CWC PRO Master class «Ελληνική Δημιουργική Κουζίνα μέσα από μοντέρνες τεχνικές του chef Αλέξανδρου Τσιοτίνη 1* Michelin» Στο CWC PRO MasterClass... Περισσότερα
MasterClass για σεφ, μάγειρες, επαγγελματίες
Δημιουργικά Ορεκτικά με θαλασσινά του Γιάννη Μαρινόπουλου
CWC PRO MasterClass Δημιουργικά Ορεκτικά με θαλασσινά του Γιάννη Μαρινόπουλου.
Στο ΜasterClass σεμινάριο της CWCPRO o chef Γιάννης Μαρινόπουλος θα μοιραστεί, με επαγγελματίες και σπουδαστές, τεχνικές και συνταγές της δημιουργικής του κουζίνας, με θέμα Δημιουργικά Ορεκτικά με θαλασσινά
Ο Γιάννης Μαρινόπουλος κατάγεται από το νησί της Θάσου, είναι Executive Chef του ομίλου Xenios Gate Group και κατέχει προϋπηρεσία 21 χρόνων στο κλάδο της μαγειρικής. Τα πρώτα του μαγειρικά βήματα τα έκανε πλάι στον σεφ Σωτήρη Ευαγγέλου όπου άρχισε να διαμορφώνει μια πιο ολοκληρωμένη άποψη σε ότι αφορά την μαγειρική τέχνη. Αγαπάει την παράδοση και εμπνέεται από αυτή. Την κουζίνα του θα την χαρακτηρίζαμε ως ‘’high end”κοσμοπολιτίκη μεσογειακή, γεμάτη από εντάσεις, μνήμες και εικόνες. Συνδυάζει άριστα νέες και μοντέρνες τεχνικές, δίνοντας μια άλλη νέα διάσταση σε πιάτα που σκέπασε ο χρόνος!
Στο παρελθόν έχει υπάρξει στο Βερολίνο, Α΄ εισηγητής σε σεμινάρια με βασικό θέμα την μοντέρνα Ελληνική κουζίνα και μεσογειακή διατροφή. Συμμετέχει σε consulting εστιατορίων σε όλη την Ελλάδα.
Οι συμμετέχοντες θα εμπνευστούν από τα πιάτα του Chef και τις τεχνικές του και θα μπορέσουν να αναδείξουν δικές τους ιδέες στα εστιατόρια που εργάζονται.
Οι συνταγές που θα παρουσιάσουμε:
- Burger Σολωμού με χειροποίητο Kimchi και το Brioche του Σεφ.
- Αθηναϊκή Σαλάτα σε τρεις παραλλαγές!
- Η υπεραξία του "No food waste".
- Ντολμαδάκια αμπελόφυλλο με ταρτάρ καραβίδας και αφρό Μοσχολέμονο.
- Γαρίδες σαγανάκι! "Μνήμες και επαναφορά" Κουλί από ψητές ντομάτες τηγανητή κάπαρη, αφρό μπισκ και παξιμάδι από τυρί φέτα!
- Καπνιστή συναγρίδα, με αρμυρά τουρσί και παγωτό ελαιόλαδο.
- Ταραμάς από καπνιστό Σκουμπρί σε μπρουσκέτα από λαδένια Κιμώλου με πίκλα κρεμμύδι και πίκλα φράουλα.
- Το χταπόδι! Ανάλυση μαγειρέματος "Γιατί στον ατμό" συντήρηση / μαγείρεμα / κάπνισμα / διατηρησιμότητα / tips.
- Χταποδομακαρονάδα με χειροποίητα ζυμαρικά, κουκουνάρι, ελιές, λιαστή ντομάτα ποσέ αυγό.
Οι Τεχνικές & συνταγές που θα παρουσιαστούν:
- Πίκλες
- Κάπνισμα
- Αφροί / Σιφόν
- Παγωτό
- Μαγιονέζα Θαλασσινών
- Κονφί
- Demi Ψαριών
- Fermentation
- Οσμώσεις
- Πατάτες 3ών Σταδίων
- Kimchi
- Ταρτάρ
- Τεχνική Χταπόδι στον Ατμό
- Brioche
- Burger Σολομού
- Μαγιονέζα Θαλασσινών
- Ντολμαδάκια
- Πίκλες& Τουρσί
- Καπνιστός Ταραμάς
- Αφρός Φέτας
- Αφρός Μπισκ
- Πάστομα& Κάπνισμα Συναγρίδας
- DemiGlace Ψαριών
- Αθηναϊκή
- Kimchi
- Ταρτάρ
- Λαδένια Κιμώλου
Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σεμινάριο σε φίλο σας.
No
Cooking Workshop Consulting Λέοντος Σοφού 18 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 27728021067
1
Γιάννης Μαρινόπουλος
No