Σεμινάριο Μαγειρικής 20 Καλοκαιρινές Σαλάτες Με τον Chef Αντώνη Αγγελόπουλο H σαλάτα εντάσσεται στις καθημερινές διατροφικές συνήθειες των ανθρώπων εδώ και πάρα πολλά χρόνια, η φύση μας χαρίζει απλόχερα τα αγαθά της σε όλες τις εποχές του χρόνου και έτσι βρίσκουμε ... Περισσότερα
Portfolio Cooking Workshop Consulting
Σεμινάρια που έχουν γίνει στην Cooking Workshop Consulting
Ταξινόμηση
ή
|
|
|
Σεμινάριο Hands On Ζαχαροπλαστικής Chocolate sculpture Με τον Pastry Chef Instructor Γιάννη Γιάχο To διήμερο HANDS ON σεμινάριο με την ενεργή συμμέτοχη των εκπαιδευόμενων υπό την καθοδήγηση του Pastry Chef Instructor Γιάννη Γιάχου αποτελεί μέρος του Ταχύρυθμου Προγράμματος Ζαχαροπλαστικής Τέχνης της CWC PRO.... Περισσότερα
Σεμινάριο Μαγειρικής Best Of Slow Smoked BBQ & GRILL CWC PRO MasterClass Με τον Chef Βασίλη Σπόρο Αυθεντικό αμερικάνικο ΒΒQ σε offset smoker, με brisket και ribs! Τεχνικές ψησίματος και καπνίσματος για κρέατα, ψάρια και λαχανικά. Χρησιμοποιούμε αυθεντικό BBQ smoker και ξυλόφουρνο τύπου josper ενώ μαγειρεύουμε... Περισσότερα
Best of Burger Academy - Το πιο διάσημο sandwich του κόσμου μέσα από 20 συνταγές O chef Βασίλης Σπόρος, είναι γνωστός για την αγάπη, αλλά και την δημιουργικότητα που τον χαρακτηρίζει γύρω από το πιο διάσημο sandwich του κόσμου, το burger. Τα τελευταία χρόνια, οι πολυεθνικοί συνδυασμοί του στο... Περισσότερα
Σεμινάριο Τεχνίτης Αερόφυλλου Μπουγάτσας (40 ώρες) CWC PRO Ταχύρυθμο Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής ✅ ΝΕΟ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΤΜΗΜΑ 24-28/02/2020 Ταχύρυθμο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Τεχνίτης Αερόφυλλου Μπουγάτσας (40 ώρες). Video Video Μάθε την Τέχνη του Αερόφυλλου Μπουγάτσας από... Περισσότερα
Σεμινάριο Μαγειρικής BAO BUNS ACADEMY CWC PRO MasterClass Με τον Chef Βασίλη Σπόρο Tα τελευταία χρόνια τα bao buns έχουν μπεί στον κόσμο της γαστρονομίας σε ύφος street food αλλά και fine dining ακόμα. Τα μικρά αυτά ψωμάκια ατμού με τη ασύγκριτη υφή τους γεμίζονται με διαφορετικές γεμίσεις ανάλογα την... Περισσότερα
Σεμινάριο Hands On Ζαχαροπλαστικής CAKES & MUFFINS Με τον Pastry Chef Instructor Γιάννη Γιάχο To διήμερο HANDS ON σεμινάριο με την ενεργή συμμέτοχη των εκπαιδευόμενων υπό την καθοδήγηση του Pastry Chef Instructor Γιάννη Γιάχου αποτελεί μέρος του Ταχύρυθμου Προγράμματος Ζαχαροπλαστικής Τέχνης της CWC PRO.... Περισσότερα
Entremets, Petit Gateaux, Tarts, Verrines CWC PRO MasterClass Pastry Chef David Vidal Ο Pastry Chef David Vidal επιτυγχάνει στις δημιουργίες του τη διαφορετικότητα και την αρμονία κάνοντας πολλούς συνδυασμούς σε υφές υλικών, χρώματα και τεχνικές αλλά με στόχο φυσικά τη γευστική απόλαυση των δημιουργιών του. Η αίγλη... Περισσότερα
