Το Ταχύρυθμο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης CWC PRO PIZZAIOLO 40 ωρών απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να μάθουν την τέχνη του Pizzaiolo, και να... Περισσότερα
MasterClass για σεφ, μάγειρες, επαγγελματίες
CWC PRO MasterClass με τον Chef Λεωνίδα Κουτσόπουλο

CWC PRO MasterClass με τον Chef Λεωνίδα Κουτσόπουλο
Ελληνική Δημιουργική Κουζίνα , Η νέα λογική - τάση του «Μοιράζομαι»
Σε αυτό το MasterClass o Λεωνίδας Κουτσόπουλος θα παρουσίασει πιάτα με τον άκρως δημιουργικό χαρακτήρα του, και θα αναπτύξει στους επαγγελματίες και σπουδαστές την φιλοσοφία της νέας τάσης και λογικής του ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΙ !
Συνταγές:
- ΧΤΑΠΟΔΙ –ΚΙΜΤΣΙ-ΑΒΟΚΑΝΤΟ
- ΠΡΑΣΙΝΗ ΦΑΒΑ –ΤΡΟΥΦΑ-ΤΣΟΡΙΘΟ-ΚΡΟΚΟΣ ΑΥΓΟΥ
- ΤΡΑΧΑΝΑΣ-ΧΤΕΝΙΑ-ΝΤΑΣΙ
- ΓΛΥΚΑΔΙΑ-ΠΑΣΤΙΝΑΚΙ-ΕΣΑΛΟΤ
Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, executive chef του Ομίλου Momentum Group, είναι το «μυαλό» πίσω από το concept του Feedέλ Urban Gastronomy, και προτείνει ένα μενού βασισμένο εξ ολοκλήρου σε ελληνικά προϊόντα. Πρόσφατα μάλιστα, το Feedέλ πήρε το βραβείο Ελληνικής Κουζίνας 2017 από το Αθηνόραμα. Παράλληλα, ο σεφ συμμετέχει ως κριτής και παρουςιαστής στο αγαπημένο show «Master Chef».
Τα πρώτα του βήματα στην μαγειρική τα έκανε στο Semiramis, αλλά στο Λονδίνο εξέλιξε τις γνώσεις του αλλά και τις ικανότητές του κοντά στον διάσημο και ιδιόρρυθμο Gordon Ramsey.
Έπειτα από περίπου ένα χρόνο στην βρετανική πρωτεύουσα, αποφάσισε να επιστρέψει και να μετουσιώσει σε μαγειρικές δημιουργίες όσες εμπειρίες, με τόσο κόπο είχε συλλέξει όλο το προηγούμενο διάστημα, με τον Jerom Seres. Μία κίνηση που τον δικαίωσε σχεδόν αμέσως αφού σε διάστημα 6 μηνών πήραν μαζί το πρώτο τους αστέρι Michelin. Την ίδια περίοδο συνδύαζε την εργασία του στο εστιατόριο με αμισθί απασχόληση σε έναν φούρνο και ένα κρεοπωλείο.
Όντας σε μία από τις πιο παραγωγικές φάσεις της ζωής του, το ίδιο καλοκαίρι πήγε στην Σαντορίνη και ανέλαβε ένα εστιατόριο στην Οία, τον ΠΑΠΑΓΑΛΟ.
Αποφασισμένος να μάθει όσα περισσότερα μπορεί επάνω στην γαστρονομία πήγε οδηγώντας με το αυτοκίνητο του στην Δανία στο Νόμα για φαγητό και στην επιστροφή του έκανε μια παράκαμψη πηγαίνοντας στο Σαν Σεμπαστιαν , όπου και δούλεψε στο MUGARITZ, την εποχή που ήταν το 3ο καλύτερο εστιατόριο στον κόσμο.
Ένα χρόνο μετά επέστρεψε στην Ελλάδα και ανέλαβε το ΑΛΕΡΙΑ, το οποίο βραβεύθηκε από το Αθηνόραμα.
Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σεμινάριο σε φίλο σας.
No
Cooking Workshop Consulting Λέοντος Σοφού 18 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 27728021312
1
Λεωνίδας Κουτσόπουλος
No