CWC PRO Master class «Ελληνική Δημιουργική Κουζίνα μέσα από μοντέρνες τεχνικές του chef Αλέξανδρου Τσιοτίνη 1* Michelin» Στο CWC PRO MasterClass... Περισσότερα
CWC RPO PROFESSIONAL CULINARY STUDIES
Σχολή Μαγειρικής - Προγράμματα Ταχύρρυθμης Εκπαίδευσης στην Μαγειρική Τέχνη
Τα Ειδικά σχεδιασμένα Προγράμματα Σπουδών της CWC PRO προσφέρουν ειδική και αποτελεσματική Συνεχιζόμενη Επαγγελματική Κατάρτιση με Ταχύρρυθμη Εκπαίδευση και στόχο την αναβάθμιση δεξιοτήτων την επανειδίκευση & εξειδίκευση στο χώρο της Μαγειρικής Τέχνης
Τα προγράμματα της CWC PRO απευθύνονται σε άτομα που έχουν συνάφεια με τα επαγγέλματα του Μάγειρα.
Είναι η καθαρά Επαγγελματική λύση με έμφαση στην Εργαστηριακή-πρακτική Εκπαίδευση για όσους θέλουν να κάνουν ένα βήμα αναβάθμισης της σχέσης τους με το επάγγελμα του Μάγειρα και να πιστοποιήσουν το επίπεδο της γνώσης τους με βάση τα ελληνικά και διεθνή πρότυπα . Η πιστοποίηση αφορά κάθε εκπαιδευόμενο που, μετά το πέρας των μαθημάτων, έχει πλέον τις απαραίτητες γνώσεις ώστε να δώσει εξετάσεις σύμφωνα με τα πρότυπα της ACTA και να λάβει Πιστοποίηση γνώσεων στον τομέα επιλογής του.
Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σε φίλο σας.
Τo Πρόγραμμα Ταχύρρυθμων Σπουδών
ΝΕΑ ΤΜΗΜΑΤΑ - ΝΕΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ
LEVEL 1 - BASIC
Το Level Basic, είναι ο κύκλος μαθημάτων συνεχιζόμενης επαγγελματικής κατάρτισης με στόχο της αναβάθμιση δεξιοτήτων μέσα από νέες μαγειρικές τεχνικές και τη χρήση σύγχρονων τεχνολογιών με διάρκεια στο σύνολο 128 ώρες.
Παρέχει την απολύτως απαραίτητη θεωρητική βάση στην οποία θα στηριχθούν και θα αναπτυχθούν οι ικανότητες, τα ταλέντα και οι τεχνικές γνώσεις των επόμενων επιπέδων CWC PRO LEVEL ,2,3.
Περιλαμβάνει την ύλη (θεωρία + εργαστήρια) και δίνει τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες που ήδη έχουν επαγγελματική εμπειρία και συνάφεια με το επάγγελμα να αναβαθμίσουν τις δεξιότητες τους
Level 1 - Βasic 130 ώρες
1η ΕΝΟΤΗΤΑ.
ΚΟΠΕΣ/ΖΩΜΟΙ / ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ.
- ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ.
- ΤΡΟΠΟΙ ΚΟΠΗΣ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ.
- ΖΩΜΟΙ.
- ΖΩΜΟΣ ΛΑΧΑΝΙΚΏΝ.
- ΖΩΜΟΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ.
- ΖΩΜΟΣ ΨΑΡΙ.
- ΖΩΜΟΣ ΒΟΔΙΝΟΣ.
2η ΕΝΟΤΗΤΑ.
ΣΑΛΤΣΕΣ / ΡΟΥ / ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ / EΡΓΑΛΕΙΑ / ΜISE EN PLACE.
- ΜΠΕΣΑΜΕΛ
- ΒΕΛΟΥΤΕ
- ΜΠΕΑΡΝΕΖ
- ΟΛΛΑΝΤΕΖ
- ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ
- ΡΕΜΟΥΛΑΝΤ
- ΤΑΡΤΑΡ
- ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑ
- DEMI GLACE
- ESPAGNOLE
3η ΕΝΟΤΗΤΑ.
ΒΟΥΤΥΡΑ-ΑΒΓΑ / ΚΑΝΟΝΕΣ ΥΓΙΕΝΗΣ & ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.
- ΒΟΥΤΥΡΟ ΠΟΜΑΝΤ
- ΒΟΥΤΥΡΟ ΝΟΥΑΖΕΤ
- ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΛΑΡΙΦΙΕ
- ΣΥΝΘΕΤΑ ΒΟΥΤΥΡΑ
- ΒΟΥΤΥΡΟ ΜΕ ΜΑΥΡΟ ΣΚΟΡΔΟ
- ΒΟΥΤΥΡΟ ΜΕ ΜΥΡΩΔΙΚΑ
- ΑΒΓΑ ΒΡΑΣΤΑ 3'/5'/8'
- ΑΒΓΑ A LA ROUSSE
- ΑΒΓΑ ΠΩΣΕ
- ΔΕΙΧΝΩ ΚΑΙ ΠΩΣΕ ΣΤΟ ROONER
- ΣΚΡΑΜΠΛ
- ΣΤΡΑΠΑΤΣΑΔΑ
- ΤΗΓΑΝΙΤΑ
- ΟΜΕΛΕΤΑ
- ΤΟΡΤΙΓΙΑ ΙΣΠΑΝΙΚΗ
- ΣΟΥΦΛΕ ΜΕ ΜΠΕΣΑΜΕΛ ΚΑΙ ΤΥΡΙ
4η ΕΝΟΤΗΤΑ.
ΣΑΛΑΤΕΣ.
- ΣΑΛΑΤΑ CAPRESE
- ΠΕΣΤΟ
- ΜΕΛΙΤΖΑΝΟΣΑΛΑΤΑ ΑΓΙΟΡΕΙΤΙΚΗ
- ΤΑΡΑΜΑΣ
- ΦΑΒΑ
- ΣΑΛΑΤΑ ΖΥΜΑΡΙΚΩΝ
- ΠΡΑΣΙΝΗ ΣΑΛΑΤΑ -ΦΙΛΕΤΑ SUPREME
- ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΑΛΑΤΑ
- ΣΑΛAΤΑ ΟΣΠΡIΩΝ
5η ΕΝΟΤΗΤΑ.
