MasterClass για σεφ, μάγειρες, επαγγελματίες

MasterClass για σεφ, μάγειρες, επαγγελματίες

EIΔΙΚΟΣ ΚΡΥΑΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ - CHEF GARDE DE MANGER

EIΔΙΚΟΣ ΚΡΥΑΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ - CHEF GARDE DE MANGER

ESSENSIAL LEVEL 1 - EIΔΙΚΟΣ ΚΡΥΑΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ - CHEF GARDE DE MANGER
ΤΑΧΥΡΡΥΘΜΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 6 ΗΜΕΡΩΝ

Ο σεφ Garde de Manger, ή αλλιώς ο σεφ της Κρύας κουζίνας, διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο σε κάθε μαγειρική brigade .
Η μαεστρία σε αυτή τη θέση αναδεικνύει την ευελιξία και την εξειδίκευση ενός σεφ στην προετοιμασία και την παρουσίαση κρύων πιάτων, γεγονός που μπορεί να βελτιώσει σημαντικά το βιογραφικό του και τις ευκαιρίες καριέρας του.
Αυτό το master class έχει σχεδιαστεί για να εκπαιδεύσει τους επίδοξους σεφ Garde de Manger με όλες τις βασικές γνώσεις -θεωρητικές και πρακτικές δεξιότητες κατά τη διάρκεια ενός εντατικού προγράμματος 6 ημερών, 8 ωρών ανά ημέρα.
ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΟΣΥΝΗΣ ΤΗΣ ΚΡΥΑΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ - CHEF GARDE DE MANGER : Η εξειδίκευση στη θέση Garde de Manger είναι ζωτικής σημασίας για κάθε σεφ που στοχεύει να διαπρέψει στον τομέα της μαγειρικής.
Η κατάκτηση της τέχνης της κρύας κουζίνας όχι μόνο διευρύνει τις δεξιότητες ενός σεφ αλλά και ενισχύει την ευελιξία και τη δημιουργικότητά του.
Η εξειδίκευση σε αυτόν τον τομέα αποδεικνύει μια ολοκληρωμένη κατανόηση των διαφόρων μαγειρικών τεχνικών, από τα αλλαντικά και τις κρύες σούπες μέχρι τις σαλάτες και τα ορεκτικά.
Επαγγελματική εξέλιξη: Η επάρκεια στο Garde Manger μπορεί να ενισχύσει σημαντικά το βιογραφικό ενός σεφ, καθιστώντας τον πιο ελκυστικό υποψήφιο για εστιατόρια υψηλών προδιαγραφών, ξενοδοχεία και υπηρεσίες τροφοδοσίας. Αυτή η εξειδικευμένη γνώση είναι συχνά περιζήτητη στον κόσμο της μαγειρικής, και οι σεφ που διαπρέπουν στο Garde de Manger θεωρούνται πολύτιμοι.
ΥΛΗ / ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Εισαγωγή και βασικές δεξιότητες / Garde de Manger Επισκόπηση / Ορισμός και αρμοδιότητες.
Ιστορική αναδρομή / Σημασία στις σύγχρονες κουζίνες.
Εξοπλισμός και εργαλεία / Βασικά εργαλεία και εξοπλισμός / Συμβουλές συντήρησης και ασφάλειας/
Τεχνικές ακονίσματος μαχαιριών / Απαραίτητα εργαλεία και εξοπλισμός /
Βασικές δεξιότητες μαχαιριού / Χειρισμός μαχαιριών και ασφάλεια / Βασικές & adavanced κοπές.
Κρύες σάλτσες και σάλτσες / Θεωρία γαλακτωματοποίησης / Βινεγκρέτ, μαγιονέζα και άλλες γαλακτωματοποιημένες σάλτσες / Κρύες σάλτσες και ντρέσινγκ /