Σεμινάριο Hands On Ζαχαροπλαστικής Bon bons & Fillings Με τον Pastry Chef Instructor Γιάννη Γιάχο To διήμερο HANDS ON σεμινάριο με την ενεργή συμμέτοχη των εκπαιδευόμενων υπό την καθοδήγηση του Pastry Chef Instructor Γιάννη Γιάχου αποτελεί μέρος του Ταχύρυθμου Προγράμματος Ζαχαροπλαστικής Τέχνης της CWC... Περισσότερα
Σεμινάριο Μαγειρικής Learn to Wok Japanese Κλασικά Ιαπωνικά πιάτα CWC PRO MasterClass Demonstartion με τη σεφ της Cardinal Κατερίνα Χανιώτη Ανακάλυψε τις γεύσεις της Ιαπωνικής κουζίνας. Η Cardinal SA εδώ και περισσότερα από 20 χρόνια αποτελεί τον απόλυτο προορισμό για επαγγελματίες σεφ που ενδιαφέρονται... Περισσότερα
Σεμινάριο Μαγειρικής Hands On Learn to Wok – Japanese Sushi CWC PRO MasterClass με τη σεφ της Cardinal Κατερίνα Χανιώτη Διήμερο σεμινάριο Hands On Ανακάλυψε τις γεύσεις της Ιαπωνικής κουζίνας. Η Cardinal SA εδώ και περισσότερα από 20 χρόνια αποτελεί τον απόλυτο προορισμό για επαγγελματίες σεφ που... Περισσότερα
Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής Modern Pastries Αγίου Βαλεντίνου με τον Pastry chef Γιάννη Γιάχο Η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι μια ξεχωριστή μέρα που γιορτάζεται από πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο και απαιτεί εκλεπτυσμένα γλυκά υψηλής ζαχαροπλαστικής. Στο CWC PRO Masterclass Modern Pastries... Περισσότερα
Σεμινάριο Μαγειρικής Chefs garden Με τον Chef Τάσο Μαντή. Γνωστός για την αυθεντική του προσέγγιση στις ελληνικές πρώτες ύλες και τους ευρηματικούς συνδυασμούς του, ο Τάσος Μαντής θα μαγειρέψει με προϊόντα από το μποστάνι του προικίζοντας μοναδικά ένα μενού με σημείο αναφοράς... Περισσότερα
BEST OF BRUNCH & ALL ABOUT EGGS MASTERCLASS CWC PRO MasterClass Με τον Chef Βασίλη Σπόρο Σε αυτό το 5ωρο master class, ο chef του Mama Roux Βασίλης Σπόρος, με το πιο διάσημο brunch στην Αθήνα τα τελευταία 8 χρόνια, θα μας παρουσιάσει 20 συνταγές απαραίτητες για το καλύτερο και πιο ολοκληρωμένο Brunch - Menu από όλο τον... Περισσότερα
Σεμινάριο Μαγειρικής Best of Street Food CWC PRO MasterClass Με τον Chef Βασίλη Σπόρο Σήμερα, το "Street Food" είναι μία νεα ταση στην εστίαση αλλά και μια τεράστια βιομηχανία που αναπτύσσεται κι εξελίσσεται ραγδαία παγκοσμίως, καθώς όλες οι χώρες έχουν το δικό τους, ενώ συνεχίζει να δελεάζει... Περισσότερα
Fine comfort & Fine dining CWC PRO MasterClass Παναγιώτης Γιακαλής Τα τελευταία χρόνια συναντάμε καθημερινά στα εστιατόρια τον όρο comfort food! Ο όρος αυτός έχει να κάνει με το φαγητό και συγκεκριμένα με τις γεύσεις και τα συναισθήματα από στιγμές της ζωής μας που όλοι μας έχουμε στη... Περισσότερα
Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής Design Cakes Ανάγλυφο Wedding Cake - Αιωρούμενο Peeled Lemon Με τον Pastry Chef Marc Suarez / Ledouxcollage H CWC PRO σε ένα διήμερο ΗΑΝDS – ON σεμινάριο, καλωσορίζει τον Μaster του cake Design MARC SUAREZ. Ο Marc Suarez κατάγεται από τη Βαρκελώνη και ειδικεύεται στις υπερεαλιστικές δημιουργίες με... Περισσότερα