ZYMAΡΙΚΑ – ΡΥΖΙ.
- ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΝΑΠΟΛΙΤΕΝ
- ΠΑΣΤΙΤΣΙΟ
- ΖΥΜΑΡΙΚΟ ΜΕ ΠΕΣΤΟ
- ΛΙΓΚΟΥΙΝΙ ΚΑΡΜΠΟΝΑΡΑ
- ΚΑΝΕΛΟΝΙΑ ΜΕ ΣΠΑΝΑΚΙ
- ΡΙΖΟΤΟ ΜΙΛΑΝΕΖ
- ΚΡΙΘΑΡΟΤΟ ΓΑΡΙΔΑ
- ΡΥΖΙ ΚΡΕΟΛ
- ARANCINI ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
6η ΕΝΟΤΗΤΑ.
ΠΟΥΛΕΡΙΚΑ /ΒΟΟΕΙΔΗ.
- ΤΕΜΑΧΙΣΜΟΣ ΠΟΥΛΕΡΙΚΩΝ
- ΜΠΟΥΤΙ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΣΤΙΦΑΔΟ
- ΜΠΟΥΤΙ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΑΓΓΙΝΑΡΕΣ
- ΣΝΙΤΣΕΛ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ
- ΦΙΛΕΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΑΡΟΖΕ
- ΤΕΜΑΧΙΣΜΟΣ ΒΟΟΕΙΔΩΝ
- ΜΟΣΧΑΡΙ ΜΠΟΥΡΓΚΙΝΙΟΝ
- ΜΟΣΧΑΡΙ ΣΤΡΟΓΓΑΝΩΦ
- ΜΟΣΧΑΡΙ ΡΑΓΟΥ
7η ΕΝΟΤΗΤΑ.
ΧΟΙΡΙΝΑ / ΑΜΝΟΕΡΙΦΙΑ.
- ΑΝΑΤΟΜΙΑ ΧΟΙΡΙΝΟΥ
- ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕ ΠΡΑΣΣΑ
- ΧΟΙΡΙΝΗ ΤΗΓΑΝΙΑ
- ΧΟΙΡΙΝΗ ΠΑΝΣΕΤΑ ΦΟΥΡΝΟΥ
- ΑΝΑΤΟΜΙΑ ΑΜΝΟΕΡΙΦΙΩΝ
- ΑΡΝΑΚΙ ΝΑΒΑΡΕΝ
- ΑΡΝΑΚΙ ΦΡΙΚΑΣΕ
- ΑΡΝΑΚΙ ΠΑΤΑΤΕΣ ΦΟΥΡΝΟΥ
8η ΕΝΟΤΗΤΑ.
ΨΑΡΙΑ / ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ.
- ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΨΑΡΙΩΝ
- ΨΑΡΙ ΠΛΑΚΙ
- ΓΑΡΙΔΑ ΣΑΓΑΝΑΚΙ
- ΜΥΔΙΑ ΑΧΝΙΣΤΑ
- ΓΛΩΣΣΑ ΜΕΝΙΕΡ
- ΛΑΒΡΑΚΙ ΑΧΝΙΣΤΟ ΜΕ ΣΕΣΚΟΥΛΑ ΚΑΙ BUERRE BLANC
- ΚΑΛΑΜΑΡΙ ΤΑΜΠΟΥΛΕ
9η ΕΝΟΤΗΤΑ.
ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ.
- MOELLEUX ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ
- QUOCHE LORRAIN
- ΚΡΕΜΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ
- ΤΑΡΤΑ ΛΕΜΟΝΙ
- SEMIFREDDO ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΧΑΛΒΑ
10η ΕΝΟΤΗΤΑ.
ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ & ΘΕΩΡΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ.
Προσφορές και Παροχές CWC PRO
Επιλέξτε ένα από τα προγράμματα που χρειάζεστε ή όλα μαζί στο LEVEL PLUS και κερδίστε από την προσφορά μας.
LEVEL 1 BASIC
1650€
8 εβδομάδες / 128 ώρες
Παροχές
LEVEL 1 BASIC:
1 Chef Manual CWC PRO
LEVEL 2 IMPROVER
1350€
7 εβδομάδες / 112 ώρες
Παροχές
LEVEL 2 :
1 Chef Manual CWC PRO
LEVEL 3 INTERMEDIATE
1350€
6 εβδομάδες / 96 ώρες
Παροχές
LEVEL 3 :
1 Chef Manual CWC PRO
LEVEL PLUS (1+2+3 )
Προσφορά
από 4350€
μόνο 3400€
336 ώρες
Παροχές προς τους σπουδαστές του
LEVEL PLUS (1+2+3 ): :
1 Chef Manual CWC PRO
2 Voucher για παρακολούθηση δύο Master class αξίας 300 ευρώ
Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τα προγράμματα Ταχύρρυθμων Σεμιναρίων
Συμπληρώστε την παρακάτω Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για να σας ενημερώσουμε για τα προγράμματα ταχύρρυθμων σεμιναρίων που σας ενδιαφέρουν.
LEVEL 2 IMPROVER
Το Level 2 Improver είναι ο κύκλος μαθημάτων συνεχιζόμενης επαγγελματικής κατάρτισης εργαστηριακών μαθημάτων με διάρκεια στο σύνολο 112 ώρες .
Πρόκειται για την εξειδικευμένη εργαστηριακή εκπαίδευση με νέες τεχνικές και η απαραίτητη πρακτική τριβή με νέες τεχνολογίες που συμπληρώνει και αξιοποιεί την θεωρητική βάση του Level 1,
Στο Level Improver αναπτύσσονται επιμέρους κεφάλαια με εργαστηριακές εφαρμογές και ασκήσεις υπό την καθοδήγηση των chef instructors σε περιβάλλον επαγγελματικής κουζίνας εστιατόριου στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της CWC PRO.