Σαλάτες και κρύες σούπες / Προχωρημένες σάλτσες / Κρεμώδεις σάλτσες.
Κρύες σούπες / Gazpacho, Vichyssoise, Ajo / Γκαζπάτσο και Βισισουάζ.
Βασικά στοιχεία για σαλάτες / Τύποι σαλάτας / Πράσινες σαλάτες, σύνθετες σαλάτες, σαλάτες με δημητριακά και φασόλια / Σύνθεση και ντύσιμο σαλατών. Αλλαντικά / Εισαγωγή στα αλλαντικά/Ιστορία και είδη αλλαντικών / Λουκάνικα και αλλαντικά / Terrines, Pâtés / Μέθοδοι ωρίμανσης.
Κρύα ορεκτικά και σερβίρισμα / Θεωρία των κρύων ορεκτικών (2 ώρες) / Ορισμός και τύποι/Ισορροπία γεύσεων και υφών / Ορεκτικά με κρύο φαγητό.
Δημιουργία καναπεδάκια / Βάση, γαρνιτούρες / Δημιουργία ποικίλων καναπεδάκια. Αισθητική και σχεδιασμός / Χρώμα, υφή και ισορροπία.
Χρήση εργαλείων της μοντέρνας κουζίνας: Σύγχρονες τεχνικές στο Garde de Manger / Διεθνείς επιρροές / Παγκόσμια συστατικά και τεχνικές.
Αειφορία στο Garde de Manger / Τοπική προμήθεια/Εποχικά συστατικά
ΒΑΣΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ GARDE MANGER : ΒΙΝΕΓΚΡΕΤ / ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ / GAZPACHO / VICHYSSOISE / TERRINE / ΚΑΠΝΙΣΤΟΣ ΣΟΛΟΜΟΣ / ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΑ / SALSAS/DRESSING / ΠΟΥΡΕΔΕΣ ΦΡΟΥΤΩΝ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ / VINAIGRET ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΑ / ΑΠΛΕΣ ΣΑΛΑΤΕΣ / ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΚΡΥΑ/ΑΝΑΜΕΙΚΤΕΣ ΣΑΛΑΤΕΣ/ΦΡΟΥΤΑ ΚΡΥΑ / ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΛΑΔΙΑ / ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΕ ΦΡΟΥΤΑ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΑ / ΣΥΝΘΕΤΕΣ ΣΑΛΑΤΕΣ ΚΡΥΑ / ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ/ΣΑΛΑΤΕΣ ΖΥΜΑΡΙΚΩΝ / ΓΑΡΙΔΕΣ ΚΟΚΤΕΙΛ / ΤΑΜΠΟΥΛΕ / ΤΟΝΟΣ ΤΑΤΑΚΙ / ΚΙΝΟΑ / ΣΕΒΙΤΣΕ / ΚΑΠΡΕΖΕ / ΚΑΡΠΑΤΣΙΟ / ΠΑΝΤΖΑΡΙ ΚΑΡΠΑΤΣΙΟ / ΚΑΝΑΠΕ.
Οι συμμετέχοντες θα λάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης Κ.Δ.Β.Μ. για το σεμινάριο «ΤΑΧΥΡΡΥΘΜΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ, ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΡΥΑΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ- CHEF GARDE DE MANGER», καθώς και το έντυπο υλικό με τις συνταγές.
HMEΡΟΜΗΝΙΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: ΤΕΤΑΡΤΗ 15.1.2024 / ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ : 9:00 - 16:00
100% ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΗ & ΘΕΩΡΗΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ : 6 ΗΜΕΡΕΣ (ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ & ΠΕΜΠΤΗ), 3 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ,
1 Εβδομάδα 15-16/01/2025
2 Εβδομάδα 22-23/01/2025
3 Εβδομάδα 29-30-/01/2025

Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σεμινάριο σε φίλο σας.


To σεμινάριο απευθύνεται σε: Επαγγελματίες Chef - Μάγειρες, Σπουδαστές Μαγειρικής Τέχνης, Ερασιτέχνες και Λάτρεις Μαγειρικής, Ιδιοκτήτες και Στελέχη επιχειρήσεων εστίασης.
Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης Κ.Δ.Β.Μ. του Σεμιναρίου: << EIΔΙΚΟΣ ΚΡΥΑΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ - CHEF GARDE DE MANGER >> καθώς και το έντυπο υλικό του με συνταγές.

Χώρος διεξαγωγής του Σεμιναρίου.
Cooking Workshop Consulting Λέοντος Σοφού 18 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 2772808453

Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σεμινάριο σε φίλο σας.



Βρείτε Κατάλυμα για την διαμονή σας κοντά στο σεμινάριο μας
Booking.com

Γιώργος Αγκοτάκης

E-SHOP CWC PRO Cooking Workshop Consulting

Σχολή Μαγειρικής Ταχύρρυθμες Σπουδές Μαγειρικής Τέχνης

Σχολή Ζαχαροπλαστικής Ταχύρρυθμες Σπουδές Ζαχαροπλαστικής Τέχνης

Cooking Workshop Member Club

CWC PRO MasterClasses
H CWC PRO έχοντας δημιουργήσει ένα Εξειδικευμένο δίκτυο συνεργατών στη Γαστρονομία (The Expertise Culinary Network) από διακεκριμένους Έλληνες και διεθνείς chef΄s πραγματοποιεί σεμινάρια Μaster Classes  καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, μεταμορφώνοντας την κουζίνα της σε τόπο επαγγελματικής  και δημιουργικής γνώσης, γευστικών πειραματισμών, καθώς οι chef αποκαλύπτουν τα πιο δημιουργικά μυστικά από τον κόσμο της γαστρονομίας .
Οι  Εξειδικευμένοι συνεργάτες μας μοιράζονται τις τελευταίες τάσεις στην γαστρονομία, με επαγγελματίες και σπουδαστές αλλά και με ανθρώπους που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον χώρο της γαστρονομίας.
Τα σεμινάρια & MasterClasses της CWC PRO PROFESSIONAL CULINARY STUDIES, με διάσημους ,διακεκριμένους και ανερχόμενους σεφ, σου προσφέρουν τις εξειδικευμένες γνώσεις που χρειάζεσαι στην ολοένα αυξανομένη και ανταγωνιστική αγορά της εστίασης.
Επίλεξε αυτό που σου ταιριάζει, παρακολούθησε το, και χρησιμοποίησε την βεβαίωση συμμετοχής στο βιογραφικό σου!
Μάθε την πιο νόστιμη συνταγή, τη συνταγή της επιτυχίας σου.


Προσεχή Σεμινάρια


Σεμινάριο Πως οι Σύγχρονες τεχνικές επηρεάζουν τη γεύση

CWC PRO Master class «Πως οι Σύγχρονες τεχνικές επηρεάζουν τη γεύση». Παρουσίαση μοντέρνων συνταγών, βασισμένων σε ελληνικές... Περισσότερα


Σεμινάριο Η Κουζίνα a la Grecque 2 του Σωτήρη Ευαγγέλου

CWC PRO Master Class «Η Κουζίνα a la Grecque 2 του Σωτήρη Ευαγγέλου» είναι ένα μείγμα παράδοσης και καινοτομίας. Νέο σεμινάριο νέες... Περισσότερα


Σεμινάριο Η Δημιουργική Κουζίνα  SURF TURF  του Γιάννη Μαρινόπουλου

Η Δημιουργική Κουζίνα  SURF & TURF  του Γιάννη Μαρινόπουλου Στο CWC PRO Μaster Class σεμινάριο o chef Γιάννης Μαρινόπουλος θα μοιραστεί,... Περισσότερα


Σεμινάριο Best of Sea Food chef Παναγιώτης Δεληθανάσης

Σεμινάριο μαγειρικής “Best of Sea Food”chef  Παναγιώτης  Δεληθανάσης Στο CWC PRO Master class σεμινάριο της CWC PRO ο chef  Παναγιώτης  ... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC PRO MasterClass Antonio Bachour’s Viennoiserie

CWC PRO Pastry Chef MasterClass 2 Days DEMONSTRATION Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής Antonio Bachour’s Viennoiserie Η CWC PRO Pastry Chef Studies υποδέχεται τον Antonio... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC PRO MasterClass Antonio Bachour’s Petit Gâteaux and Entremets

CWC PRO Pastry Chef MasterClass 3 Days Demonstration Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής Antonio Bachour’s Petit Gâteaux and Entremets Η CWC PRO Pastry Chef Studies υποδέχεται... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC PRO Σεμινάριο HANDS ON Η Τέχνη του Φιλεταρίσματος Ψαριών.

CWC PRO  Σεμινάριο HANDS ON “Η Τέχνη του Φιλεταρίσματος Ψαριών” chef Παναγιώτης Δεληθανάσης & SeaFood Εxpert Μιχάλη Δημητριάδη Η... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής Hands On Japanese Sushi

Hands On Japanese Sushi Διήμερο σεμινάριο 100% Εργαστηριακή εκπαίδευση CWC PRO MasterClass με τoν chef Χρόνη Δαμαλά. ΤΡΙΤΗ 18 & ΤΕΤΑΡΤΗ 19 ΜΑΡΤΙΟΥ... Περισσότερα


Σεμινάριο HANDS ON Advanced Culinary Techniques Master Class

HANDS ON Advanced Culinary Techniques Master Class (18-21/3) Πρόγραμμα κατάρτισης 4 ημερών (30 ΩΡΕΣ) Το 4ήμερο Advanced Culinary Techniques Master Class είναι ένα εντατικό... Περισσότερα



OnLine Σεμινάρια και μαθήματα μαγειρικής.


SPONSOR BRANDS

Εγγραφείτε στο newsletter της Cooking Workshop Consulting
κάντε κλικ εδώ
για να σας ενημερώνουμε για νέα σεμινάρια και να μαθαίνετε τα νέα μας.
* απαιτούμενο
Παρακαλώ επιλέξτε Groups ενδιαφέροντος

X

☑️ Κάντε Like

Για την ενημέρωση σας από τα
Νέα μας Σεμινάρια.
Contact Us