Το Ταχύρυθμο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης CWC PRO PIZZAIOLO 40 ωρών απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να μάθουν την τέχνη του Pizzaiolo, και να... Περισσότερα
Σεμινάρια ζαχαροπλαστικής
CWC PRO MasterClass Ζαχαροπλαστικής με τον Γάλλο Pastry Chef Aymeric Bredelle

CWC PRO MasterClass Ζαχαροπλαστικής με τον Γάλλο Pastry Chef Aymeric Bredelle
Γαλλικά γλυκά & Τούρτες French Modern desserts & Cakes
O Γάλλος Pastry Chef Aymeric Bredelle Executive Pastry Chef χαρακτηρίζεται για το μεγάλο ταλέντο του και την αγάπη του για την Μοντέρνα Ζαχαροπλαστική , σε αυτό το MasterClass θα δημιουργήσει 2 τούρτες και 2 γλυκά σε πιάτο, συνδυάζοντας υφές με μοναδικό τρόπο και θα μοιραστεί τις γνώσεις του με τους επαγγελματίες και σπουδαστές, δείχνοντας τους την εξελιγμένη Γαλλική άποψη για την μοντέρνα ζαχαροπλαστική. Θα προτείνει παραλλαγές που αποτελούν έμπνευση για δημιουργία ευφάνταστων προτάσεων για τα μενού ζαχαροπλαστείων ,εστιατόριων και ξενοδοχείων.
Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στην Ελληνική γλώσσα
Συνταγές
- Γλυκό σε πιάτο: Sabayon μαύρης σοκολάτας, caramel mout effleure.
Dacquoise coco citron, σοκολάτα Sabayon , sauce καραμέλας , σφουγγάρι σοκολάτας, παγωτό βανίλια
- Γλυκό σε πιάτο: Declinaison gourmande
Maccaron amarena,Marshmalow raspberry, Crumble, meringue, sorbet, τεχνικές spherification ,sponge,syphon
- Τούρτα "LE FAUBOURG"
Cremeux chocolat; pralin; truffe au the.
Beurre amande; biscuit russe
DECOS: Chocolat plastique; flocage; Maccaron
- Τούρτα "LE TONIABROMINE"
Dacquoise αμυγδαλο , creme brûlée,chocolate miroir, sabayon,pralin,chocolate decor
CV: O Aymeric Bredelle Executive Pastry Chef έχει συνεργαστεί με επιχειρήσεις υψηλού επίπεδου και είναι παράλληλα ο βασικός εκπαιδευτής της CWC PRO Instructor Executive Pastry Chef
Executive Pastry Chef for Pastry Boutiques and Restaurant
Consulting in Chalkidiki, Thessalonique. Greece
L’Orangerie Panorama Thessaloniki (gourmet restaurant)
Executive Pastry Chef: Molecular cooking, Plated dessert, Master pieces, Breads and Viennoiseries, Special events cooking …
Amanyara Resort & Villas, Providencial, Turks & Caicos Island.
Executive Pastry Chef.
Plated dessert, Master pieces, Breads and Viennoiseries, Special events …Danai Beach Resort & Villas, Chalkidiki, Greece
Pastry Chef. Special chocolate and sugar showpieces. Gastronomic and
Gourmet restaurant.
C. LEROY Group (christophe-leroy.com), Saint Tropez, France
Pastry Chef catering up to 800 covers per day for C. Leroy’s upscale restaurants and events (Cannes Festival, Nuit Blanche).
Relais & Châteaux Le Pralong, Courchevel, et Castel Novel, Varetz, ★★★★ luxe
Pastry Chef at France’s top winter resort. Catering for the hotel’s restaurant and VIP events, creating special showpieces.
Cruise ship Insignia, Oceania Cruises ★★★★ luxe
Head Pastry catering 400 covers per day for the ship’s top restaurant.
Châteaux et Hôtels de France Golf Hôtel Valescure, Saint Raphaël, France ★★★★
Pastry Chef at one of France’s oldest golf resort, on the French Riviera.
Riverside Hotel (Cambridge, UK), Hôtel Mercure (Chamonix and La Réunion, France), La Voile d’Or (Saint-Jean Cap Ferrat, France).
Education
Lycée Hôtelier Paul Valery, Menton, France
Baccalauréat Professionnel de Cuisine M. Charles Ceva, Meilleur Ouvrier de France, Saint Laurent, France
Completed program in sugar work artistry and pastry’s; ENSP Yssingeaux , stages, Saint Etienne, FRANCE. M. Charles Ceva, Meilleur Ouvrier de France, Saint Laurent, France
Completed program in sugar work artistry and, Saint Etienne, FRANCE.
Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σεμινάριο σε φίλο σας.
No
Cooking Workshop Consulting Λέοντος Σοφού 18 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 27728013425
1
Aymeric Bredelle
No