Σεμινάρια MasterClass Μαγειρικής

Σεμινάρια MasterClass Μαγειρικής

LEVEL 5 ADVANCED CULINARY TECHNIQUES

LEVEL 5 ADVANCED CULINARY TECHNIQUES

LEVEL 5 ADVANCED CULINARY TECHNIQUES ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ

LEVEL 5 ADVANCED CULINARY TECHNIQUES
ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ
ΤΑΧΥΡΥΘΜΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 50 ΩΡΩΝ

100% ΗΑNDS ON ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΗ ΕΚΠAIΔΕΥΣΗ
CHEF INSTRUCTOR: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΕΛΗΘΑΝΑΣΗΣ
20 ΤΕΧΝΙΚΕΣ / 18 ΣΥΝΤΑΓΕΣ / 20 ΠΑΡΑΛΛΑΓΕΣ
ΝΕΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΟ ΤΜΗΜΑ - ΝΕΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ!
4 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ & ΠΕΜΠΤΗ 09:00-15:00
Ημερομηνία έναρξης: 20/11/2024

Το Level 5 Μεσογειακή Δημιουργική Κουζίνα - Advanced Culinary Techniques, είναι ο κύκλος διήμερων HANDS ON MasterClass σεμιναρίων με διάρκεια 50 ωρών και 100% εργαστηριακή εκπαίδευση.
Ο κάθε συμμετέχων μάγειρας δημιουργεί ο ίδιος τις συνταγές με την διαδικασία hands on, στον ατομικό του υπερσύγχρονο εξοπλισμό που παρέχει η CWC PRO, υπό την καθοδήγηση του Chef Ιnstructor Παναγιώτη Δεληθανάση.
O κάθε εκπαιδευόμενος θα δημιουργήσει προσωπικά τις 18 διαφορετικές συνταγές Μεσογειακής Δημιουργικής Κουζίνας με όλες τις υποσυνταγές χρησιμοποιώντας 20 διαφορετικές τεχνικές υψηλού επίπεδου (Advanced Culinary Techniques).
Θα αναπτυχτούν παράλληλα με την κάθε συνταγή οι πιθανές παραλλαγές του κάθε πιάτου.
Στο Level 5 Advanced Culinary Techniques ο κάθε μάγειρας υπό την καθοδήγηση του Chef Ιnstructor Δεληθανάση Παναγιώτη μαθαίνει βήμα βήμα πώς να κατανοεί και να εφαρμόζει την κάθε τεχνική για την ολοκλήρωση της κάθε συνταγής.
Έμφαση δίνεται στην ανάπτυξη της αντίληψης για τη δημιουργία ενός νόστιμου πιάτου, στην αρμονία των γεύσεων, στις υφές, στις τεχνικές στησίματος πιάτων αλλά και τη σωστή διαχείριση των φρέσκων πρώτων υλών.
Στόχος του προγράμματος είναι να βοηθήσει τους συμμετέχοντες να εξελίξουν τις γνώσεις τους σε υψηλότερο επίπεδο ώστε ο κάθε συμμετέχον να κατανοήσει όλες τις λεπτομέρειες, να τις εφαρμόσει, να αξιολογηθεί για την κάθε μια από αυτές ώστε να νιώσει με σιγουριά ότι μπορεί να τις εκτελέσει σε επιχειρήσεις με υψηλές απαιτήσεις .
Για την κάθε συνταγή γίνεται ανάλυση κόστους (Food Cost Analysis).
Η CWC PRO παρέχει με τις εξειδικευμένες μεθόδους εκπαίδευσης και μέσω των εργαστηριακών μαθημάτων τις ουσιαστικές γνώσεις που χρειάζεται ο κάθε μάγειρας για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στις υψηλές απαιτήσεις των επιχειρήσεων σε Ελλάδα και το εξωτερικό, αλλά και στο πώς να δημιουργήσει και ό ίδιος δικές του συνταγές και menu με Μεσογειακό και Ελληνικό χαρακτήρα στην κατηγορία Comfort Fine Cuisine.

Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης
Κέντρου Δια Βίου Μάθησης (Κωδ.191169677)
«CWC PRO PROFESSIONAL CULINARY STUDIES - Κ.Δ.Β.Μ.»


Level 5 – Advanced Culinary Techniques Μεσογειακή Δημιουργική Κουζίνα 50 ώρες / 4 εβδομάδες /2 ημέρες ανά εβδομάδα / 8 διδακτικές ώρες ανά ημέρα

Οι συνταγές και οι τεχνικές του σεμιναρίου είναι:


1η ΕΒΔΟΜΑΔΑ TETΑΡΤΗ 20/11 ΠΕΜΠΤΗ 21/11



2η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 27/11 ΠΕΜΠΤΗ 28/11



3η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 4/12 ΠΕΜΠΤΗ 5/12


4η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 11/12 ΠΕΜΠΤΗ 11/12



Πιστοποιήσης

certificate
certificate

Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σεμινάριο σε φίλο σας.


