περισσότερα


Σεμινάριο Hands-on Ζαχαροπλαστικής Aνατολίτικα Σιροπιαστά Γλυκά

Hands-on Ζαχαροπλαστικής Aνατολίτικα Σιροπιαστά Γλυκά Με τον Pastry Chef Joseph Azzam Σε αυτό το σεμινάριο Hands-on για επαγγελματίες και σπουδαστές, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν με τα χέρια τους υπό την καθοδήγηση του chef, παραδοσιακά Ανατολίτικα σιροπιαστά... Περισσότερα


Σεμινάριο Ταχύρρυθμο Τμήμα Εκπαίδευσης στην Ζαχαροπλαστική Τέχνη

👨‍🍳 Γίνε Ζαχαροπλάστης και μάθε όλα τα μυστικά της Τέχνης.📌 Ταχύρρυθμη εκπαίδευση υψηλού επιπέδου, 100% Εργαστηριακα μαθήματα σε υπερσύγχρονα εργαστήρια zαχαροπλαστικής. 📌 Τα μαθήματα απευθύνονται σε οποιον θέλει να ξεκινήσει την καριέρα του στο χώρο της... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC Scuola per Pizzaioli PRO

Το Ταχύρυθμο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης CWC PRO PIZZAIOLO 40 ωρών απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να μάθουν την τέχνη του Pizzaiolo, και να εργαστούν σε επιχειρήσεις πιτσαρίας ή ακόμα να ανοίξουν την δική τους επιχείρηση καθώς και σε επαγγελματίες και ιδιοκτήτες εστιατορίων που επιθυμούν... Περισσότερα


Σεμινάριο Ταχύρρυθμο Τμήμα Εκπαίδευσης στην Μαγειρική Τέχνη

👨‍🍳 Γίνε Μάγειρας και μάθε τα όλα μυστικά της Τέχνης. 📌 Ταχύρρυθμη εκπαίδευση υψηλού επιπέδου, 100% Εργαστηριακα μαθήματα σε υπερσύγχρονα εργαστήρια μαγειρικής. 📌 Τα μαθήματα απευθύνονται σε οποιον θέλει να ξεκινήσει την καριέρα του στο χώρο της Μαγειρικής Τέχνης... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής BRUNCH BRUNCH  DESSERTS EGG TECHNIQUES

Σεμινάριο Μαγειρικής BRUNCH / BRUNCH DESSERTS / EGG TECHNIQUESChef Βασίλης Σπόρος Σε αυτό το 4ωρο master class, ο chef του Mama Roux/ Po’ Boys Βασίλης Σπόρος, με το πιο διάσημο brunch  στην Αθήνα τα τελευταία 10 χρόνια, θα μας παρουσιάσει 20 συνταγές απαραίτητες για το καλύτερο και πιο ολοκληρωμένο Brunch - Menu από... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC PRO Σεμινάριο Τεχνίτης Αερόφυλλου Μπουγάτσας

Σεμινάριο Τεχνίτης Αερόφυλλου Μπουγάτσας (25 ώρες) CWC PRO Ταχύρυθμο Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής ✅ ΝΕΟ ΤΜΗΜΑ 24-26/11/2025 Ταχύρυθμο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Τεχνίτης Αερόφυλλου Μπουγάτσας (25 ώρες). Video1 Video2 Μάθε την Τέχνη του Αερόφυλλου Μπουγάτσας από τον Master... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής Classic Burgers and Sandwiches

Σεμινάριο Μαγειρικής Classic Burgers & Sandwiches Chef Βασίλης Σπόρος - Τα πιο διάσημα Burger και Sandwich του κόσμου μέσα από 20 συνταγές. Σε αυτό το 4ωρο masterclass θα μας αποκαλύψει όλα τα μυστικά από τα χρόνια εμπειρίας του μέσα από 20 συνταγές, αλλά και θα μοιραστεί μαζί μας τους λόγους... Περισσότερα


Σεμινάριο Δημιουργική Ελληνική κουζίνα, μέσα από το πρίσμα του chef Αλέξανδρου Τσιοτίνη

