MasterClass για σεφ, μάγειρες, επαγγελματίες

MasterClass για σεφ, μάγειρες, επαγγελματίες

CWC Scuola per Pizzaioli PRO

CWC Scuola per Pizzaioli PRO

Το Ταχύρυθμο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης CWC PRO PIZZAIOLO 40 ωρών απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να μάθουν την τέχνη του Pizzaiolo, και να εργαστούν σε επιχειρήσεις πιτσαρίας ή ακόμα να ανοίξουν την δική τους επιχείρηση καθώς και σε επαγγελματίες και ιδιοκτήτες εστιατορίων που επιθυμούν να μάθουν την τέχνη και τις βασικές αρχές αλλά και να εμβαθύνουν τις γνώσεις τους με την πρακτική εκπαίδευση που απαιτείται για να λειτουργήσουν με επιτυχία σε μια επιχείρηση .

Το πρόγραμμα εκπαίδευσης είναι απόλυτα στοχευόμενο και ουσιαστικό σε συνδυασμό θεωρητικής γνώσης και πρακτικής εξάσκησης ώστε να εξασφαλίσει τους μαθησιακούς στόχους σε όλες τις πτυχές της παρασκευής πίτσας υψηλής ποιότητος και διαφορετικών τύπων.

Τα θεωρητικά μαθήματα εξηγούν τις ειδικές χημικές διεργασίες κατά την εργασία στην παρασκευή-προετοιμασία ποιοτικής ζύμης και μαθαίνουν στους σπουδαστές όλες τις βασικές αρχές της παρασκευής ζύμης με διαφορετικά άλευρα και για διαφορετικούς τύπους φούρνου.


Η σχολή μας διαθέτει Ιταλικό Φούρνο Morello Forni με ξύλο και αλλά και με αέριο που είναι ο αυθεντικός φούρνος για την γνήσια Ιταλική Πίτσα καθώς και φούρνο SERGAS υγραερίου & ηλεκτρικό Κυκλικής σχεδίασης σε περιστρεφόμενη κεραμική πλάκα. Επίσης σε υπερσύχρονες εγκαταστάσεις παρέχουμε και όλο τον εξοπλισμό που χρειάζεται η τέχνη της πίτσας.

Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούμε κατά την εκπαίδευση είναι άριστης ποιότητας και προέρχονται από την Ιταλία από την εταιρία GlobalFood και καλύπτει όλη την γκάμα ώστε οι σπουδαστές να έχουν πλήρη γνώση και να μάθουν να ξεχωρίζουν τα ποιοτικά χαρακτηριστικά τους.

Παράλληλα παρέχουμε ευρεία γνώση των αλεύρων και των συστατικών, των διαφορετικών ιδιοτήτων και των βέλτιστων χρήσεων αυτών.

 

Θεωρία

  • Αλεύρι: Τα διαφορετικά είδη στα άλευρα που υπάρχουν και πώς θα τα χρησιμοποιήσουμε σωστά. Χημικές διεργασίες ανάμειξης ζύμης και σχετικές τεχνικές
  • Μαγιά: Τα διαφορετικά είδη μαγιάς που υπάρχουν, ποιες είναι οι καλύτερες για χρήση.
  • Διαχείριση ζύμης: Προετοιμασία ,προγραμματισμός και τρόποι για να αποθηκεύσετε!
  • Ζύμωμα ζύμης: Χρήση ζυμωτήριων και πρακτική εξάσκηση με το χέρι.
  • Αντιμετώπιση προβλημάτων.
  • Διαφορετικοί τύποι ζυμαριών: Λεπτό, τραγανό, παχύ κρούστα ή ναπολιτάνικο στυλ.
  • Επαγγελματικός εξοπλισμός και τα χαρακτηριστικά του.
  • Ασφάλεια και συντήρηση εξοπλισμού.
  • Εισαγωγή στη βασική υγιεινή.

 

Πρακτική

  • Προετοιμασία μείγματος ζύμης και συντήρηση.
  • Το άνοιγμα της ζύμης με το χέρι.
  • Χρήση toppings και διαχείριση πρώτων υλών.
  • Ρυθμίσεις φούρνου πίτσας και ψήσιμο.
  • Χρήση του φούρνου, του αναμικτήρα ζύμης και άλλου εξοπλισμού Focaccia, Calzone.


Εκπαιδευτής Instructor Pizzaiolo είναι ο Γιώργος Χριστοδουλόπουλος δημιουργός του MyPizzaProject.com

Παροχές: Έντυπο Μanual, εγχειρίδιο οδηγιών του επαγγελματία Pizzaiolo PRO, και η στολή.


Με την υποστήριξη.

CWC PRO Pizzaiolo 40 Ώρες


Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σεμινάριο σε φίλο σας.


To σεμινάριο απευθύνεται σε: Επαγγελματίες Chef - Μάγειρες, Σπουδαστές Μαγειρικής Τέχνης, Ερασιτέχνες και Λάτρεις Μαγειρικής, Ιδιοκτήτες και Στελέχη επιχειρήσεων εστίασης.
Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης Κ.Δ.Β.Μ. του Σεμιναρίου: << CWC Scuola per Pizzaioli PRO >> καθώς και το έντυπο υλικό του με συνταγές.