Προσφέρει την δυνατότητα στους συμμετέχοντες να βρεθούν σε προσομοίωση επιχείρησης εστίασης όπου στόχος είναι να μπορέσουν να ενταχθούν σε συνθήκες εργασιακού περιβάλλοντος .
Περιλαμβάνει την ύλη (θεωρία + εργαστήρια) και δίνει τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες που ήδη έχουν επαγγελματική εμπειρία και συνάφεια με το επάγγελμα να αναβαθμίσουν τις δεξιότητες τους
Level 2 - Improver 125 ώρες
1η ΕΝΟΤΗΤΑ.
ΣΟΥΠΕΣ.
- ΚΡΕΜΥΔΟΣΟΥΠΑ
- ΒΕΛΟΥΤΕ ΚΑΡΟΤΟ
- ΠΑΡΜΑΝΤΙΕ
- ΦΑΚΕΣ
- ΜΠΙΣΚ ΚΑΡΑΒΙΔΑΣ
- ΚΟΤΟΣΟΥΠΑ
2η ΕΝΟΤΗΤΑ.
ΣΑΛΤΣΕΣ.
- ΣΑΛΤΣΑ ΒΟΥΤΥΡΟΥ
- JUS ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ
- ΣΑΛΤΣΑ ΜΑΥΡΟΔΑΦΝΗ ΜΕ JUS
- ΣΑΛΤΣΑ PEPPER
- ΛΑΔΙ ΜΑΙΝΤΑΝΟΥ
- ΣΑΛΤΣΑ YAKITORI
3η ΕΝΟΤΗΤΑ.
ΛΑΔΕΡΑ.
- ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ ΚΥΔΩΝΑΤΕΣ
- ΛΑΧΑΝΟΝΤΟΛΜΑΔΕΣ
- ΣΠΑΝΑΚΟΡΥΖΟ
- ΠΑΤΑΤΕΣ ΝΟΥΑΖΕΤ
- ΠΑΤΑΤΕΣ ΝΤΟΦΙΝΟΥΑΖ
- ΠΑΤΑΤΑ JACKET
- ΠΟΥΡΕ ΠΑΤΑΤΑΣ
- ΑΓΓΙΝΑΡΕΣ ΑΛΑ ΠΟΛΙΤΑ
4η ΕΝΟΤΗΤΑ.
ΦΡΕΣΚΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ.
- ΝΙΟΚΙ ΠΑΤΑΤΑΣ
- ΦΡΕΣΚΙΑ ΖΥΜΗ ΖΥΜΑΡΙΚΩΝ
- ΦΡΕΣΚΙΕΣ ΤΑΛΙΑΤΕΛΕΣ ΜΕ ΣΟΛΟΜΟ
- ΚΑΙ ΣΑΛΤΣΑ ΦΙΝΟΚΙΟ
- ΡΑΒΙΟΛΙ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ
- ΝΙΟΚΙ ΜΕ ΝΤΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΙΚΟ
- ΝΙΟΚΙ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΤΡΟΥΦΑΣ
5η ΕΝΟΤΗΤΑ.
BRUNCH.
- CROQUE MONSIER
- CREPE SUZET
- PANCAKES
- PHILY STEAK
- CRISPY BUTTERMILK CHICKEN
6η ΕΝΟΤΗΤΑ.
SET MENOY.
- ΣΟΥΠΑ ΠΑΡΜΑΝΤΙΕ ΜΕ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ DIJON
- ΑΒΓΟ ΠΩΣΕ ΜΕ ΣΩΣ ΟΛΛΑΝΤΕΖ ΚΑΙ ΣΧΙΝΟΠΡΑΣΣΟ
- ΡΑΒΙΟΛΙ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΚΑΙ JUS ΘΥΜΑΡΙ
- ΦΙΛΕΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ /ΚΑΡΟΤΑ ΓΛΑΣΣΕ ME
- ΣΑΛΤΣΑ ΒΕΛΟΥΤΕ ΑΡΩΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΕΣΤΡΑΓΚΟΝ
- ΚΡΕΠ ΣΟΥΖΕΤ
7η ΕΝΟΤΗΤΑ.
ΣΑΛΑΤΕΣ.
- ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΦΑΚΕΣ BELUGA
- ΣΑΛΑΤΑ ΣΠΑΝΑΚΟΠΙΤΑ
- ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΠΛΙΓΟΥΡΙ Κ ΣΤΑΦΙΔΑ
- ΣΑΛΑΤΑ ΠΑΝΤΖΑΡΙ GORGO ΠΕΡΓΑΜΟΝΤΟ
- BRAVAS SALAD
- ΣΑΛΑΤΑ ΦΙΝΟΚΙΟ ΧΑΛΟΥΜΙ
- ΜΕΞΙΚΑΝΙΚΗ ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΤΑΛΙΑΤΑ
Προσφορές και Παροχές CWC PRO
Επιλέξτε ένα από τα προγράμματα που χρειάζεστε ή όλα μαζί στο LEVEL PLUS και κερδίστε από την προσφορά μας.
LEVEL 1 BASIC
1650€
8 εβδομάδες / 128 ώρες
Παροχές
LEVEL 1 BASIC:
1 Chef Manual CWC PRO
LEVEL 2 IMPROVER
1350€
7 εβδομάδες / 112 ώρες
Παροχές
LEVEL 2 :
1 Chef Manual CWC PRO
LEVEL 3 INTERMEDIATE
1350€
6 εβδομάδες / 96 ώρες
Παροχές
LEVEL 3 :
1 Chef Manual CWC PRO
LEVEL PLUS (1+2+3 )
Προσφορά
από 4350€
μόνο 3400€
336 ώρες
Παροχές προς τους σπουδαστές του
LEVEL PLUS (1+2+3 ): :
1 Chef Manual CWC PRO
2 Voucher για παρακολούθηση δύο Master class αξίας 300 ευρώ
Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τα προγράμματα Ταχύρρυθμων Σεμιναρίων
Συμπληρώστε την παρακάτω Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για να σας ενημερώσουμε για τα προγράμματα ταχύρρυθμων σεμιναρίων που σας ενδιαφέρουν.
