MasterClass για σεφ, μάγειρες, επαγγελματίες

MasterClass για σεφ, μάγειρες, επαγγελματίες

Σύγχρονα δημιουργικά κρεατοσκευάσματα CWC PRO Master Class

Σύγχρονα δημιουργικά κρεατοσκευάσματα CWC PRO Master Class

Σύγχρονα δημιουργικά κρεατοσκευάσματα CWC PRO Master Class

Γιορτινές προτάσεις Gourmeat δια χειρός Λάζαρου Ράπτη

 

Στο CWC PRO MasterClass o πρωτοπόρος στο είδος αυτό Λάζαρος Ράπτης θα παρουσιάσει τις δημιουργίες του που δικαία τον κατατάσσουν στη θέση αυτή σε όλη την Ελλάδα! Έχοντας μετατρέψει την έννοια του κρεατοσκευάσματος σε είδος πολυτελείας αλλά παράλληλα να είναι προσιτό με γεύσεις και επίπεδο της κατηγορίας gourmet.

Οι επαγγελματίες και σπουδαστές θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν τα μυστικά της τέχνης του, και να χρησιμοποιήσουν τις γνώσεις τους για να δημιουργήσουν προτάσεις για τα γιορτινά μενού τους

 

Ο r&d Chef Λάζαρος Ράπτης παντρεύοντας τεχνικές μαγειρικής, ζαχαροπλαστικής και  αρτοποιίας δημιουργεί πρωτότυπες προτάσεις και ιδέες για το σύγχρονο Comfort food. Προσαρμοσμένες στην κάλυψη αναγκών του σύγχρονου καταναλωτή διαμόρφωσε μια νέα τάση στήν Ελληνική αγορά του κρέατος. Πτυχιούχος της Κρατικής σχολής επαγγελμάτων κρέατος και της σχολής τουριστικών επαγγελμάτων Περαίας  Θεσσαλονίκης. Προπονητής της πρώτης ομάδας νέων κρεοπωλών που συμμετείχε σε Διεθνή διαγωνισμό στη Ουτρέχτη  της Ολλανδίας αποκομίζει  τις καλύτερες εντυπώσεις. Σήμερα είναι R&D chef& σύμβουλος γαστρονομίας και ιδιωτεύει. Εισηγητής σεμιναρίων με εξειδίκευση την δημιουργία μοντέρνων  - καινοτόμων κρεατοσκευασμάτων και διακόσμησης βιτρίνας καθώς  επίσης και νέων τεχνικών μαγειρικής συνεργαζόμενος με μεγάλες εταιρίες της μαζικής εστίασης. Έιναι ενεργό μέλος της λέσχης Αρχιμαγείρων β.Ελλάδος και επίτιμο μέλος της Ένωσης Γαστρονομίας Ελλάδος.

Εξέδωσε και το βιβλίο με τίτλο *GourMeat onestep beyond* μία συλογική δουλειά  που αποτελεί και την πρώτη παγκόσμιως στοχοποιημένη  εκδοτική προσέγγιση που έχει να κάνει αποκλειστικά με το κρέας και το σύχρονο δημιουργικό κρεατοσκεύασμα!

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

  • Porto bello passionata.
  • Μπουκιές μοσχαρίσιας σπάλας μαριναρισμένες με πράσινα βότανα τυλιγμένες σε μπόλια σε βάση από πόρτο μπέλο.
  • Διάφορα αλμυρά παστάκια κρέατος με εορταστική διάθεση.
  • Σπιράλ σφολιάτας με καπνιστή πάπρικα γεμιστά με κιμά και 4 τυριά.
  • Χοιρινή  ράχη μπριζόλας με αρωματική κρούστα και χρώματα των Χριστουγέννων.
  • Κλασσική ιταλική πορκέτα στη σύγχρονη ελληνική εκδοχή της.
  • Χοιρινές τσεπάτες με αρώματα της Σμύρνης.
  • Κορμάκια από στήθος γαλοπούλας με γέμιση πατέ κρέατος αρωματισμένο με μανταρίνι και φύλλα λεμονιάς.

To σεμινάριο απευθύνεται σε: Επαγγελματίες Chef - Μάγειρες, Σπουδαστές Μαγειρικής Τέχνης, Ερασιτέχνες και Λάτρεις Μαγειρικής, Ιδιοκτήτες και Στελέχη επιχειρήσεων εστίασης.
Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης του Σεμιναρίου μαγειρικής: Σύγχρονα δημιουργικά κρεατοσκευάσματα CWC PRO Master Class καθώς και το έντυπο υλικό του σεμιναρίου με συνταγές.