Χώρος διεξαγωγής του Σεμιναρίου.
Cooking Workshop Consulting Λέοντος Σοφού 18 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 2772805856

Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σεμινάριο σε φίλο σας.



Βρείτε Κατάλυμα για την διαμονή σας κοντά στο σεμινάριο μας
Booking.com

Γ. Χριστοδουλόπουλος

E-SHOP CWC PRO Cooking Workshop Consulting

Σχολή Μαγειρικής Ταχύρρυθμες Σπουδές Μαγειρικής Τέχνης

Σχολή Ζαχαροπλαστικής Ταχύρρυθμες Σπουδές Ζαχαροπλαστικής Τέχνης

Cooking Workshop Member Club/

CWC PRO MasterClasses
H CWC PRO έχοντας δημιουργήσει ένα Εξειδικευμένο δίκτυο συνεργατών στη Γαστρονομία (The Expertise Culinary Network) από διακεκριμένους Έλληνες και διεθνείς chef΄s πραγματοποιεί σεμινάρια Μaster Classes  καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, μεταμορφώνοντας την κουζίνα της σε τόπο επαγγελματικής  και δημιουργικής γνώσης, γευστικών πειραματισμών, καθώς οι chef αποκαλύπτουν τα πιο δημιουργικά μυστικά από τον κόσμο της γαστρονομίας .
Οι  Εξειδικευμένοι συνεργάτες μας μοιράζονται τις τελευταίες τάσεις στην γαστρονομία, με επαγγελματίες και σπουδαστές αλλά και με ανθρώπους που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον χώρο της γαστρονομίας.
Τα σεμινάρια & MasterClasses της CWC PRO PROFESSIONAL CULINARY STUDIES, με διάσημους ,διακεκριμένους και ανερχόμενους σεφ, σου προσφέρουν τις εξειδικευμένες γνώσεις που χρειάζεσαι στην ολοένα αυξανομένη και ανταγωνιστική αγορά της εστίασης.
Επίλεξε αυτό που σου ταιριάζει, παρακολούθησε το, και χρησιμοποίησε την βεβαίωση συμμετοχής στο βιογραφικό σου!
Μάθε την πιο νόστιμη συνταγή, τη συνταγή της επιτυχίας σου.


Προσεχή Σεμινάρια


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής Hands On Japanese Sushi

Hands On Japanese Sushi Διήμερο σεμινάριο 100% Εργαστηριακή εκπαίδευση CWC PRO MasterClass με τoν chef Χρόνη Δαμαλά. ΤΡΙΤΗ 19 & ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΜΑΡΤΙΟΥ... Περισσότερα


Σεμινάριο Η δημιουργική κουζίνα του Αλέξανδρου Τσιοτίνη με Fine Dining προσέγγιση Ανοιξιάτικων και Καλοκαιρινών υλικών

CWC PRO Master class “Η δημιουργική κουζίνα του Αλέξανδρου Τσιοτίνη με FineDining προσέγγιση Ανοιξιάτικων και Καλοκαιρινών υλικών “ Chef... Περισσότερα


Σεμινάριο Η Κουζίνα a la Grecque του Σωτήρη Ευαγγέλου

«Η Κουζίνα a la Grecque του Σωτήρη Ευαγγέλου» CWC PRO Master Class Σωτήρης Ευαγγέλου Το CWC PRO Master Class «Η Κουζίνα a la Grecque του Σωτήρη Ευαγγέλου»... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής CWC PRO Masterclass Brunch and All About Eggs

CWC PRO Masterclass Brunch & All About Eggs chef Instructor Βασίλης Σπόρος Σε αυτό το 5ωρο master class, ο chef του Mama Roux και Chef Patron του Po’ Boys BBQ Βασίλης... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής, CWC PRO Masterclass Burger Academy

CWC PRO Masterclass Burger Academy chef InstructorΒασίλης Σπόρος Classic Burgers & Sandwiches - Τα πιο διάσημα sandwich του κόσμου μέσα από 20 συνταγές. O chef... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC PRO Masterclass 12 Δημιουργικές Καλοκαιρινές Σαλάτες

CWC PRO Masterclass   12 Δημιουργικές Καλοκαιρινές Σαλάτες Chef Instructor  Βασίλης Σπόρος Στο Masterclass σεμινάριο της CWC PRO ο Chef Βασίλης Σπόρος... Περισσότερα


Σεμινάριο The art of Gelato - Ice Cream making

“The art of Gelato & Ice Cream making” Επαγγελματικό σεμινάριο “H Τέχνη της παρασκευής Gelato & Ice Cream” Στο διήμερο Demo Masterclass της CWC PRO... Περισσότερα



OnLine Σεμινάρια και μαθήματα μαγειρικής.


SPONSOR BRANDS

Εγγραφείτε στο newsletter της Cooking Workshop Consulting
κάντε κλικ εδώ
για να σας ενημερώνουμε για νέα σεμινάρια και να μαθαίνετε τα νέα μας.
* απαιτούμενο
Παρακαλώ επιλέξτε Groups ενδιαφέροντος

X

☑️ Κάντε Like

Για την ενημέρωση σας από τα
Νέα μας Σεμινάρια.
Contact Us