Η Δημιουργική Ασιατική κουζίνα του Χρόνη Δαμαλά Η δημιουργική Ασιατική κουζίνα είναι μια παγκόσμια τάση της γαστρονομίας που έχει κατακτήσει την Ελλάδα και το εξωτερικό. Το όνομα του Πολυχρόνη Δαμαλά είναι πλέον συνώνυμο της Σύγχρονης Ασιατικής κουζίνας στην χώρα μας... Περισσότερα
Βασικές Τεχνικές Sous Vide Με τον Chef Αντώνη Αγγελόπουλο H τεχνική του sous vide έχει κάνει εδώ και πολλά χρόνια την εμφάνιση της στο χώρο της γαστρονομίας και την χρησιμοποιούν πολλοί chef παγκοσμίως από τα τέλη της δεκαετίας του 70 και μετά. Στο Masterclass αυτό ο Chef Instuctor της CWC PRO... Περισσότερα
✅ ΝΕΟ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΤΜΗΜΑ 20-24/01/2020. Το Ταχύρυθμο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης CWC PRO PIZZAIOLO 40 ωρών απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να μάθουν την τέχνη του Pizzaiolo, και να εργαστούν σε επιχειρήσεις πιτσαρίας ή ακόμα να ανοίξουν την δική τους επιχείρηση καθώς και σε επαγγελματίες και... Περισσότερα
Αmuse bouche / Canapés CWC PRO MasterClass Chef Παύλος Κυριάκης Τo amuse bouche ή canapé συνήθως σερβίρεται σε εστιατόρια, και σκοπός του είναι να προετοιμάσει τον πελάτη για το γεύμα που θα ακολουθήσει. Το μέγεθος του είναι μικρό έτσι ώστε να τρώγεται με μία μπουκιά. Με αυτό τον τρόπο ο σεφ... Περισσότερα
Art of Plating 3 - H Τέχνη του Στησίματος των Πιάτων CWC PRO Masterclass Με τον Chef Αντώνη Αγγελόπουλο Στο Masterclass σεμινάριο της CWC PRO ο Chef Aντώνης Αγγελόπουλος θα μοιραστεί με τους συμμετέχοντες επαγγελματίες και σπουδαστές διάφορες τεχνικές και ιδέες για τα στησίματα των... Περισσότερα
Eλληνική Comfort Cuisine με φιλοσοφία και signature dishes από το εστιατόριο ‘Ρίζες’ Με τον chef Δεληθανάση Παναγιώτη Στο Masterclass σεμινάριο της CWC PRO o Chef patron του εστιατορίου ‘Ρίζες’ στη Νικήτη Χαλκιδικής, Δεληθανάσης Παναγιώτης, μας μυεί στην φιλοσοφία του για Eλληνική Comfort Cuisine και μας... Περισσότερα
Θαλασσινά Μοντέρνα Δημιουργήματα δια χειρός Γιάννη Παρίκου Όταν η παράδοση συναντά το μοντέρνο τότε έχουμε τη γεύση ενός γνώριμου πιάτου αλλά με πολύ διαφορετική προσέγγιση . Στο Masterclass σεμινάριο της CWC PRO ο Chef Γιάννης Παρίκος με άρτιες τεχνικές και εξαιρετικούς... Περισσότερα
CWC PRO MasrerClass Σεμινάριο Μαγειρικής Bistronomy VS Gastronomy Με τον Chef Aλέξανδρο Τσιοτίνη Η λέξη Bistronomy προέρχεται από τις λέξεις Bistrot και Gastronomy και θεωρείται επανάσταση στο χώρο της εστίασης. Η «μπιστρονομία» γεννήθηκε στο Παρίσι τη δεκαετία του 90 και χαρακτηριστικό της είναι η... Περισσότερα
Σεμινάριο Μαγειρικής Slow Smoked BBQ & GRILL CWC PRO MasterClass Με τον Chef Βασίλη Σπόρο Αυθεντικό Αμερικάνικο ΒΒQ σε offset smoker, με brisket και ribs! Τεχνικές ψησίματος και καπνίσματος για κρέατα, ψάρια και λαχανικά. Χρησιμοποιούμε αυθεντικό BBQ smoker και ξυλόφουρνο τύπου josper ενώ μαγειρεύουμε... Περισσότερα
