Το Ταχύρυθμο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης CWC PRO PIZZAIOLO 40 ωρών απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να μάθουν την τέχνη του Pizzaiolo, και να... Περισσότερα
Σεμινάρια ζαχαροπλαστικής
CWC PRO MasterClass Ζαχαροπλαστικής με τον pastry chef Θοδωρή Μωυσίδη

CWC PRO MasterClass Ζαχαροπλαστικής με τον pastry chef Θοδωρή Μωυσίδη.
“Γλυκά Εστιατορίου -Hi End Fine Dining ”
Σε αυτό το MasterClass o pastry chef Θοδωρής Μωυσίδης που είναι ένας από τους πλέον καταξιωμένους Έλληνες με εξειδίκευση σε γλυκά εστιατόριου υψηλού επιπέδου θα ξεδιπλώσει το ταλέντο του και θα παρουσιάσει προτάσεις που απευθύνονται σε εστιατόρια και ξενοδοχεία και θα μοιραστεί τα μυστικά της τέχνης του με τους επαγγελματίες και σπουδαστές
Ο pastry chef Θοδωρής Μωυσίδης ξεκίνησε στις αρχές της δεκαετίας του 2000 όπου ο Χριστόφορος Πέσκιας του δίνει την ευκαιρία να αναδείξει το ταλέντο του στη τέχνη της ζαχαροπλαστικής.
Μαθήτευσε πλάι στον Joel Robuchon που θα τον μυήσει στις αρχές της γαλλικής ζαχαροπλαστικής στο SEIZE U SEIZE με 3 αστέρια Michellin στο Παρίσι καθώς και στο Metropolitan Hotel, επίσης με 3 αστέρια Michellin στο Μονακό.
Στο βιογραφικό του υπάρχουν σεμινάρια σε Γαλλία, Ισπανία και Αμερική.. Lyon Valrhona /Madrid Fusion /Washington dc ( U.S.A) Ferran Adrian
Κάποια ενδεικτικά εστιατόρια της πορείας του είναι το Selene, το Hytra ‘’48 The Restaurant ,Metropolitan Hotel, Joël Robuchon με 3 αστέρια Michellin και το VAROULKO με 1 αστέρι Michellin όπου βρίσκεται έως σήμερα.
ΑΧΛΑΔΙ ΜΕ DULCEY ΚΑΙ ΦΙΣΤΙΚΙ ΑΙΓΙΝΗΣ
ΑΧΛΑΔΙ ΠΟΣΕ/ΚΑΡΑΜΕΛΩΜΕΝΑ ΦΙΣΤΙΚΙΑ /ΦΥΛΛΑ ΜΠΑΚΛΑΒΑ
Hi End - ΤΑΡΤΑ ΛΕΜΟΝΙ
ΚΡΕΜΑ ΛΕΜΟΝΙ /ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΛΕΜΟΝΙ /SABLEE ΑΜΥΓΔΑΛΟ /ΣΙΡΟΠΙ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ/MOUSELINE GINGER
ΕΥΚΑΜΤΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ
ΝΑΜΕΛΑΚΑ ΚΑΦΕ /CREUMEUX PASSION / MANGO ΚΑΡΕ /STRESEL ΦΟΥΝΤΟΥΚΙ
Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σεμινάριο σε φίλο σας.
No
Cooking Workshop Consulting Λέοντος Σοφού 18 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 27728015199
1
Θοδωρής Μωυσίδης
No