Σεμινάρια Business 2 Business

Σεμινάρια Business 2 Business

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ISO 22000:2018 (HACCP)

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ISO 22000:2018 (HACCP)

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
ISO 22000:2018 (HACCP)

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Γιάννης Καρβέλας

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα δίνει την δυνατότητα πιστοποίησης Εσωτερικού Επιθεωρητή Συστημάτων Υγιεινής και Ασφάλειας ΤροφίμωνISO 22000:2018 (HACCP)

To ISO 22000:2005 προδιαγράφει τις απαιτήσεις που πρέπει να ικανοποιούν οι επιχειρήσεις που εμπλέκονται στην αλυσίδα των τροφίμων ώστε να διασφαλίζεται η ασφάλεια των προϊόντων τους από την παραγωγή μέχρι την κατανάλωση.

Σε ποιους απευθύνεται;
Το ISO 22000:2018 απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις και οργανισμούς (ιδιωτικού και δημοσίου χαρακτήρα) της αλυσίδας των τροφίμων και των ζωοτροφών συμπεριλαμβάνοντας τις επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών, τους υπεργολάβους και τους προμηθευτές εξοπλισμού, συσκευασίας, καθαριστικών, υλικών συσκευασίας και άλλων υλικών που μπορεί να έλθουν σε επαφή με τα τρόφιμα ή τις ζωοτροφές.

Το ISO 22000:2018 αφορά όλες τις επιχειρήσεις τροφίμων (εστιατόρια, catering, ξενοδοχεία, βιοτεχνίες τροφίμων, κτλ), ανεξάρτητα από το είδος, το μέγεθος και το παρεχόμενο τρόφιμο.
Οι εταιρείες που το εφαρμόζουν πρέπει ετήσια να διεξάγουν εσωτερική επιθεώρηση πριν την επιθεώρηση από τον Φορέα Πιστοποίησης.

Στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα αρχικά αναλύονται οι απαιτήσεις του προτύπου, παρουσιάζονται παραδείγματα εφαρμογής σε εταιρείες (πχ ξενοδοχεία, εστίαση, catering, παραγωγής προϊόντων κτλ), ενώ στη συνέχεια αναλύεται ο Ρόλος και οι Υπευθυνότητες του Εσωτερικού Επιθεωρητή, η Προετοιμασία της Επιθεώρησης, παρουσιάζονται τεχνικές επιθεώρησης και γίνεται εξομοίωση Επιθεωρήσεων και Αναφοράς Εσωτερικής Επιθεώρησης.

Το ανωτέρω εκπαιδευτικό πρόγραμμα είναι Πιστοποιημένο από τον Διαπιστευμένο (ως προς ISO 17024) Διεθνή Οργανισμό Πιστοποίησης STAREGISTER
Ο STAREGISTER είναι διαπιστευμένος από τον Φορέα Διαπίστευσης IAS (ISO/IEC 17024, A.N. PCB101) και πλήρες μέλος της αμοιβαίας αναγνώρισης (MLA) του  InternationalPersonnel Certification Association (IPC).

 

