Hands-on Ζαχαροπλαστικής Aνατολίτικα Σιροπιαστά Γλυκά Με τον Pastry Chef Joseph Azzam Σε αυτό το σεμινάριο Hands-on για επαγγελματίες και σπουδαστές, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν με τα χέρια τους υπό την καθοδήγηση του chef, παραδοσιακά Ανατολίτικα σιροπιαστά... Περισσότερα
Σεμινάρια μαγειρικής για ερασητέχνες.
Βραδιά γευσιγνωσίας - degustation της Cooking Workshop

Βραδιά γευσιγνωσίας - degustation της Cooking Workshop
Η Ελληνική κουζίνα με διαφορετική προσέγγιση.
Στη Βραδιά γευσιγνωσίας - degustation της Cooking Workshop ,ο Chef Executive του Dome Στέφανος Σταμίδης ,θα δημιουργήσει για τους 30 συμμετέχοντες 9 πιάτα από την Ελληνική κουζίνα με διαφορετική προσέγγιση και θα απογειώσει τους γευστικούς κάλυκες του ουρανίσκου τους μέσα από τις εναλλαγές των γεύσεων που θα γεύονται σε συνδυασμό με Ελληνικά κρασιά από ιδιαίτερες ποικιλίες και 2 cocktails από Ελληνικά spirits.
Η βράδια θα λάβει χώρα στις νέες εγκαταστάσεις της CWC όπου θα «ταξιδέψουμε» με τις γεύσεις και θα γνωρίσουμε τον πλούτο της νεοελληνικής δημιουργικής κουζίνας μέσα από τα χέρια του ταλαντούχου chef!
Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης ,καθώς και το έντυπο υλικό του σεμιναρίου με συνταγές.
Μενού degustation
- Σούπα χωριάτικης σαλάτας με κεράσια / ψητή γαρίδα & χαρουποπαξίμαδα
- Τραγανό καβούρι “soft shell” / πράσινη φάβα/ yuzu
- Σκουμπρί / κρεμμύδι/ ρεβύθια/ μαιντανός
- Τηγανιτό μυδοπίλαφο/ λευκός ταραμάς / αλμυρίκια
- Κολοκυθάκια “ταρτάρ” / αβγολέμονο/ τρούφα
- Αρνίσια γλυκάδια σοφρίτο/ μελιτζάνα/ σταφύλι / κάπαρη
- Τηγανιτά αφτιά από γουρουνάκι/ παπρικα πιπεριάς Φλωρίνης με φουντούκια
- Παστίτσιο / σιγομαγειρεμένη ουρά μοσχαρίσια / αφράτη μπεσαμέλ/ γραβιέρα Σαν Μιχάλη
- Τρίγωνο Πανοράματος αλλιώς/ βερύκοκο/ αλμυρή καραμέλα
CV Chef Executive. Σπούδασε την μαγειρική τέχνη στην Ελλάδα και στην Ιταλία. Στα 18 έτη , αδιάκοπης καριέρας του σε κουζίνες διαφόρων Ξενοδοχείων και εστιατορίων , συνεργάστηκε με πολλούς διακεκριμένους Ελληνες και ξένους chef . Τα τελευταία χρόνια είναι ο Εxecutive Chef του ξενοδοχείου NIKOPOLIS και του εστιατορίου DOME. Διετέλεσε καθηγητής μαγειρικής στα ι.ε.κ. ΑΚΜΗ . Πιστεύει πολύ στις καθαρές γεύσεις , στα φρέσκα εποχιακά προϊόντα και στην αναζήτηση των καλύτερων πρώτων υλών που με τις άριστες τεχνικές αναδεικνύονται στα πιάτα του. Έχει συμμετάσχει σε πολλούς διαγωνισμούς λαμβάνοντας πάντα ανώτατες διακρίσεις και επίσης είναι κάτοχος Βραβείων Gourmet. Παράλληλα είναι εισηγητής Chef Instructor της CWC PRO .
Πιστοποιήσης
Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σεμινάριο σε φίλο σας.
No
Cooking Workshop Consulting Λέοντος Σοφού 18 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 2772808839
1
Στέφανος Σταμίδης
📌 Βραδιά γευσιγνωσίας - degustation της Cooking Workshop
No