LEVEL 3 INTERMEDIATE
To Level 3– Intermediate είναι ο κύκλος μαθημάτων συνεχιζόμενης επαγγελματικής κατάρτισης εργαστηριακών μαθημάτων με διάρκεια στο σύνολο 96 ώρες.
Η άφιξη νέων πρώτων υλών, οι νέες τεχνολογίες στον χώρο των μηχανημάτων της εστίασης και η εξέλιξη των απαιτήσεων των επιχειρήσεων και των καταναλωτών μπορεί να οδηγήσει στην τροποποίηση των εργασιών και των ικανοτήτων του μάγειρα. To Level 3 – Intermediate παρέχει εξειδικευμένη γνώση που ξεφεύγει από τα βασικά και αγγίζει τα πεδία των ειδικών παρασκευών και τεχνικών που αποτελούν τα μυστικά της επιτυχίας ενός ειδικευμένου μάγειρα.
Σε αυτό το επίπεδο παρουσιάζονται κλασικές και νέες τεχνικές στις βασικές κατηγορίες μαγειρέματος και διαχωρίζουν έναν «μάγειρα» από έναν «καλό μάγειρα» που έχει όλα τα εργαλεία για να αναπτύξει τη δημιουργικότητα, τις ειδικές γνώσεις ,το ταλέντο και τη φαντασία του.
Περιλαμβάνει την ύλη (θεωρία + εργαστήρια) και δίνει τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες που ήδη έχουν επαγγελματική εμπειρία και συνάφεια με το επάγγελμα να αναβαθμίσουν τις δεξιότητες τους
Level 3 - Intermediate 125 ώρες
1η ΕΝΟΤΗΤΑ.
ΑΡΤΟΠΟΙΗΜΑΤΑ.
- ΛΑΓΑΤΣΑ
- ΠΟΛΥΣΠΟΡΟ ΧΑΡΟΥΠΙ
- ΑΠΛΟ ΚΑΡΒΕΛΙ 65%
- ΕΛΑΙΟΨΩΜΟ
- ΣΟΥΒΛΑΚΟΠΙΤΕΣ
- ΚΟΥΛΟΥΡΙ
2η ΕΝΟΤΗΤΑ.
ΤΑΡΤΑΡ.
- ΣΕΒΙΤΣΕ ΛΑΒΡΑΚΙ
- ΚΑΡΠΑΤΣΙΟ ΤΣΙΠΟΥΡΑ ΜΕ ΣΟΥΜΑΚ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑ ΛΕΜΟΝΙ
- ΤΑΡΤΑΡ ΦΑΓΓΡΙ ΜΕ ΚΑΡΠΟΥΖΙ ΚΑΙ ΔΥΟΣΜΟ
- ΚΑΡΠΑΤΣΙΟ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ
- ΤΑΡΤΑΡ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ
- ΣΟΛΟΜΟΣ GRAVLAX
3η ΕΝΟΤΗΤΑ.
ΤΕΧΝΙΚΕΣ SOUS VIDE.
- ΦΙΛΕΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΚΑΡΟΤΑ
- ΦΙΛΕΤΟ ΛΑΒΡΑΚΙ ΜΕ ΦΙΝΟΚΙΟ ΚΑΙ ΑΒΓΟΛΕΜΟΝΟ
- ΑΝΑΝΑΣ ΜΕ CRÈME ANGLAISE
- ΑΒΓΟ ΠΩΣΕ ΜΕ ΟΛΛΑΝΤΕΖ
- ΧΟΙΡΙΝΟ ΦΙΛΕΤΟ ΜΕ ΠΟΥΡΕ ΣΕΛΙΝΟΡΙΖΑ
- ΧΟΙΡΙΝΗ ΠΑΝΣΕΤΑ
4η ΕΝΟΤΗΤΑ.
MΕΘΟΔΟΙ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ.
- ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ
- ΣΟΥΤΣΟΥΚΑΚΙΑ ΨΑΡΙΟΥ
- ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ ΜΕ BBQ
- ΚΕΦΤΕΔΑΚΙ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ
- ΤΖΙΝΤΕΡ ΛΕΜΟΝΟΧΟΡΤΟ SWEEET CHILI
- MANTI ΜΕ ΚΙΜΑ ΚΑΙ ΦΥΛΛΟ GYOZA
5η ΕΝΟΤΗΤΑ.
- ΡΙΖΟΤΟ ΚΑΡΠΑΤΣΙΟ ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ
- ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΜΕ ΣΟΥΠΙΕΣ Κ ΔΑΜΑΣΚΗΝΑ
- ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΠΑΤΑΤΑ
- ΧΟΙΡΙΝΑ ΜΑΓΟΥΛΑ ΜΕ ΛΑΧΑΝΟ ΤΟΥΡΣΙ
- ΑΡΝΑΚΙ ΦΡΙΚΑΣΕ
6η ΕΝΟΤΗΤΑ.
ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ.
Προσφορές και Παροχές CWC PRO
Επιλέξτε ένα από τα προγράμματα που χρειάζεστε ή όλα μαζί στο LEVEL PLUS και κερδίστε από την προσφορά μας.
LEVEL 1 BASIC
1650€
8 εβδομάδες / 128 ώρες
Παροχές
LEVEL 1 BASIC:
1 Chef Manual CWC PRO
LEVEL 2 IMPROVER
1350€
7 εβδομάδες / 112 ώρες
Παροχές
LEVEL 2 :
1 Chef Manual CWC PRO
LEVEL 3 INTERMEDIATE
1350€
6 εβδομάδες / 96 ώρες
Παροχές
LEVEL 3 :
1 Chef Manual CWC PRO
LEVEL PLUS (1+2+3 )
Προσφορά
από 4350€
μόνο 3400€
336 ώρες
Παροχές προς τους σπουδαστές του
LEVEL PLUS (1+2+3 ): :
1 Chef Manual CWC PRO
2 Voucher για παρακολούθηση δύο Master class αξίας 300 ευρώ
Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τα προγράμματα Ταχύρρυθμων Σεμιναρίων
Συμπληρώστε την παρακάτω Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για να σας ενημερώσουμε για τα προγράμματα ταχύρρυθμων σεμιναρίων που σας ενδιαφέρουν.