Βιογραφικό:
Ο Ιωάννης Καρβέλας είναι σύμβουλος επιχειρήσεων, Γενικός Διευθυντής της εταιρείας PARATUS Europe Ltd από τον Ιανουάριο του 2012 έως και σήμερα, ενώ από τον Φεβρουάριο του 2002 έως και το τέλος του 2011 ήταν στην ίδια θέση στην εταιρεία CHECK POINT. Ταυτόχρονα από το 2004 έως και σήμερα κατέχει την θέση του SalesManager για το γραφείο Ευρώπης και Μέσης Ανατολής, του διαπιστευμένου Φορέα Πιστοποίησης επαγγελματιών και εκπαιδευτικών προγραμμάτων STAREGISTER.
Είναι εγγεγραμμένος στα Μητρώα του διαπιστευμένου Οργανισμού Πιστοποίησης STAREGISTER σαν QMS LeadAuditor (Αρ. Μητρώου SCP 0612), E.M.S Lead Auditor (Αρ. Μητρώου SCP 07302), OHSAS Lead Auditor (Αρ. Μητρώου SCP 07303), ΣύμβουλοςΣυστημάτωνΔιαχείρισης Lead Management Consultant (Αρ. Μητρώου SCP 07304) μεβάσητοπρότυπο ISO 10019:2005 καισαν Pro Olive Oil Expert (Αρ. Μητρώου SCP 12825).
Διαθέτει δε εμπειρία στον Σχεδιασμό, την Εφαρμογή και την Επιθεώρηση Συστημάτων Διαχείρισης Ποιότητας, Συστημάτων Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων, Συστημάτων Περιβαλλοντικής Διαχείρισης, Συστημάτων Υγείας και Ασφάλειας στους χώρους εργασίας και Συστημάτων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.
Είναι έμπειρος εισηγητής σεμιναρίων ISO 9001 Επιθεωρητών/ Επικεφαλής Επιθεωρητών Ποιότητας, Συμβούλων Συστημάτων Διαχείρισης, ISO 14000 Επιθεωρητών/ Επικεφαλής Επιθεωρητών Περιβαλλοντικής Διαχείρισης, OHSAS 18001 Επιθεωρητών/ Επικεφαλής Επιθεωρητών Υγείας και Ασφάλειας Εργασίας, Διαχείρισης και επικοινωνίας Κρίσεων, Πωλήσεων και Marketing καθώς και εκπαιδευτικών προγραμμάτων για το Ελαιόλαδο.
Έχει συνεργαστεί σαν Επικεφαλής Επιθεωρητής με τους διεθνείς Οργανισμούς Πιστοποίησης URS Mediterranean, American Certification Group (ACG), STAREGISTER και BusinessQuallity Certification (BQC).

To σεμινάριο απευθύνεται σε: Επαγγελματίες Chef - Μάγειρες, Σπουδαστές Μαγειρικής Τέχνης, Ερασιτέχνες και Λάτρεις Μαγειρικής, Ιδιοκτήτες και Στελέχη επιχειρήσεων εστίασης.
Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης του Σεμιναρίου μαγειρικής: ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ISO 22000:2018 (HACCP) καθώς και το έντυπο υλικό του σεμιναρίου με συνταγές.

Χώρος διεξαγωγής του Σεμιναρίου.
Cooking Workshop Consulting Λέοντος Σοφού 18 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 277280397

Βρείτε Κατάλυμα για την διαμονή σας κοντά στο σεμινάριο μας
Booking.com

Ιωάννης Καρβέλας


Ταχύρυθμες Σπουδές Ζαχαροπλαστικής Τέχνης
Ταχύρυθμες Σπουδές Μαγειρικής Τέχνης
Cooking Workshop Member Club
Cooking Workshop Member Club

Προσεχή Σεμινάρια


Σεμινάριο Hands-on Ζαχαροπλαστικής Λιβανέζικα και σιροπιαστά Γλυκά

Hands-on Ζαχαροπλαστικής Λιβανέζικα και σιροπιαστά Γλυκά Με τον Pastry Chef Joseph Azzam O Pastry Chef Joseph Azzam με καταγωγή από το Λίβανο και... Περισσότερα


Σεμινάριο Η Kουζίνα Νikkei δια χειρός Δημήτρη Κατριβέση

. CWC PRO MasterClass η Kουζίνα Νikkei δια χειρός Δημήτρη Κατριβέση   Στο ξεκίνημα της συνεργασίας του chef Δημήτρη Κατριβέση με την CWC PRO... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC PRO Σεμινάριο Τεχνίτης Αερόφυλλου Μπουγάτσας

Σεμινάριο Τεχνίτης Αερόφυλλου Μπουγάτσας (40 ώρες) CWC PRO Ταχύρυθμο Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής Ταχύρυθμο Πρόγραμμα... Περισσότερα


Σεμινάριο BURGER ACADEMY

BURGER ACADEMY Τα πάντα για το πιο διάσημο sandwich του κόσμου από το chef Βασίλη Σπόρο Οι επαγγελματίες και σπουδαστές θα έχουν την... Περισσότερα


Σεμινάριο NEW YORK BRUNCH

NEW YORK BRUNCH O chef Βασίλης Σπόρος είναι ένας από τους πρωτοπόρους που έφεραν την μόδα των Brunch στην πόλη της Αθήνας έχοντας τη θέση... Περισσότερα


Σεμινάριο Art of Plating Η Τέχνη του στησίματος των πιάτων

Η Τέχνη του στησίματος των πιάτων Art of Plating δια χειρός Παναγιώτη Δεληθανάση Στο CWC PRO MasterClass αυτό ο chef του Afficionados ... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC PRO Pizzaiolo 40 Ώρες