Χώρος διεξαγωγής του Σεμιναρίου.
Cooking Workshop Consulting Λέοντος Σοφού 18 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 2772801751

Βρείτε Κατάλυμα για την διαμονή σας κοντά στο σεμινάριο μας
Booking.com

Λάζαρος Ράπτης


Ταχύρυθμες Σπουδές Ζαχαροπλαστικής Τέχνης
Ταχύρυθμες Σπουδές Μαγειρικής Τέχνης
Cooking Workshop Member Club
Cooking Workshop Member Club

Προσεχή Σεμινάρια


Σεμινάριο Μελετώντας την σύγχρονη υψηλή Γαστρονομία LEVEL HIGH END GOURMET

CWC PRO Master Class Μελετώντας την σύγχρονη υψηλή Γαστρονομία μέσα από σύγχρονες τεχνικές και δημιουργικά στησίματα Στη δεύτερη... Περισσότερα


Σεμινάριο Σύγχρονα δημιουργικά κρεατοσκευάσματα CWC PRO Master Class

Σύγχρονα δημιουργικά κρεατοσκευάσματα CWC PRO Master Class Γιορτινές προτάσεις Gourmeat δια χειρός Λάζαρου Ράπτη   Στο CWC PRO MasterClass o... Περισσότερα


Σεμινάριο High End Japanese Cuisine LEVEL HIGH END GOURMET

CWC PRO Master Class Δαμαλάς Χρόνης High End Japanese Cuisine LEVEL HIGH END GOURMET Στην τρίτη χρονιά της συνεργασίας  μας ο μοναδικός Chef Χρόνης Δαμαλάς... Περισσότερα


Σεμινάριο Ελληνική υψηλή Γαστρονομία διά χειρός Γκίκα Ξενάκη LEVEL HIGH END GOURMET

CWC PRO Master Class Ελληνική υψηλή Γαστρονομία διά χειρός Γκίκα Ξενάκη   Ο Γκίκας Ξενάκης, που o μεγάλος δάσκαλος Χριστόφορος... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC PRO Pizzaiolo 40 Ώρες

Το Ταχύρυθμο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης CWC PRO PIZZAIOLO 40 ωρών απευθύνεται σε  όσους επιθυμούν να μάθουν την τέχνη του Pizzaiolo, και να... Περισσότερα


Σεμινάριο Η Fusion Κουζίνα του Χριστόφορου Πέσκια

Η Fusion Κουζίνα του Χριστόφορου  Πέσκια CWC PRO Masterclass  LEVEL HIGH END GOURMET   Στο CWC PRO Masterclass, ο εμβληματικός  chef Χριστόφορος  Πέσκιας θα... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC PRO MasterClass  Street Food με τον Chef Βασίλη Σπόρο

CWC PRO MasterClass Street Food με τον Chef Βασίλη Σπόρο Σήμερα, το "Street Food" είναι μία νεα ταση στην εστίαση αλλά και μια τεράστια βιομηχανία... Περισσότερα


Σεμινάριο Τα μαγευτικά Éclair του Joakim  Prat

Hands On Σεμινάριο ζαχαροπλαστικής Éclair International MasterClass CWC PRO Joakim Prat Σε αυτό το MasterClass CWCPRO ,οι 18 συμμετέχοντες με τη μέθοδο Hands-on θα... Περισσότερα


Σεμινάριο Δια χειρός Γιάννη Παρίκου  Session 2 LEVEL HIGH END GOURMET

CWC PRO Master Class με τον Chef  Γιάννη Παρίκο Δια χειρός Γιάννη Παρίκου Session 2 LEVEL HIGH END GOURMET Στο  CWC PRO MasterClass ο Chef  Γιάννης Παρίκος θα... Περισσότερα


Σεμινάριο French Pastry by Philippe Bertrand MOF CWC PRO

Σεμινάριο ζαχαροπλαστικής French PastryInternational MasterClass CWC PRO Philippe Bertrand MOF   Ο Pastry Chef Philippe Bertrand ένας από τους μεγαλύτερους... Περισσότερα


Σεμινάριο High End Ελληνική Παραδοσιακή Κουζίνα δια χειρός Αλέξανδρου Χαραλαμπόπουλου

CWC PRO Master Class High End Ελληνική Παραδοσιακή Κουζίνα δια χειρός Αλέξανδρου Χαραλαμπόπουλου Στο CWC RPO MasterClass ο chef Αλέξανδρος... Περισσότερα


Σεμινάριο Τεχνικές και Yφές  στη Σύγχρονη Ελληνική κουζίνα

CWC PRO MasterClass Δεληθανάσης Παναγίωτης Τεχνικές και Yφές στη Σύγχρονη Ελληνική κουζίνα   Ο chef Παναγιώτης Δεληθανάσης θα... Περισσότερα


Σεμινάριο Η Kουζίνα Νikkei δια χειρός Δημήτρη Κατριβέση

. CWC PRO MasterClass η Kουζίνα Νikkei δια χειρός Δημήτρη Κατριβέση   Στο ξεκίνημα της συνεργασίας του chef Δημήτρη Κατριβέση με την CWC PRO... Περισσότερα


SPONSOR BRANDS

Εγγραφείτε στο newsletter της Cooking Workshop Consulting
από εδώ
για να σας ενημερώνουμε για νέα σεμινάρια και να μαθαίνετε τα νέα μας.
* απαιτούμενο
Παρακαλώ επιλέξτε Groups ενδιαφέροντος

Κάντε like και ενημερωθείτε για νέα σεμινάρια