HANDS ON Advanced Culinary Techniques Master Class (18-21/3) Πρόγραμμα κατάρτισης 4 ημερών (30 ΩΡΕΣ) Το 4ήμερο Advanced Culinary Techniques Master Class είναι ένα εντατικό... Περισσότερα
MasterClass για σεφ, μάγειρες, επαγγελματίες
Σύγχρονα δημιουργικά κρεατοσκευάσματα CWC PRO Master Class

Σύγχρονα δημιουργικά κρεατοσκευάσματα CWC PRO Master Class
Γιορτινές προτάσεις Gourmeat δια χειρός Λάζαρου Ράπτη
Στο CWC PRO MasterClass o πρωτοπόρος στο είδος αυτό Λάζαρος Ράπτης θα παρουσιάσει τις δημιουργίες του που δικαία τον κατατάσσουν στη θέση αυτή σε όλη την Ελλάδα! Έχοντας μετατρέψει την έννοια του κρεατοσκευάσματος σε είδος πολυτελείας αλλά παράλληλα να είναι προσιτό με γεύσεις και επίπεδο της κατηγορίας gourmet.
Οι επαγγελματίες και σπουδαστές θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν τα μυστικά της τέχνης του, και να χρησιμοποιήσουν τις γνώσεις τους για να δημιουργήσουν προτάσεις για τα γιορτινά μενού τους
Ο r&d Chef Λάζαρος Ράπτης παντρεύοντας τεχνικές μαγειρικής, ζαχαροπλαστικής και αρτοποιίας δημιουργεί πρωτότυπες προτάσεις και ιδέες για το σύγχρονο Comfort food. Προσαρμοσμένες στην κάλυψη αναγκών του σύγχρονου καταναλωτή διαμόρφωσε μια νέα τάση στήν Ελληνική αγορά του κρέατος. Πτυχιούχος της Κρατικής σχολής επαγγελμάτων κρέατος και της σχολής τουριστικών επαγγελμάτων Περαίας Θεσσαλονίκης. Προπονητής της πρώτης ομάδας νέων κρεοπωλών που συμμετείχε σε Διεθνή διαγωνισμό στη Ουτρέχτη της Ολλανδίας αποκομίζει τις καλύτερες εντυπώσεις. Σήμερα είναι R&D chef& σύμβουλος γαστρονομίας και ιδιωτεύει. Εισηγητής σεμιναρίων με εξειδίκευση την δημιουργία μοντέρνων - καινοτόμων κρεατοσκευασμάτων και διακόσμησης βιτρίνας καθώς επίσης και νέων τεχνικών μαγειρικής συνεργαζόμενος με μεγάλες εταιρίες της μαζικής εστίασης. Έιναι ενεργό μέλος της λέσχης Αρχιμαγείρων β.Ελλάδος και επίτιμο μέλος της Ένωσης Γαστρονομίας Ελλάδος.
Εξέδωσε και το βιβλίο με τίτλο *GourMeat onestep beyond* μία συλογική δουλειά που αποτελεί και την πρώτη παγκόσμιως στοχοποιημένη εκδοτική προσέγγιση που έχει να κάνει αποκλειστικά με το κρέας και το σύχρονο δημιουργικό κρεατοσκεύασμα!
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
- Porto bello passionata.
- Μπουκιές μοσχαρίσιας σπάλας μαριναρισμένες με πράσινα βότανα τυλιγμένες σε μπόλια σε βάση από πόρτο μπέλο.
- Διάφορα αλμυρά παστάκια κρέατος με εορταστική διάθεση.
- Σπιράλ σφολιάτας με καπνιστή πάπρικα γεμιστά με κιμά και 4 τυριά.
- Χοιρινή ράχη μπριζόλας με αρωματική κρούστα και χρώματα των Χριστουγέννων.
- Κλασσική ιταλική πορκέτα στη σύγχρονη ελληνική εκδοχή της.
- Χοιρινές τσεπάτες με αρώματα της Σμύρνης.
- Κορμάκια από στήθος γαλοπούλας με γέμιση πατέ κρέατος αρωματισμένο με μανταρίνι και φύλλα λεμονιάς.
Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σεμινάριο σε φίλο σας.
No
Cooking Workshop Consulting Λέοντος Σοφού 18 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 2772809853
1
Λάζαρος Ράπτης
No