LEVEL 4 ADVANCED CULINARY TECHNIQUES
ΤΑΧΥΡΥΘΜΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 50 ΩΡΩΝ
100% ΗΑNDS ON ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΗ ΕΚΠAIΔΕΥΣΗ
CHEF INSTRUCTOR: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΕΛΗΘΑΝΑΣΗΣ
20 ΤΕΧΝΙΚΕΣ / 24 ΣΥΝΤΑΓΕΣ / 20 ΠΑΡΑΛΛΑΓΕΣ
ΝΕΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΟ ΤΜΗΜΑ - ΝΕΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ!
4 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ & ΠΕΜΠΤΗ 09:00-15:00
Το Level 4 Advanced Culinary Techniques, είναι ο κύκλος διήμερων HANDS ON MasterClass σεμιναρίων με διάρκεια 50 ωρών και 100% εργαστηριακή εκπαίδευση.
Ο κάθε συμμετέχων μάγειρας δημιουργεί ο ίδιος τις συνταγές με την διαδικασία hands on, στον ατομικό του υπερσύγχρονο εξοπλισμό που παρέχει η CWC PRO, υπό την καθοδήγηση του Chef Ιnstructor Παναγιώτη Δεληθανάση.
O κάθε εκπαιδευόμενος θα δημιουργήσει προσωπικά τις 24 διαφορετικές συνταγές High end Gourmet που ανήκουν στην κατηγορία της Ελληνικής και Μεσογειακής Κουζίνας με όλες τις υποσυνταγές χρησιμοποιώντας 20 διαφορετικές τεχνικές υψηλού επίπεδου (Advanced Culinary Techniques).
Θα αναπτυχτούν παράλληλα με την κάθε συνταγή οι πιθανές παραλλαγές του κάθε πιάτου.
Στο Level 4 Advanced Culinary Techniques ο κάθε μάγειρας υπό την καθοδήγηση του Chef Ιnstructor Δεληθανάση Παναγιώτη μαθαίνει βήμα βήμα πώς να κατανοεί και να εφαρμόζει την κάθε τεχνική για την ολοκλήρωση της κάθε συνταγής.
Έμφαση δίνεται στην ανάπτυξη της αντίληψης για τη δημιουργία ενός νόστιμου πιάτου, στην αρμονία των γεύσεων, στις υφές, στις τεχνικές στησιμάτος πιάτων αλλά και τη σωστή διαχείριση των φρέσκων πρώτων υλών.
Στόχος του προγράμματος είναι να βοηθήσει τους συμμετέχοντες να εξελίξουν τις γνώσεις τους σε υψηλότερο επίπεδο ώστε ο κάθε συμμετέχον να κατανοήσει όλες τις λεπτομέρειες, να τις εφαρμόσει, να αξιολογηθεί για την κάθε μια από αυτές ώστε να νιώσει με σιγουριά ότι μπορεί να τις εκτελέσει σε επιχειρήσεις με υψηλές απαιτήσεις .
Για την κάθε συνταγή γίνεται ανάλυση κόστους (Food Cost Analysis) και ανάλυση της διατροφικής άξιας (Νutrition Facts).
Η CWC PRO παρέχει με τις εξειδικευμένες μεθόδους εκπαίδευσης και μέσω των εργαστηριακών μαθημάτων τις ουσιαστικές γνώσεις που χρειάζεται ο κάθε μάγειρας για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στις υψηλές απαιτήσεις των επιχειρήσεων σε Ελλάδα και εξωτερικό, αλλά και στο πώς να δημιουργήσει και ό ίδιος δικές του συνταγές και menu με Μεσογειακό και Ελληνικό χαρακτήρα στην κατηγορία των Ηigh end Gourmet Cuisine.
Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης
Κέντρου Δια Βίου Μάθησης (Κωδ.191169677)
«CWC PRO PROFESSIONAL CULINARY STUDIES - Κ.Δ.Β.Μ.»
Level 4 – Advanced Culinary Techniques 50 ώρες
1η ΕΒΔΟΜΑΔΑ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
- Μοσχαρίσιο ταρτάρ ‘γιαουρτλού’.
- Ceviche μαγιάτικο.
- Καπνιστός σολομός με nori και αγριοράπανο.
- Χοιρινά μάγουλα Iberico με λάχανο τουρσί, πράσινο μήλο και πουρέ κρεμμύδι.
- Χοιρινό φιλέτο με πουρέ σελινόριζα, πράσο και αβγολέμονο.
- Χοιρινή πανσέτα με πουρέ από πατάτες φούρνου και jus θυμάρι.
ΤΕΧΝΙΚΕΣ
- Siphon
- Στιγμιαίο κάπνισμα (instant smoking).
- Roasting.
- Fluid gel.
- Sous vide
- Κρούστες
- Υφές.
- Ταρτάρ
2η ΕΒΔΟΜΑΔΑ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
- Μοσχαρίσιο rib-eye με υφές από κρεμμύδια και σάλτσα Ηollandaise.
- Μοσχαρίσια ουρά με αφρό πατάτας και αποξηραμένο κρόκο αβγού.
- Μοσχαρίσιο φιλέτο με foie- gras, σπαράγγια και jus με φρέσκια τρούφα.
- Αρνάκι φρικασέ με αφρό αβγολέμονο.
- Αρνίσιος λαιμός με πουρέ αρακά, χειροποίητο γιαούρτι και λάδι δυόσμου.
- Αρνίσια παϊδάκια Γαλλικής κοπής με κρούστα μυρωδικών, πουρέ μελιτζάνας και σάλτσα δενδρολίβανο.