To σεμινάριο απευθύνεται σε: Επαγγελματίες Chef - Μάγειρες, Σπουδαστές Μαγειρικής Τέχνης, Ερασιτέχνες και Λάτρεις Μαγειρικής, Ιδιοκτήτες και Στελέχη επιχειρήσεων εστίασης.
Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης Κ.Δ.Β.Μ. του Σεμιναρίου: << LEVEL 5 ADVANCED CULINARY TECHNIQUES >> καθώς και το έντυπο υλικό του με συνταγές.

Χώρος διεξαγωγής του Σεμιναρίου.
Cooking Workshop Consulting Λέοντος Σοφού 18 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 27728011384

Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σεμινάριο σε φίλο σας.



Βρείτε Κατάλυμα για την διαμονή σας κοντά στο σεμινάριο μας
Booking.com

Π. Δεληθανάσης

📌 LEVEL 5 ADVANCED CULINARY TECHNIQUES

E-SHOP CWC PRO Cooking Workshop Consulting

Σχολή Μαγειρικής Ταχύρρυθμες Σπουδές Μαγειρικής Τέχνης

Σχολή Ζαχαροπλαστικής Ταχύρρυθμες Σπουδές Ζαχαροπλαστικής Τέχνης

Cooking Workshop Member Club

CWC PRO MasterClasses
H CWC PRO έχοντας δημιουργήσει ένα Εξειδικευμένο δίκτυο συνεργατών στη Γαστρονομία (The Expertise Culinary Network) από διακεκριμένους Έλληνες και διεθνείς chef΄s πραγματοποιεί σεμινάρια Μaster Classes  καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, μεταμορφώνοντας την κουζίνα της σε τόπο επαγγελματικής  και δημιουργικής γνώσης, γευστικών πειραματισμών, καθώς οι chef αποκαλύπτουν τα πιο δημιουργικά μυστικά από τον κόσμο της γαστρονομίας .
Οι  Εξειδικευμένοι συνεργάτες μας μοιράζονται τις τελευταίες τάσεις στην γαστρονομία, με επαγγελματίες και σπουδαστές αλλά και με ανθρώπους που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον χώρο της γαστρονομίας.
Τα σεμινάρια & MasterClasses της CWC PRO PROFESSIONAL CULINARY STUDIES, με διάσημους ,διακεκριμένους και ανερχόμενους σεφ, σου προσφέρουν τις εξειδικευμένες γνώσεις που χρειάζεσαι στην ολοένα αυξανομένη και ανταγωνιστική αγορά της εστίασης.
Επίλεξε αυτό που σου ταιριάζει, παρακολούθησε το, και χρησιμοποίησε την βεβαίωση συμμετοχής στο βιογραφικό σου!
Μάθε την πιο νόστιμη συνταγή, τη συνταγή της επιτυχίας σου.



Πιστοποιήσης

certificate
certificate

Προσεχή Σεμινάρια


Σεμινάριο Hands-on Ζαχαροπλαστικής Aνατολίτικα Σιροπιαστά Γλυκά

Hands-on Ζαχαροπλαστικής Aνατολίτικα Σιροπιαστά Γλυκά Με τον Pastry Chef Joseph Azzam Σε αυτό το σεμινάριο Hands-on για επαγγελματίες και σπουδαστές, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν με τα χέρια τους υπό την καθοδήγηση του chef, παραδοσιακά Ανατολίτικα σιροπιαστά... Περισσότερα


Σεμινάριο Ταχύρρυθμο Τμήμα Εκπαίδευσης στην Ζαχαροπλαστική Τέχνη

👨‍🍳 Γίνε Ζαχαροπλάστης και μάθε όλα τα μυστικά της Τέχνης.📌 Ταχύρρυθμη εκπαίδευση υψηλού επιπέδου, 100% Εργαστηριακα μαθήματα σε υπερσύγχρονα εργαστήρια zαχαροπλαστικής. 📌 Τα μαθήματα απευθύνονται σε οποιον θέλει να ξεκινήσει την καριέρα του στο χώρο της... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC Scuola per Pizzaioli PRO

Το Ταχύρυθμο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης CWC PRO PIZZAIOLO 40 ωρών απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να μάθουν την τέχνη του Pizzaiolo, και να εργαστούν σε επιχειρήσεις πιτσαρίας ή ακόμα να ανοίξουν την δική τους επιχείρηση καθώς και σε επαγγελματίες και ιδιοκτήτες εστιατορίων που επιθυμούν... Περισσότερα


