CWC PRO Master class «Ελληνική Δημιουργική Κουζίνα μέσα από μοντέρνες τεχνικές του chef Αλέξανδρου Τσιοτίνη 1* Michelin» Στο CWC PRO MasterClass... Περισσότερα
MasterClass για σεφ, μάγειρες, επαγγελματίες
Η Κουζίνα a la Grecque του Σωτήρη Ευαγγέλου
«Η Κουζίνα a la Grecque του Σωτήρη Ευαγγέλου»
CWC PRO Master Class Σωτήρης Ευαγγέλου
Το CWC PRO Master Class «Η Κουζίνα a la Grecque του Σωτήρη Ευαγγέλου» είναι ένα μείγμα παράδοσης και καινοτομίας. Οι συμμετέχοντες θα μάθουν να ανεβάζουν την ελληνική comfort κουζίνα σε νέα ύψη, εμπνέοντας δημιουργικότητα στα κλασικά πιάτα.
Στο μοναδικό αυτό σεμινάριο, ο Chef Σωτήρης Ευαγγέλου θα μοιραστεί τις γνώσεις του με τους επαγγελματίες και σπουδαστές, για τον τρόπο του να μαγειρεύεις νόστιμα Comfort πιάτα, με δημιουργικότητα και με Ελληνική ταυτότητα καθώς θα μας μεταφέρει τις εμπειρίες και τις πολύτιμες γνώσεις του.
Προώθηση της ελληνικής γαστρονομίας:
Με την εγγραφή σε αυτό το master class, οι επαγγελματίες μπορούν να συμβάλουν στην προώθηση και διατήρηση της ελληνικής γαστρονομίας. Ο σημαντικός ρόλος του σεφ Ευαγγέλου στην ανύψωση της ελληνικής κουζίνας σε διεθνή πρότυπα αναγνωρίζεται από την ελληνική γαστρονομική κοινότητα, καθιστώντας αυτή την τάξη μια πολύτιμη ευκαιρία για όσους επιθυμούν να υπερασπιστούν τις ελληνικές γαστρονομικές παραδόσεις.
Ευκαιρίες επαγγελματικής εξέλιξης:
Για τους επίδοξους σεφ και τους επαγγελματίες της μαγειρικής, αυτό το master class παρέχει μια μοναδική ευκαιρία να μάθουν από έναν βιρτουόζο της μαγειρικής. Η τεράστια εμπειρία του σεφ σε κορυφαίες επιχειρήσεις, σε συνδυασμό με την κοσμοπολίτικη προσέγγισή του, ανοίγει στους συμμετέχοντες τους ορίζοντες για να εμπνευστούν από ένα πρωτοπόρο της Ελληνικής γαστρονομίας, και να έρθουν κοντά στην Koυζίνα a la Grecque του Σωτήρη Ευαγγέλου.
Comfort ελληνική κουζίνα στα εστιατόρια:
Η υιοθέτηση της Comfort Eλληνικής κουζίνας σε περιβάλλον εστιατορίου επιφέρει πληθώρα πλεονεκτημάτων. Η αυθεντικότητα και η οικειότητα αυτών των πιάτων απευθύνονται σε ένα ευρύ κοινό, προσφέροντας τη γεύση της Ελληνικής Κουζίνας -Μεσογείου που ξεπερνά τα πολιτισμικά σύνορα. Η ενσωμάτωση των τεχνικών του σεφ Ευαγγέλου όχι μόνο βελτιώνει την εμπειρία του φαγητού αλλά και αναβαθμίζει τη φήμη του εστιατορίου ως κόμβου για την εξαιρετική ελληνική γαστρονομία.
Εν κατακλείδι, το master class του Chef Σωτήρη Ευαγγέλου είναι μια πύλη προς τη μαγειρική αριστεία, την πολιτιστική εκτίμηση και την επαγγελματική ανάπτυξη. Εγγραφείτε σε αυτή την εξαιρετική ευκαιρία για να αποκαλύψετε τα μυστικά της Eλληνικής Comfort Kουζίνας.
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
- Κατσικάκι φρικασέ
- Μοσχαρίσια ουρά με σταρένιο τραχανά
- Σκορπίνα μπουρδέτο
- Μοσχαρίσια μάγουλα με πουρέ μελιτζάνας
Η Ελληνική γαστρονομική κοινότητα αναγνωρίζει στο πρόσωπο του Σωτήρη Ευαγγέλου, την τεράστια συνεισφορά για την ανάδειξη της Ελληνικής γαστρονομία και τον κατατάσσει στις υψηλότερες θέσεις .
Ο Σωτήρης Ευαγγέλου γεννήθηκε στην Τύρναβο το 1967. Αποφοίτησε από την Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων το 1985. Μαθήτευσε στη σχολή του Alain Ducasse στο Παρίσι και στη συνέχεια επιλέχθηκε να εργαστεί σε εστιατόρια του ομίλου στο Μονακό, στη Μασσαλία, στη Προβηγκία, στο Παρίσι στο Plaza Athenee κ.α. Στην Ελλάδα εργάστηκε ως Executive chef σε κορυφαία ξενοδοχεία, ξεκινώντας από το Makedonia Palace και στη συνέχεια τη Μεγάλη Βρετανία, το King George και το Athenaeum InterContinental.Τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στο Makedonia Palace στη Θεσσαλονίκη, ως Executive Chef. Για τη δουλειά του έχει λάβει πολλές και σημαντικές βραβεύσεις.
Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σεμινάριο σε φίλο σας.
No
Cooking Workshop Consulting Λέοντος Σοφού 18 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 27728013156
1
Σωτήρης Ευαγγέλου
No