ΤΕΧΝΙΚΕΣ
- Αποξήρανση
- Slow-cooking(braising)
- Etuver
- Aroser
- Σωτέ
- Sous vide
- Πίκλες
- Jus
- Siphon
3η ΕΒΔΟΜΑΔΑ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
- Λαβράκι sous vide με harissa, σταμναγκάθι και καπνιστά μύδια.
- Φαγγρί με σάλτσα καραβίδας, πουρέ από ρίζα μαϊντανού και ψητό sucrine.
- Γλώσσα μενιέρ με σάλτσα buerre blanc και πατάτες με κρόκο Κοζάνης.
- Χτένια St. Jacques με πράσινο μήλο και σκόνη λουΐζα.
- Αστακός με ρώσικη.
- Καραβίδα με βαντουβάν, μάγκο, πουρέ καρότο και λάδι curry.
ΤΕΧΝΙΚΕΣ
- Αποξήρανση.
- Slow-cooking(braising).
- Etuver.
- Aroser.
- Σωτέ.
- Sous vide.
- Πίκλες.
- Jus.
- Siphon.
4η ΕΒΔΟΜΑΔΑ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
- Φιλέτο κοτόπουλο με κρέμα καλαμπόκι, αβγό πωσέ και porcini pop corn.
- Φιλέτο πάπιας με υφές από βατόμουρο και πουρέ τοπιναμπούρ.
- Ορτύκι με φρέγκολα, πορψινι και chorizo.
- Ψητό κουνουπίδι με πουρέ cranberries και πράσινο μήλο.
- Ταρτάρ κίτρινης κολοκύθας με 5 μπαχαρικά, ρεπανάκι και τσίλι.
- Πέρλες βαλσάμικο.
- Αέρας σόγιας.
- Πούδρα ελαιολάδου.
ΤΕΧΝΙΚΕΣ
- Sous vide.
- Roasting.
- Πίκλες.
- Ταρτάρ.
- Fluid gel.
- Aroser.
- Σωτέ.
- Jus.
- Τεχνικές μοριακής (αέρας, σφαιροποίηση, ξηρός πάγος, ζελατινοποίηση, πούδρες).
- Υφές.
Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τα προγράμματα Ταχύρρυθμων Σεμιναρίων
Συμπληρώστε την παρακάτω Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για να σας ενημερώσουμε για τα προγράμματα ταχύρρυθμων σεμιναρίων που σας ενδιαφέρουν.
LEVEL 5 ADVANCED CULINARY TECHNIQUES
ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ
ΤΑΧΥΡΥΘΜΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 50 ΩΡΩΝ
100% ΗΑNDS ON ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΗ ΕΚΠAIΔΕΥΣΗ
CHEF INSTRUCTOR: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΕΛΗΘΑΝΑΣΗΣ
20 ΤΕΧΝΙΚΕΣ / 18 ΣΥΝΤΑΓΕΣ / 20 ΠΑΡΑΛΛΑΓΕΣ
ΝΕΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΟ ΤΜΗΜΑ - ΝΕΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ!
4 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ & ΠΕΜΠΤΗ 09:00-15:00
Ημερομηνία έναρξης: 20/11/2024
Το Level 5 Μεσογειακή Δημιουργική Κουζίνα - Advanced Culinary Techniques, είναι ο κύκλος διήμερων HANDS ON MasterClass σεμιναρίων με διάρκεια 50 ωρών και 100% εργαστηριακή εκπαίδευση.
Ο κάθε συμμετέχων μάγειρας δημιουργεί ο ίδιος τις συνταγές με την διαδικασία hands on, στον ατομικό του υπερσύγχρονο εξοπλισμό που παρέχει η CWC PRO, υπό την καθοδήγηση του Chef Ιnstructor Παναγιώτη Δεληθανάση.
O κάθε εκπαιδευόμενος θα δημιουργήσει προσωπικά τις 18 διαφορετικές συνταγές Μεσογειακής Δημιουργικής Κουζίνας με όλες τις υποσυνταγές χρησιμοποιώντας 20 διαφορετικές τεχνικές υψηλού επίπεδου (Advanced Culinary Techniques).
Θα αναπτυχτούν παράλληλα με την κάθε συνταγή οι πιθανές παραλλαγές του κάθε πιάτου.
Στο Level 5 Advanced Culinary Techniques ο κάθε μάγειρας υπό την καθοδήγηση του Chef Ιnstructor Δεληθανάση Παναγιώτη μαθαίνει βήμα βήμα πώς να κατανοεί και να εφαρμόζει την κάθε τεχνική για την ολοκλήρωση της κάθε συνταγής.
Έμφαση δίνεται στην ανάπτυξη της αντίληψης για τη δημιουργία ενός νόστιμου πιάτου, στην αρμονία των γεύσεων, στις υφές, στις τεχνικές στησίματος πιάτων αλλά και τη σωστή διαχείριση των φρέσκων πρώτων υλών.
Στόχος του προγράμματος είναι να βοηθήσει τους συμμετέχοντες να εξελίξουν τις γνώσεις τους σε υψηλότερο επίπεδο ώστε ο κάθε συμμετέχον να κατανοήσει όλες τις λεπτομέρειες, να τις εφαρμόσει, να αξιολογηθεί για την κάθε μια από αυτές ώστε να νιώσει με σιγουριά ότι μπορεί να τις εκτελέσει σε επιχειρήσεις με υψηλές απαιτήσεις .
Για την κάθε συνταγή γίνεται ανάλυση κόστους (Food Cost Analysis).
Η CWC PRO παρέχει με τις εξειδικευμένες μεθόδους εκπαίδευσης και μέσω των εργαστηριακών μαθημάτων τις ουσιαστικές γνώσεις που χρειάζεται ο κάθε μάγειρας για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στις υψηλές απαιτήσεις των επιχειρήσεων σε Ελλάδα και το εξωτερικό, αλλά και στο πώς να δημιουργήσει και ό ίδιος δικές του συνταγές και menu με Μεσογειακό και Ελληνικό χαρακτήρα στην κατηγορία Comfort Fine Cuisine.