Σεμινάριο Ταχύρρυθμο Τμήμα Εκπαίδευσης στην Μαγειρική Τέχνη

👨‍🍳 Γίνε Μάγειρας και μάθε τα όλα μυστικά της Τέχνης. 📌 Ταχύρρυθμη εκπαίδευση υψηλού επιπέδου, 100% Εργαστηριακα μαθήματα σε υπερσύγχρονα εργαστήρια μαγειρικής. 📌 Τα μαθήματα απευθύνονται σε οποιον θέλει να ξεκινήσει την καριέρα του στο χώρο της Μαγειρικής Τέχνης... Περισσότερα


Σεμινάριο HANDS ON Advanced Culinary Techniques Master Class

HANDS ON Advanced Culinary Techniques Master Class (18-21/3) Πρόγραμμα κατάρτισης 4 ημερών (30 ΩΡΕΣ) Το 4ήμερο Advanced Culinary Techniques Master Class είναι ένα εντατικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα 30 ωρών που προσφέρει 100% πρακτική εκπαίδευση. Κάθε συμμετέχων θα προετοιμάσει όλες τις συνταγές ξεχωριστά χρησιμοποιώντας ... Περισσότερα


Σεμινάριο EIΔΙΚΟΣ ΚΡΥΑΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ - CHEF GARDE DE MANGER

ESSENSIAL LEVEL 1 - EIΔΙΚΟΣ ΚΡΥΑΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ - CHEF GARDE DE MANGER ΤΑΧΥΡΡΥΘΜΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 4 ΗΜΕΡΩΝ Ο σεφ Garde de Manger, ή αλλιώς ο σεφ της Κρύας κουζίνας, διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο σε κάθε μαγειρική brigade . Η μαεστρία σε αυτή τη θέση αναδεικνύει την ευελιξία και την εξειδίκευση... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής Hands On Japanese Sushi

Hands On Japanese Sushi Διήμερο σεμινάριο 100% Εργαστηριακή εκπαίδευση CWC PRO MasterClass με τoν chef Χρόνη Δαμαλά. ΤΡΙΤΗ 17 & ΤΕΤΑΡΤΗ 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2026 09:00-16:00 ( 16 ΔΙΔΑΚΤΙΚΕΣ ΩΡΕΣ ) Σε αυτό το CWC PRO Μasterclass, υπο την καθοδήγηση του chef Χρόνη Δαμαλά οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC PRO MasterClass Antonio Bachour’s Viennoiserie

CWC PRO Pastry Chef MasterClass 3 Days DEMONSTRATION Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής Antonio Bachour’s Viennoiserie 2026 Η CWC PRO Pastry Chef Studies υποδέχεται τον Antonio Bachour έναν από τους διασημότερους Pastry Chef παγκοσμίως σε ένα τριήμερο DEMONSTRATION MasterClass όπου θα μοιραστεί “τα μυστικά και τις τεχνικές του”,... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC PRO MasterClass Antonio Bachour’s Petit Gâteaux and Entremets

CWC PRO Pastry Chef MasterClass 3 Days Demonstration Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής Antonio Bachour’s Petit Gâteaux and Entremets Η CWC PRO Pastry Chef Studies υποδέχεται τον Antonio Bachour έναν από τους διασημότερους Pastry Chef παγκοσμίως σε ένα τριήμερο demonstration Masterclass όπου θα μοιραστεί “τα μυστικά και τις τεχνικές του”,... Περισσότερα


Σεμινάριο The art of Gelato

“The art of Gelato” Επαγγελματικό σεμινάριο “H Τέχνη της παρασκευής Gelato” Στο διήμερο Demo Masterclass της CWC PRO ο Gelato expert Λουίζος Συμεωνίδης ,Chef Patron του Vanilla Gelateria,  θα μεταφέρει σε επαγγελματίες και σπουδαστές, τις απαραίτητες δεξιότητες, γνώσεις, τεχνικές και συνταγές που... Περισσότερα



OnLine Σεμινάρια και μαθήματα μαγειρικής.


SPONSOR BRANDS

Εγγραφείτε στο newsletter της Cooking Workshop Consulting
κάντε κλικ εδώ
για να σας ενημερώνουμε για νέα σεμινάρια και να μαθαίνετε τα νέα μας.
* απαιτούμενο
Παρακαλώ επιλέξτε Groups ενδιαφέροντος

X

☑️ Κάντε Like

Για την ενημέρωση σας από τα
Νέα μας Σεμινάρια.
Contact Us