Το Ταχύρυθμο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης CWC PRO PIZZAIOLO 40 ωρών απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να μάθουν την τέχνη του Pizzaiolo, και να... Περισσότερα
Σεμινάρια ζαχαροπλαστικής
CWC MasterClass με τον Pastry Chef Τίμο Βλάχου

CWC PRO Master Class με τον Pastry Chef Τίμο Βλάχου
Μοντέρνα Γαλλική Ζαχαροπλαστική - Ατομικά γλυκά
Στο MasterClass αυτό ο Pastry Chef Instructor της CWC PRO Τίμος Βλάχου θα μας παρουσιάσει ατομικά γλυκά της μοντέρνας Γαλλικής Ζαχαροπλαστικής προτείνοντας υλικά και τεχνικές που συνδυάζονται άψογα και δημιουργούν μοναδικά γλυκά που μπορούν να αποτελέσουν πήγες εμπνεύσεις για επαγγελματίες και σπουδαστές.
CV: Ο Τίμος Βλάχου είναι ο Executive Pastry Chef του "Danai Beach Resort" 5* χαρακτηρίζεται για τις εκλεπτυσμένες του δημιουργίες του και έχει στην πορεία του μέχρι σήμερα, πολλές συνεργασίες σε επώνυμα ξενοδοχεία και Ζαχαροπλαστεία: Αγαπητός, hotel DAIOS LUXURY LIVING hotel ,LES LAZARISTES ,Κανακης, 1 ‘Pied a terre’ London,1 michelen star restaurant ‘5 * Hertford Street’ London, Χατζηφωτείου, ‘ESTIA bakeries’ 'Doryssa Samos
Συνταγές
1. "The maple"
biscuit caramel,maple syrup cremeux,coffee mousse,walnut pate sable
2. "Tahiti"
Dacquoise noisette,mousse με βανίλια Ταιτής,caramel creme brulle,pate sable φουντουκιού.
3. "Pink"
Financier,confit φράουλα,mousse λευκής σοκολάτας,pate sable αμυγδάλου.
4. "Red fruits and Tonka bean"
Biscuit cuillere,red fruits confit,red fruits mousse,tonka bean ganache montee.
Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σεμινάριο σε φίλο σας.
No
Cooking Workshop Consulting Λέοντος Σοφού 18 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 2772809347
1
Τίμος Βλάχου
No