.
Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης
Κέντρου Δια Βίου Μάθησης (Κωδ.191169677)
«CWC PRO PROFESSIONAL CULINARY STUDIES - Κ.Δ.Β.Μ.»
Level 5 – Advanced Culinary Techniques, 50 ώρες Μεσογειακή Δημιουργική Κουζίνα.
1η ΕΒΔΟΜΑΔΑ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
- Καρπάτσιο λαβράκι με φρέσκια τρούφα και αφρό λεμόνι
- Tataki τόνου με υφές από παντζάρι
- Μπακαλιάρος ‘πλακί’
- Χοιρινό steak με κάστανο και δαμάσκηνο
ΤΕΧΝΙΚΕΣ
- Καρπάτσιο
- Αφροί
- Πουρέδες λαχανικών
- Fluid gel
- Πίκλες
- Εναλλακτικοί τρόποι μαγειρέματος ψαριών
- Τηγανιτά μυρωδικά
- Υγρή άλμη για κρέατα
- Πουρέδες αποξηραμένων φρούτων
2η ΕΒΔΟΜΑΔΑ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
- Παστίτσιο με μοσχαρίσια μάγουλα
- Αρνίσιο κότσι με καβουρδισμένο σιτάρι
- Πατέ foie gras με συκωτάκια και γλυκό σύκο
- Arancini ’γεμιστά’ με σάλτσα τυροκαυτερή
ΤΕΧΝΙΚΕΣ
- Ζεστοί αφροί
- Αέρας μπαχαρικών
- Sous vide
- Πατέ
- Πίκλες
- Arancini
- Buerre blanc
- Καβουρμάς
- Αβγό μελάτο/τηγανιτό
3η ΕΒΔΟΜΑΔΑ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
- Μοσχαρίσια καρδιά με μανιτάρια ενόκι, καπνιστή πάπρικα και salsify
- Γαλοπούλα κονφί με ριζότο από πατάτα και τρούφα
- Αρνίσιος καβουρμάς
- Ημίπαστο σκουμπρί με πικάντικο ταραμά, πράσινες ντομάτες, ξυνόγαλο και nori
ΤΕΧΝΙΚΕΣ
- Εναλλακτικές κοπές μοσχαριού
- Κονφί
- Εικονικό ‘ριζότο’ από λαχανικά
- Jus
- Ημίπαστα ψάρια
- Καπνιστό λάδι
- Λάδι μυρωδικών
4η ΕΒΔΟΜΑΔΑ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
- Ραβιόλι με μανιτάρια και σάλτσα τρούφας
- Νιόκι με παντζάρι, καπνιστό χέλι και κρέμα αγριοράπανο
- Orecchiette με σάλτσα lardons au beurre
- Γαλακτομπούρεκο με αφρό μανταρίνι
- Μιλφέιγ ροδάκινο
- Καριόκα με παγωτό tonka
ΤΕΧΝΙΚΕΣ
- Φρέσκα χειροποίητα ζυμαρικά
- Beurre blanc
- Fluid gel
- Τραγανό γαλακτομπούρεκο
- Αφροί φρούτων
- Κρέμα patisserie
- Καραμελωμένα φύλλα
- Παγωτό με ξηρό πάγο
Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σε φίλο σας.
Video
Συμπλήρωσε τη φόρμα και εξασφάλισε την απόλυτη επιτυχία σου στις εξετάσεις.:
Δήλωσε το ΚΑΥΑΣ σου και μάθε πρώτος τα αποτελέσματα
Εμπιστεύσου τους ειδικούς
Για την εξειδίκευση σου επίλεξε την CWC PRO PROFESSIONAL CULINARY STUDIES.
Γίνε ειδικός και μάθε τα μυστικά της Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής Τέχνης που θα σε κάνουν ξεχωριστό και χρήσιμο σε κάθε χώρο εστίασης.
Απόκτησε πρόσβαση στις τελευταίες τάσεις στην Διεθνή και Ελληνική Επαγγελματική Κουζίνα!
CWC PRO The Expertise Culinary Network
CWC PRO MasterClasses
H CWC PRO έχοντας δημιουργήσει ένα Εξειδικευμένο δίκτυο συνεργατών στη Γαστρονομία (The Expertise Culinary Network) από διακεκριμένους Έλληνες και διεθνείς chef΄s πραγματοποιεί σεμινάρια Μaster Classes καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, μεταμορφώνοντας την κουζίνα της σε τόπο επαγγελματικής και δημιουργικής γνώσης, γευστικών πειραματισμών, καθώς οι chef αποκαλύπτουν τα πιο δημιουργικά μυστικά από τον κόσμο της γαστρονομίας .
Οι Εξειδικευμένοι συνεργάτες μας μοιράζονται τις τελευταίες τάσεις στην γαστρονομία, με επαγγελματίες και σπουδαστές αλλά και με ανθρώπους που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον χώρο της γαστρονομίας.
Τα σεμινάρια & MasterClasses της CWC PRO PROFESSIONAL CULINARY STUDIES, με διάσημους ,διακεκριμένους και ανερχόμενους σεφ, σου προσφέρουν τις εξειδικευμένες γνώσεις που χρειάζεσαι στην ολοένα αυξανομένη και ανταγωνιστική αγορά της εστίασης.
Επίλεξε αυτό που σου ταιριάζει, παρακολούθησε το, και χρησιμοποίησε την βεβαίωση συμμετοχής στο βιογραφικό σου!
Μάθε την πιο νόστιμη συνταγή, τη συνταγή της επιτυχίας σου.
