Το Ταχύρυθμο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης CWC PRO PIZZAIOLO 40 ωρών απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να μάθουν την τέχνη του Pizzaiolo, και να... Περισσότερα
MasterClass για σεφ, μάγειρες, επαγγελματίες
CWC PRO Master Class με τον chef Χρήστο Σιωμάδη

CWC PRO Master Class με τον chef Χρήστο Σιωμάδη
“Μια σύγχρονη ματιά μαγειρέματος με την μέθοδο sous vide”.
Διαχείριση και μαγείρεμα πρώτων υλών σε πρωτείνες, λαχανικά και φρούτα, καθώς και παρασκευή επιδορπίων με την χρήση roner.
Σε αυτό το MasterClass ο chef Χρήστος Σιωμάδης θα αναπτύξει συνταγές με τη μέθοδο sous vide και θα μοιραστεί με τους επαγγελματίες και σπουδαστές τα μυστικά της τέχνης του με παρασκευές που δημιουργούν εξαιρετικά γευστικά αποτελέσματα και βοηθάνε τις επιχειρήσεις να κάνουν οικονομία στην πρώτη ύλη καθώς και να εντυπωσιάζουν τους πελάτες τους με τις γεύσεις και τις παρουσιάσεις των πιάτων.
Βιογραφικό:
Ο Χρήστος Σιωμάδης ξεκίνησε την πορεία του στον επισιτιστικό κλάδο, φοιτώντας στην Σ.Τ.Ε. Κέρκυρας στον ξενοδοχειακό τομέα το 2002, αλλά στην πορεία η αγάπη του για την μαγειρική τον ώθησε να ασχοληθεί πιο επαγγελματικά, φοιτώντας στην σχολή μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής του ΙΕΚ Α.Κ.Μ.Η. Θεσσαλονίκης. Παράλληλα εργάστηκε σε διάφορες ξενοδοχειακές επιχειρήσεις στην Ελλάδα, αλλά η μεγάλη του επιθυμία να βελτιώσει τις γνώσεις του και να αποκτήσει νέες γαστρονομικές εμπειρίες τον οδήγησαν στο Λονδίνο όπου εργάστηκε για 6 χρόνια. Κατά την παραμονή του στο Λονδίνο εργάστηκε σε πολυβραβευμένα και με αστέρι Μισελέν εστιατόρια, όπως Galvin Restaurants, Arbutus, Ten Room Restaurant Cafe Royal και L’etranger μαθαίνοντας σύγχρονη Ευρωπαική και Γαλλική κουζίνα δίπλα σε καταξιωμένους Michelin Starred Chefs όπως Chris Galvin, Anthony Demetre, Adam Grey, Ade Adeshina και Helena Puolakka.
Συνταγές
Πιάτο 1: Χοιρινά μάγουλα αργομαγειρεμένα σε μαύρη μπύρα Guinness, καρότα με εστραγκόν, πουρέ από πράσινο μήλο.
Πιάτο 2: Καρέ αρνιού, σπασμένες baby πατάτες με θυμάρι, σπαράγγια με τρούφα, βούτυρο ατζούγιας.
Πιάτο 3: Φιλέτο μπακαλιάρου, πράσα με καμμένο βούτυρο, αυγό πωσέ στους 62.8 βαθμούς, φουντούκια.
Πιάτο 4: σολωμού σε σάλτσα σόγιας και σιρόπι από σφένδαμο, λαχανάκια βρυξελλών με miso, cashews.
Πιάτο 5: Χταπόδι με σελινόριζα.
Πιάτο 6: Φιλέτο μοσχαρίσιο σε όλους τους βαθμούς ψησίματός του.
Πιάτο 7: Χοιρινή πανσέτα με πορτοκάλι.
Πιάτο 8: Ανανάς με μαύρο πιπέρι και δυόσμο, κρέμα από μανταρίνι και ένα “χώμα” από βρώμη και κανέλα.
Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σεμινάριο σε φίλο σας.
No
Cooking Workshop Consulting Λέοντος Σοφού 18 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 2772807482
1
Χρήστος Σιωμάδης
No