HANDS ON Advanced Culinary Techniques Master Class (18-21/3) Πρόγραμμα κατάρτισης 4 ημερών (30 ΩΡΕΣ) Το 4ήμερο Advanced Culinary Techniques Master Class είναι ένα εντατικό... Περισσότερα
MasterClass για σεφ, μάγειρες, επαγγελματίες
Σεμινάριο Summer BBQ με δημιουργικά κρεατοσκευάσματα

Summer BBQ με δημιουργικά κρεατοσκευάσματα.
Με τον R&D Chef Λάζαρο Ράπτη
Στο MasterClass της CWC PRO o πρωτοπόρος στο είδος αυτό, Λάζαρος Ράπτης θα παρουσιάσει τις δημιουργίες του που δικαία τον κατατάσσουν στη θέση αυτή σε όλη την Ελλάδα. Έχοντας δημιουργήσει ένα high level στο είδος του κρεατοσκευάσματος που παράλληλα είναι προσιτό αλλά με γεύσεις και επίπεδο της κατηγορίας gourmet, οι επαγγελματίες και σπουδαστές θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν τα μυστικά της τέχνης του, και να χρησιμοποιήσουν τις γνώσεις τους για να δημιουργήσουν προτάσεις για τα καλοκαιρινά μενού τους.
Ο R&D Chef Λάζαρος Ράπτης παντρεύοντας τεχνικές μαγειρικής, ζαχαροπλαστικής και αρτοποιίας δημιουργεί πρωτότυπες προτάσεις και ιδέες για το σύγχρονο Comfort food. Προσαρμοσμένες στην κάλυψη αναγκών του σύγχρονου καταναλωτή διαμόρφωσε μια νέα τάση στην Ελληνική αγορά του κρέατος. Πτυχιούχος της Κρατικής σχολής επαγγελμάτων κρέατος και της σχολής τουριστικών επαγγελμάτων Περαίας Θεσσαλονίκης. Προπονητής της πρώτης ομάδας νέων κρεοπωλών που συμμετείχε σε Διεθνή διαγωνισμό στη Ουτρέχτη της Ολλανδίας αποκομίζει τις καλύτερες εντυπώσεις. Σήμερα είναι R&D chef & σύμβουλος γαστρονομίας και ιδιωτεύει. Εισηγητής σεμιναρίων με εξειδίκευση την δημιουργία μοντέρνων - καινοτόμων κρεατοσκευασμάτων και διακόσμησης βιτρίνας καθώς επίσης και νέων τεχνικών μαγειρικής συνεργαζόμενος με μεγάλες εταιρίες της μαζικής εστίασης. Έιναι ενεργό μέλος της λέσχης Αρχιμαγείρων Β.Ελλάδος και επίτιμο μέλος της Ένωσης Γαστρονομίας Ελλάδος.
Εξέδωσε και το βιβλίο με τίτλο *GourMeat onestep beyond* μία συλλογική δουλειά που αποτελεί και την πρώτη παγκοσμίως στοχοποιημένη εκδοτική προσέγγιση που έχει να κάνει αποκλειστικά με το κρέας και το σύγχρονο δημιουργικό κρεατοσκεύασμα.
ΣΥΝΤΑΓΕΣ- ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ:
- Beef Saltimbocca rolls.
- Hawaiian kebabs.
- Meat pineapple donuts.
- Χοιρινά φιλετίνια με δροσερή μαρινάδα και μαστέλο Χίου.
- Rustic chicken breast.
- 4 cheeses beef bombs.
- Beef rolls.
- Κοπανάκια ras el hanout.
- Glazed beef cubes.
- Ψαρονέφρι με espresso blend.
- 4 καλοκαιρινές ethnic μαρινάδες και μυστικά για τέλειο μαρινάρισμα.
- Η χρήση του sous vide στα κρεοπωλεία
Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σεμινάριο σε φίλο σας.
No
Cooking Workshop Consulting Λέοντος Σοφού 18 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 2772806529
1
Λάζαρος Ράπτης
No