Προσεχή Σεμινάρια
LEVEL 5 ADVANCED CULINARY TECHNIQUES ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ LEVEL 5 ADVANCED CULINARY TECHNIQUES ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑΤΑΧΥΡΥΘΜΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ... Περισσότερα
Το Ταχύρυθμο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης CWC PRO PIZZAIOLO 40 ωρών απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να μάθουν την τέχνη του Pizzaiolo, και να... Περισσότερα
CWC PRO Masterclass BURGER ACADEMY - SMASHED BURGER EDITION Chef Instructor ΒασίληςΣπόρος O chef Βασίλης Σπόρος, είναι γνωστός για την αγάπη, αλλά και την... Περισσότερα
CWC PRO Masterclass TEXAS BBQ & GRILLING TECHNIQUES Chef Instructor ΒασίληςΣπόρος H κουζίνα με τις περισσότερες πολυεθνικές επιρροές από καμία άλλη... Περισσότερα
CWC PRO Master class, Chef Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος «Μύησης» Στην Ελληνική Δημιουργική Γαστρονομία. Στο ΜasterClass σεμινάριο της CWCPRO o... Περισσότερα
CWC PRO Master class “H ΜediteGrecian Κουζίνα της Γαλλικής Ριβιέρας του chef Γιάννη Κιόρογλου” Στο ΜasterClass σεμινάριο της CWCPRO o chef Γιάννης... Περισσότερα
CWC PRO Master Class Ελληνική & Mεσογειακή Δημιουργική Κουζίνα του Αλέξανδρου Κοσκινά Στο ΜasterClass σεμινάριο της CWC PRO o chef Αλέξανδρος... Περισσότερα
CWC PRO Master Class Art of Plating 4 H Τέχνη του Στησίματος των Πιάτων του Chef Παναγιώτη Δεληθανάση Στο CWC PRO Master class σεμινάριο της CWC PRO ο... Περισσότερα
CWC PRO Master class FINE BISTRONOMY του Chef Νίκου Θωμά Στο ΜasterClass σεμινάριο της CWCPRO o chef Νίκος Θωμάς θα μοιραστεί, με επαγγελματίες και... Περισσότερα
ESSENSIAL LEVEL 1 - EIΔΙΚΟΣ ΚΡΥΑΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ - CHEF GARDE DE MANGER ΤΑΧΥΡΡΥΘΜΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 6 ΗΜΕΡΩΝ Ο σεφ Garde de Manger, ή αλλιώς ο σεφ της... Περισσότερα
H Fιne Dining Κουζίνα του Γρηγόρη Κίκη Στο CWC PRO MasterClass H Fιne Dining Κουζίνα του Γρηγόρη Κίκη οι επαγγελματίες και οι σπουδαστές θα... Περισσότερα
CWC PRO MasterClass "Η Κρητική Κουζίνα του Μανώλη Παπουτσάκη" Στο Masterclass Σεμινάριο της CWC Pro, ο Chef Μανώλης Παπουτσάκης αναδεικνύει τη... Περισσότερα
CWC PRO Master Class: Mastering Jus and SaucesChef Αλέξανδρος Κοσκινάς Ελάτε μαζί μας για μια εξαιρετική γαστρονομική εμπειρία με τον σεφ... Περισσότερα
Η Κλασσική Κουζίνα με Μοντέρνα Εκτέλεση του Χρήστου Σιδηρόπουλου Στο Μaster Class σεμινάριο της CWCPRO o chef Χρήστος Σιδηρόπουλος θα... Περισσότερα
“The art of Gelato & Ice Cream making” Επαγγελματικό σεμινάριο “H Τέχνη της παρασκευής Gelato & Ice Cream” Στο διήμερο Demo Masterclass της CWC PRO... Περισσότερα
DISFRUTAR, CONCEPTS & TECHNIQUES Chef EDUARD XATRUCH 3 *** Michelin star Η Cοοking Workshop PRO παρουσιάζει τον Chef EDUARD XATRUCH, βραβευμένο με 3 αστέρια 3... Περισσότερα
CWCPRO Μaster Class « Chronology Το χρονικό της δημιουργίας ενός μενού του chef Σταμάτη Μισομικέ» "Πως ένας μάγειρας με τις τεχνικές του... Περισσότερα
CWC PRO MasterClass «EXCTRACTIONS & DELICATE SAUCES» από τον βραβευμένο με 2** αστέρια Michelin Chef Θάνο Φέσκο Στο CWCPRO MasterClass «EXCTRACTIONS & DELICATE SAUCES», Σε... Περισσότερα
CWC PRO Master Class «Η Κουζίνα a la Grecque 2 του Σωτήρη Ευαγγέλου» είναι ένα μείγμα παράδοσης και καινοτομίας. Νέο σεμινάριο νέες... Περισσότερα
Η Δημιουργική Κουζίνα SURF & TURF του Γιάννη Μαρινόπουλου Στο CWC PRO Μaster Class σεμινάριο o chef Γιάννης Μαρινόπουλος θα μοιραστεί,... Περισσότερα
Σεμινάριο μαγειρικής “Best of Sea Food”chef Παναγιώτης Δεληθανάσης Στο CWC PRO Master class σεμινάριο της CWC PRO ο chef Παναγιώτης ... Περισσότερα
CWC PRO Pastry Chef MasterClass 2 Days DEMONSTRATION Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής Antonio Bachour’s Viennoiserie Η CWC PRO Pastry Chef Studies υποδέχεται τον Antonio... Περισσότερα
CWC PRO Pastry Chef MasterClass 3 Days Demonstration Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής Antonio Bachour’s Petit Gâteaux and Entremets Η CWC PRO Pastry Chef Studies υποδέχεται... Περισσότερα
CWC PRO Σεμινάριο HANDS ON “Η Τέχνη του Φιλεταρίσματος Ψαριών” chef Παναγιώτης Δεληθανάσης & SeaFood Εxpert Μιχάλη Δημητριάδη Η... Περισσότερα
Hands On Japanese Sushi Διήμερο σεμινάριο 100% Εργαστηριακή εκπαίδευση CWC PRO MasterClass με τoν chef Χρόνη Δαμαλά. ΤΡΙΤΗ 18 & ΤΕΤΑΡΤΗ 19 ΜΑΡΤΙΟΥ... Περισσότερα