CWC PRO Master class «Δημιουργική Ελληνική κουζίνα, μέσα από το πρίσμα του chef Αλέξανδρου Τσιοτίνη 1* Michelin» Μεταφέροντας την παράδοση στο CTC / Σύγχρονοι τρόποι παρουσίασης, μοντέρνες τεχνικές και ωδή στην Α ύλη Στο CWC PRO MasterClass «Δημιουργική Ελληνική κουζίνα, μέσα από το πρίσμα του... Περισσότερα


Σεμινάριο EIΔΙΚΟΣ ΚΡΥΑΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ - CHEF GARDE DE MANGER

ESSENSIAL LEVEL 1 - EIΔΙΚΟΣ ΚΡΥΑΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ - CHEF GARDE DE MANGER ΤΑΧΥΡΡΥΘΜΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 4 ΗΜΕΡΩΝ Ο σεφ Garde de Manger, ή αλλιώς ο σεφ της Κρύας κουζίνας, διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο σε κάθε μαγειρική brigade . Η μαεστρία σε αυτή τη θέση αναδεικνύει την ευελιξία και την εξειδίκευση... Περισσότερα


Σεμινάριο Mastering Jus and Sauces

CWC PRO  Master Class: Mastering Jus and Sauces. Chef Αλέξανδρος Κοσκινάς. Ελάτε μαζί μας για μια εξαιρετική γαστρονομική εμπειρία με τον σεφ Αλέξανδρο Κοσκινά στο σεμινάριο CWC PRO MasterClass, όπου θα βουτήξετε βαθιά στην τέχνη και την επιστήμη του jus και των σαλτσών. Ο σεφ Κοσκινάς, μια διακεκριμένη... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής Hands On Japanese Sushi

Hands On Japanese Sushi Διήμερο σεμινάριο 100% Εργαστηριακή εκπαίδευση CWC PRO MasterClass με τoν chef Χρόνη Δαμαλά. ΤΡΙΤΗ 17 & ΤΕΤΑΡΤΗ 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2026 09:00-16:00 ( 16 ΔΙΔΑΚΤΙΚΕΣ ΩΡΕΣ ) Σε αυτό το CWC PRO Μasterclass, υπο την καθοδήγηση του chef Χρόνη Δαμαλά οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC PRO MasterClass Antonio Bachour’s Viennoiserie

CWC PRO Pastry Chef MasterClass 3 Days DEMONSTRATION Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής Antonio Bachour’s Viennoiserie 2026 Η CWC PRO Pastry Chef Studies υποδέχεται τον Antonio Bachour έναν από τους διασημότερους Pastry Chef παγκοσμίως σε ένα τριήμερο DEMONSTRATION MasterClass όπου θα μοιραστεί “τα μυστικά και τις τεχνικές του”,... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC PRO MasterClass Antonio Bachour’s Petit Gâteaux and Entremets

CWC PRO Pastry Chef MasterClass 3 Days Demonstration Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής Antonio Bachour’s Petit Gâteaux and Entremets Η CWC PRO Pastry Chef Studies υποδέχεται τον Antonio Bachour έναν από τους διασημότερους Pastry Chef παγκοσμίως σε ένα τριήμερο demonstration Masterclass όπου θα μοιραστεί “τα μυστικά και τις τεχνικές του”,... Περισσότερα


Σεμινάριο The art of Gelato

“The art of Gelato” Επαγγελματικό σεμινάριο “H Τέχνη της παρασκευής Gelato” Στο διήμερο Demo Masterclass της CWC PRO ο Gelato expert Λουίζος Συμεωνίδης ,Chef Patron του Vanilla Gelateria,  θα μεταφέρει σε επαγγελματίες και σπουδαστές, τις απαραίτητες δεξιότητες, γνώσεις, τεχνικές και συνταγές που... Περισσότερα



OnLine Σεμινάρια και μαθήματα μαγειρικής.


SPONSOR BRANDS

Εγγραφείτε στο newsletter της Cooking Workshop Consulting
κάντε κλικ εδώ
για να σας ενημερώνουμε για νέα σεμινάρια και να μαθαίνετε τα νέα μας.
* απαιτούμενο
Παρακαλώ επιλέξτε Groups ενδιαφέροντος

X

☑️ Κάντε Like

Για την ενημέρωση σας από τα
Νέα μας Σεμινάρια.
Contact Us