Σεμινάριο Μαγειρικής BURGER ACADEMY 3 CWC PRO MasterClass Με τον Chef Βασίλη Σπόρο Burger Academy - Το πιο διάσημο sandwich του κόσμου μέσα από 20 συνταγές - 3 διαφορετικές ζύμες για ψωμιά (brioche, classic burger bun, bao burger bun) - θα αλέσουμε, θα προετοιμάσουμε και θα συγκρίνουμε διαφορετικές κοπές βοδινού για... Περισσότερα
20 Χειμωνιάτικες Σαλάτες Με τον Chef Αντώνη Αγγελόπουλο Στο Masterclass σεμινάριο της CWC PRO ο Chef Αντώνης Αγγελόπουλος θα παρουσιάσει και θα αναλύσει 20 Xειμωνιάτικες Σαλάτες με χαρακτηριστικά από διάφορες κουζίνες του κόσμου. H σαλάτα εντάσσεται στις καθημερινές ... Περισσότερα
Η Νόστιμη Κουζίνα του Χριστόφορου Πέσκια Στη γαστρονομική κοινότητα υπάρχουν μάγειρες και μάγειρες.. Ο μάγειρας που έχει αναγνωριστεί ως « Νόστιμος μάγειρας » είναι ένας ο ύψιστος τίτλος που μπορεί να αποκομίσει ένας επαγγελματίας. Το να σε αποκαλούν «νόστιμο... Περισσότερα
Hands-on Ζαχαροπλαστικής Λιβανέζικα Σιροπιαστά Γλυκά για τις Γιορτές των 🎄Χριστουγέννων Με τον Pastry Chef Joseph Azzam Στα τραπέζια των εορτών είτε είναι σε κάποιο σπίτι είτε σε κάποιο εστιατόριο τη παράσταση κλέβει πάντα το γλυκό, πόσο μάλλον όταν είναι και σιροπιαστό! Στο HANDS ON... Περισσότερα
|
|
|
Για την εξειδίκευση σου επίλεξε την CWC PRO PROFESSIONAL CULINARY STUDIES.
Γίνε ειδικός και μάθε τα μυστικά της Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής Τέχνης που θα σε κάνουν ξεχωριστό και χρήσιμο σε κάθε χώρο εστίασης.
Απόκτησε πρόσβαση στις τελευταίες τάσεις στην Διεθνή και Ελληνική Επαγγελματική Κουζίνα!
CWC PRO The Expertise Culinary Network
CWC PRO MasterClasses
H CWC PRO έχοντας δημιουργήσει ένα Εξειδικευμένο δίκτυο συνεργατών στη Γαστρονομία (The Expertise Culinary Network) από διακεκριμένους Έλληνες και διεθνείς chef΄s πραγματοποιεί σεμινάρια Μaster Classes καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, μεταμορφώνοντας την κουζίνα της σε τόπο επαγγελματικής και δημιουργικής γνώσης, γευστικών πειραματισμών, καθώς οι chef αποκαλύπτουν τα πιο δημιουργικά μυστικά από τον κόσμο της γαστρονομίας .
Οι Εξειδικευμένοι συνεργάτες μας μοιράζονται τις τελευταίες τάσεις στην γαστρονομία, με επαγγελματίες και σπουδαστές αλλά και με ανθρώπους που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον χώρο της γαστρονομίας.
Τα σεμινάρια & MasterClasses της CWC PRO PROFESSIONAL CULINARY STUDIES, με διάσημους ,διακεκριμένους και ανερχόμενους σεφ, σου προσφέρουν τις εξειδικευμένες γνώσεις που χρειάζεσαι στην ολοένα αυξανομένη και ανταγωνιστική αγορά της εστίασης.
Επίλεξε αυτό που σου ταιριάζει, παρακολούθησε το, και χρησιμοποίησε την βεβαίωση συμμετοχής στο βιογραφικό σου!
Μάθε την πιο νόστιμη συνταγή, τη συνταγή της επιτυχίας σου.