-Φτιάχνετε πίτσα στο κατάστημα σας αλλά θέλετε να ανεβάσετε το επίπεδο της; Έχετε την εμπειρία αλλά σας λείπουν οι... Περισσότερα


Σεμινάριο Ελληνική Κουζίνα δια χειρός Αλέξανδρου Τσιοτίνη μέσα από δημιουργικές τεχνικές και νέες τάσεις

CWC PRO MasterClass Αλέξανδρος Τσιοτίνης Ελληνική Κουζίνα δια χειρός Αλέξανδρου Τσιοτίνη μέσα από δημιουργικές τεχνικές και νέες... Περισσότερα


Σεμινάριο Τεχνικές Μαγειρικής σε κενό αέρος Sous Vide

Τεχνικές Μαγειρικής σε κενό αέρος Sous Vide Οι Τεχνικές Μαγειρικής σε κενό αέρος Sous Vide είναι μια παλιά τεχνική μαγειρέματος και... Περισσότερα


Σεμινάριο Αναδημιουργώντας τις κλασσικές Ελληνικές συνταγές μέσα από σύγχρονες τεχνικές

CWC PRO MasterClass Θόδωρος  Παπανικολάου “Αναδημιουργώντας τις κλασσικές Ελληνικές συνταγές μέσα από σύγχρονες τεχνικές” Στο CWC... Περισσότερα


Σεμινάριο Μost Wanted Four Hands -Fusion Cuisine

CWC PRO MasterClass Μost Wanted Four Hands - Fusion Cuisine Χριστόφορος Πέσκιας & Χρόνης Δαμαλάς Στο  “Μost Wanted Four Hands -Fusion Cuisine” Masterclass της CWC PRO οι... Περισσότερα


Σεμινάριο ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΕΥΣΤΙΚΗΣ ΑΡΜΟΝΙΑΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ – ΦΑΓΗΤΟΥ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΕΥΣΤΙΚΗΣ ΑΡΜΟΝΙΑΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ – ΦΑΓΗΤΟΥ ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ: Ηλίας Μαμαλάκης, Γιάννης Καρβέλας Το εκπαιδευτικό Πρόγραμμα... Περισσότερα


Σεμινάριο Γαλλική δημιουργική κουζίνα  δια χειρός Αλέξανδρου Κοσκινά

CWC PRO MasterClass Γαλλική δημιουργική κουζίνα δια χειρός Αλέξανδρου Κοσκινά Στο Masterclass αυτό ο Chef Αλέξανδρος Κοσκινάς θα... Περισσότερα


Σεμινάριο Βασικές αρχές Μοριακής Γαστρονομίας

CWC PRO MasterClass ¨Βασικές αρχές Μοριακής Γαστρονομίας Chef Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος Στο σεμινάριο αυτό ο Chef Αλέξανδρος... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Οργανοληπτικής Αξιολόγησης Ελληνικών ποικιλιών Εξαιρετικού Παρθένου Ελαιολάδου

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΟΡΓΑΝΟΛΗΠΤΙΚΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΟΙΚΙΛΙΩΝ ΠΑΡΘΕΝΟΥ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Γιάννης Καρβέλας Το... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Διοργάνωσης Γευσιγνωσιών Εξαιρετικού Παρθένου Ελαιολάδου από Ελληνικές Ποικιλίες

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΙΩΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΥ ΠΑΡΘΕΝΟΥ  ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΟΙΚΙΛΙΩΝ ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Γιάννης... Περισσότερα


Σεμινάριο ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ISO 9001:2015

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ISO 9001:2015 ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Γιάννης Καρβέλας Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα δίνει την... Περισσότερα


Σεμινάριο ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ISO 22000:2018 (HACCP)

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ISO 22000:2018 (HACCP) ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Γιάννης Καρβέλας Το εκπαιδευτικό... Περισσότερα


SPONSOR BRANDS

Εγγραφείτε στο newsletter της Cooking Workshop Consulting
από εδώ
για να σας ενημερώνουμε για νέα σεμινάρια και να μαθαίνετε τα νέα μας.
* απαιτούμενο
Παρακαλώ επιλέξτε Groups ενδιαφέροντος

Κάντε like και ενημερωθείτε για νέα σεμινάρια