Το Ταχύρυθμο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης CWC PRO PIZZAIOLO 40 ωρών απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να μάθουν την τέχνη του Pizzaiolo, και να... Περισσότερα
MasterClass για σεφ, μάγειρες, επαγγελματίες
Η Κλασσική Κουζίνα με Μοντέρνα Εκτέλεση του Χρήστου Σιδηρόπουλου
Η Κλασσική Κουζίνα με Μοντέρνα Εκτέλεση του Χρήστου Σιδηρόπουλου
Στο Μaster Class σεμινάριο της CWCPRO o chef Χρήστος Σιδηρόπουλος θα μοιραστεί, με επαγγελματίες και σπουδαστές, τεχνικές και συνταγές της δημιουργικής του κουζίνας. Αυτό το σεμινάριο είναι ειδικά σχεδιασμένο για αυτούς που επιθυμούν να διευρύνουν την τεχνογνωσία και τη δημιουργικότητά τους.
Γιατί πρέπει να παρακολουθήσετε αυτό το MasterClass. Επεκτείνετε τη μαγειρική σας δημιουργικότητα Εξερευνώντας την δημιουργική κουζίνα του Chef Χρήστου Σιδηρόπουλου θα αποκτήσετε έμπνευση και νέες ιδέες που θα πυροδοτήσουν τη μαγειρική σας δημιουργικότητα. Μάθετε πώς να συνδυάζετε διαφορετικές γεύσεις και τεχνικές για να δημιουργήσετε πιάτα που δεν είναι μόνο νόστιμα αλλά και οπτικά εντυπωσιακά.
Δικτύωση με επαγγελματίες της γαστρονομίας. Αυτό το Master Class παρέχει μια μοναδική ευκαιρία να συνδεθείτε με άλλους λάτρεις της μαγειρικής, επαγγελματίες σεφ και σπουδαστές. Μοιραστείτε εμπειρίες, ανταλλάξτε ιδέες και δημιουργήστε ένα δίκτυο ομοϊδεατών που μοιράζονται το πάθος σας για τη μαγειρική.
Πιστοποιητικό παρακολούθησης ΚΔΒΜ Με την ολοκλήρωση του Master Class, θα λάβετε ένα Πιστοποιητικό παρακολούθησης ΚΔΒΜ, το οποίο θα αναγνωρίζει τη συμμετοχή σας και τις νέες δεξιότητές σας. Αυτό το πιστοποιητικό θα ενισχύσει το βιογραφικό σας, αναδεικνύοντας τη δέσμευσή σας για συνεχή μάθηση και μαγειρική αριστεία.
ΣΥΝΤΑΓΕΣ :
- ΖΕΛΕ ΑΠΟ ΚΟΝΣΟΜΕ ΓΑΡΙΔΑΚΙ ΣΥΜΗΣ/ΛΑΙΜ
- ΤΑΡΤΑ ΜΕ ΣΟΥΣΑΜΙ/ΠΑΛΑΙΩΜΕΝΗ ΦΕΤΑ ΚΑΙ ΠΕΥΚΟΞΥΛΟ
- ΤΣΙΠΟΥΡΑ/ΠΡΑΣΣΟ/ΣΕΛΙΝΟ/ΑΧΛΑΔΙ ΣΑΛΤΣΑ ΑΠΟ ΓΥΑΛΙΣΤΕΡΕΣ
- ΜΥΔΙΑ/ΑΛΜΥΡΑ/ΣΑΛΤΣΑ ΑΠΟ ΜΑΙΝΤΑΝΟ
- ΣΦΥΡΙΔΑ/ΜΠΟΥΓΙΑΜΠΕΣΑ/ΣΕΛΙΝΟΡΙΖΑ/ΕΛΙΑ ΚΑΛΑΜΩΝ/ΤΕΡΙΝΑ ΠΑΤΑΤΑΣ
- ΟΡΤΥΚΙ/ΚΑΡΟΤΟ/ΚΑΦΙΡ ΛΑΙΜ/ΤΗΓΑΝΙΤΟ ΣΙΤΑΡΙ/ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ/ ΣΑΛΤΣΑ ΜΟΣΧΑΤΟ ΣΑΜΟΥ
ΤΕΧΝΙΚΕΣ:
- ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ ON TRIVET / ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ ΚΟΝΦΙΤ / ΒΑΣΙΚΟΙ ΖΩΜΟΙ/
- ΣΑΛΤΣΕΣ/ΚΟΝΣΟΜΕ/ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΚΑΙ ΚΟΜΨΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΙΑΤΩΝ
- ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ZERO WASTE PHILOSOPHY /ΤΕΜΑΧΙΣΜΟΣ ΨΑΡΙΩΝ/ΠΟΥΛΙΟΥ
- ΥΦΕΣ FLUID GEL ΜΕ GELLAN
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ Σαν φιναλίστ στον περιβόητο διαγωνισμό υποτροφίας Roux και με ένα μαγειρικό ταξίδι που διαβάζεται σαν ένα γαστρονομικό παραμύθι τελειοποιώντας τις δεξιότητες του με διάσημους σεφ όπως τον Ντάνιελ Κλίφορντ 2 αστεριών Μισελεν, τον Τζον
Γουίλιαμς του Ριτζ, στο Χάιντ ενός αστεριού Μισελεν, με τον Σοφιαν Μσετφι στο Ομέρ και πιο πρόσφατα στο Χύτρα της Αθήνας ενός αστεριού Μισελεν. τελειοποιώντας τις δεξιότητες του με διάσημους σεφ πως τον Ντάνιελ Κλίφορντ 2 αστεριών Μισελεν, τον Τζον Γουίλιαμς
του Ριτζ, στο Χάιντ ενός αστεριού Μισελεν, με τον Σοφιαν Μσετφι στο Ομέρ και πιο πρόσφατα στο Χύτρα της Αθήνας ενός αστεριού 1*Michelin.
Ο Χρήστος μαζί με την ομάδα του εξασφαλίζουν την όμορφη Σύμη στον Χάρτη των γευστικών προορισμών στο ΑGORA.
Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σεμινάριο σε φίλο σας.
Yes
Cooking Workshop Consulting Λέοντος Σοφού 18 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 2772801370
LAST
Χρήστος Σιδηρόπουλος
Yes