Το Ταχύρυθμο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης CWC PRO PIZZAIOLO 40 ωρών απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να μάθουν την τέχνη του Pizzaiolo, και να... Περισσότερα
MasterClass για σεφ, μάγειρες, επαγγελματίες
Η Δημιουργική Κουζίνα του Παύλου Κυριάκη με Τεχνικές Εστιατορίου * Michelin
CWC PRO Master Class “Η Δημιουργική Κουζίνα του Παύλου Κυριάκη με Τεχνικές Εστιατορίου * Michelin”
Ετοιμαστείτε για μια απαράμιλλη γαστρονομική εμπειρία, "Η Δημιουργική Κουζίνα του Παύλου Κυριάκη με Τεχνικές Εστιατορίου * Michelin" .
Αυτή η μοναδική ευκαιρία επιτρέπει σε επαγγελματίες και σπουδαστές μαγειρικής να παρακολουθήσουν την τέχνη του αναγνωρισμένου και βραβευμένου σεφ με 1* Michelin Παύλου Κυριάκη μέσα από μια συναρπαστική επίδειξη. Ελάτε μαζί μας για να εξερευνήσουμε τις τεχνικές, τις υφές και τις τάσεις που έχουν χαρίσει στον σεφ διεθνή αναγνώριση.
Chef Παύλος Κυριάκης
Ο σεφ Παύλος Κυριάκης ,απόφοιτος της σχολής μαγειρικής της Αθήνας, είναι ένας έμπειρος επαγγελματίας με πλούσιο υπόβαθρο. Έχοντας εργαστεί σε ένα από τα καλύτερα εστιατόριο της Ελλάδας, τη Σπονδή (2* Michelin), για έξι χρόνια, είχε το προνόμιο να μάθει από μεγάλα ονόματα της μαγειρικής όπως οι Arnaud Bignon**, Eric Frechon***, William Mahi*** και Michel Del Burgo***.Το γαστρονομικό του ταξίδι συνεχίστηκε σε παγκόσμια κλίμακα, ως εργαζόμενος σε φημισμένα καταστήματα όπως το Pierre Gagnaire (3* Michelin) στο Παρίσι, το Benu (3* Michelin) στο Σαν Φρανσίσκο, το Azurmendi (3* Michelin) στο Μπιλμπάο, το Flocons De Sel (3* Michelin) στο Megeve και το Enoteca Pinchiorri (3* Michelin) στη Φλωρεντία.
Από το 2016, ο σεφ Παύλος Κυριάκης υπήρξε Εxecutive chef στο εστιατόριο Lycabettus στη Σαντορίνη. Το εστιατόριο λαμβάνει σταθερά διακρίσεις, όπως χρυσό σκούφο από το Αθηνόραμα της Αθήνας και 2 αστέρια από τον οδηγό FNL. Το 2022, ο Παύλος Κυριάκης εξασφάλισε το πρώτο του αστέρι Michelin στο Zillers, με τον οδηγό Michelin να επιβεβαιώνει αυτή την αναγνώριση τον Οκτώβριο του 2023 για δεύτερη συνεχή χρονιά.
Τι να περιμένετε από το CWC PRO Demonstration Master Class
Οι συμμετέχοντες στο CWC PRO Demonstration Master Class θα παρακολουθήσουν τον σεφ Παύλο Κυριάκη εν δράσει, παρέχοντας μια σπάνια ευκαιρία να παρατηρήσουν και να κατανοήσουν τις ιδιαιτερότητες της δημιουργικής του διαδικασίας. Η επίδειξη θα εμβαθύνει στις καινοτόμες τεχνικές και υφές που καθορίζουν την κουζίνα που έχει βραβευτεί με αστέρι Michelin. Επιπλέον, οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν για τις τελευταίες γαστρονομικές τάσεις, αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις που μπορούν να απογειώσουν τις δικές τους γαστρονομικές προσπάθειες.
Τα οφέλη των επαγγελματικών CWC PRO Master Classes μαγειρικής
Τα Demonstartion master classes της CWC PRO προσφέρουν μια μοναδική οπτική εμπειρία μάθησης. Η παρακολούθηση ενός εξειδικευμένου σεφ παρέχει έμπνευση και βαθύτερη κατανόηση των καλλιτεχνικών πτυχών της μαγειρικής δημιουργίας. Τόσο οι επαγγελματίες όσο και οι σπουδαστές μπορούν να αντλήσουν έμπνευση από τις τεχνικές του σεφ και να τις ενσωματώσουν στο δικό τους μαγειρικό ρεπερτόριο.
Ερωτήσεις και απαντήσεις σε πραγματικό χρόνο και αλληλεπίδραση: Ο διαδραστικός χαρακτήρας των master classes επίδειξης επιτρέπει ερωτήσεις και απαντήσεις σε πραγματικό χρόνο. Οι συμμετέχοντες μπορούν να αλληλεπιδράσουν με τον σεφ Παύλου Κυριάκη, ζητώντας διευκρινίσεις σχετικά με τις τεχνικές, αποκτώντας εμπιστευτικές συμβουλές και καλλιεργώντας μια άμεση σχέση με τον ειδικό της μαγειρικής. Αυτή η διαδραστική δυναμική ενισχύει τη μαθησιακή εμπειρία και ενθαρρύνει μια συνεργατική προσέγγιση στη μαγειρική μαεστρία.
Εν κατακλείδι, το CWC PRO Demonstration Master Class με τον σεφ Παύλο Κυριάκη δεν είναι απλώς ένα σεμινάριο- είναι ένα καθηλωτικό ταξίδι στην καρδιά της γαστρονομικής αριστείας. Εξασφαλίστε τη θέση σας σήμερα για να παρακολουθήσετε τη μαγεία να ξεδιπλώνεται και να αποκτήσετε γνώσεις που αναμφίβολα θα διαμορφώσουν το γαστρονομικό σας μέλλον. Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία να μάθετε από τους καλύτερους του χώρου!
ΣΥΝΤΑΓΕΣ & ΤΕΧΝΙΚΕΣ
Αγκινάρα Vegetarian πιάτο με 4 διαφορετικές συνταγές
- Αγκινάρες κονφί και τηγανιτές
- Αυγολέμονο Σιφόν το οποίο μαγειρεύεται sous vide
- Πουρές Σελινόριζας
- Πούδρα τρούφας
Μοσχάρι ταρτάρ πιάτο κρεατικών με 4 συνταγές
- Παγωτό μπερ μπλανκ
- Τουιλ παρμεζάνας με φύλλο κρούστας
- Πίκλες λαχανικών
- Λάδι αρωματικών
Mπακαλιάρος ψημένος σε αλάτι με 4 συνταγές
- Ποσέ βουτύρου
- Fermende κίτρινα και κόκκινα παντζάρια
- Αφρός από παρμεζάνα
- Σκορδαλιά μαιντανού
Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σεμινάριο σε φίλο σας.
No
Cooking Workshop Consulting Λέοντος Σοφού 18 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 27728010240
1
Παύλος Κυριάκης
No